Marina Melescanu s-a maritat cu Peter Imre
Ce parere aveti de acest eveniment? Si mai ales ca nu s-a facut mare valva pe teme asta?
http://www.evz.ro/article.php?artid=271536
Bufi
Raspunsuri
chiquitita spune:
Credeam ca e mai mare diferenta de varsta intre ei. Sper sa nu auzim si de ei ca divorteaza peste 2-3 ani. Casa de piatra!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
danielac spune:
citeam undeva ca tipul nu se fereste sa vorbeasca la telfon si chiar sa trimit flori fostelor sotii si se cam uita deja dupa altele...
Dana
copiloi spune:
quote:
Originally posted by danielac
citeam undeva ca tipul nu se fereste sa vorbeasca la telfon si chiar sa trimit flori fostelor sotii si se cam uita deja dupa altele...
Dana
Eu am inteles ca nu a mai fost niciodata insurat, doar logodit......
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
Bimilit spune:
iar ne dezinformeaza presa.Peter Imbre este de la mine din oras( zalau).a fost casatorit si are un baiat de ~20 de ani.pot sa va spun ca mama lui a fost asistenta ( o femeie deosebita, dar care a decedat) , iar tatal lui este medic ginecolog.stiu ca pastreaza relatzia cu filu sau.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
miria_cristina spune:
Mie imi plac. Felicitari si casa de piatra!
Au facut o nunta discreta si fara "manele", cum se poarta la romani si asta, se pare, ca le-a displacut unora dintre jurnalisti, care au demonstra ca pot fi niste gunoaie.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
RaluD spune:
Sper sa se inteleaga si sa se iubeasca.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/
akella spune:
Peter Imre a fost aseara invitat la Nashul. Subiectul - bineinteles - nunta cu Marina Melescanu. A mai fost prezenta si o ziarista, cam oparita ca presa nu a fost lasata sa intre in biserica s.a.m.d. O tot tinea pe a ei, cum ca voia doar sa-si faca meseria... Eu sunt totusi de parere ca daca cei in cauza isi doresc o ceremonie intima, de asta ar trebui sa aiba parte... Cred ca e destul de neplacut sa se buluceasca o multime de reporteri si cameramani la propria nunta, pe care ti-o doresti doar cu familia si prietenii... (cred ca ma exprim destul de dezlanat... ma duc sa-mi fac o cafea...)
bufi spune:
Am vazut si eu ceva la Nasul...ciudat ca au ales varianta asta de intimitate, in conditiile in care toata presa a vuit despre nunta lor, iar ei cum apareau la TV nu vorbeau decat de nunta.
Dintr-odata nu au vrut sa se mai stie nimic...
Asa sunt vedetele astea...
Mie nu-mi prea place el, dar de Marina chiar imi place.
Bufi
amik spune:
nu stiu multe despre chestiunea cu pricina dar aseara ziarista de la nashul mi s-a parut de-a dreptul penibila, in momentele in care ii reprosa dlui Imre ca invitatii de la nunta au fost prost imbracati si cu pantofi stalciati, si cum e posibil ca la o nunta de soiul asta sa se intample asa greseli vestimentare; si cum de nu au servit sarmale si mamaliguta, ci doar caviar si prepelite???
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
layla spune:
Am vazut si eu un pic Nasul aseara, mi s-a parut penibil subiectul. Dl. Imre a uitat proabil cum a cerut-o de nevasta pe Corina Danila (in vremea cand Corina canta si lansase un album) in genunchi ,intr-o dicoteca plina de oameni.
Acu vrea intimitate
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)