Marina Melescanu s-a maritat cu Peter Imre

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Am vazut si eu ceva din emisiunea de aseara "Nasul".
Nu comentez de Imre si nici nu prea am urmarit mare lucru despre ei in presa.
Dar a fost de-a dreptul penibila tipa aia (ziarista lu' peste) cand i-a zis lui Imre ca ei nu i-a placut rochia de mireasa a Marinei, ca trebuia sa fie mai sexi si mai spectaculoasa.
Mi se pare incredibil. Parca trebuia sa-si faca aia rochie dupa gustul asteia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

In VIP vorbesc foarte frumos despre nunta lor.

Sper sa le fie bine impreuna.

http://www.revistavip.net/articole/display/?id=50

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

a fost jalnica ziarista aia!!!! se baga ca musca-n c---t, si tot pe dinafara ramanea.....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

...saraca.

Nu comentez mai mult.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, nasol moment cel din emisiunea Nasul. Peter Imre este un barbat urat pentru unele, interesant pentru altele... Mie mi se pare un barbat normal. Chiar mi se pare un om serios. Sper sa aiba o casnicie frumoasa.

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

"Un om care are o parere prea buna despre el insusi, este ca si cel ce calatoreste intr-un balon. Toti oamenii ii par mai mici decit sunt in realitate, dar, in acelasi timp, toti il vad mai mic decat se crede el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

SUnt destul de nedumerita..Peter Imre a fost (poate mai este,nu mai stiu) presedintele companiei unde am lucrat in Ro,acum 5 ani,inainte sa vin aici. Dar nu era nici pe departe o vedeta prin media...Acum,ori lucrati voi toate prin companii fiice/surori/vanzari,etc, ori a devenit un VIP la TV. Nici nu ma asteptam sa il cunoasca atata lume.. De unde il stiti toate asa bine? M-am uitat la poze inainte, arata agroaznic,mai rau ca irinel in orice caz..bäah

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu prima oara am auzit de el pe vremea cand era cu Corina Danila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

daca as avea o fata si peste mi-ar veni cu "tataitzul" la usa care ar arata ca el, zau ca mi-ar sta inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

peste ani am vrut sa spun, sunt cam obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

SUnt destul de nedumerita..Peter Imre a fost (poate mai este,nu mai stiu) presedintele companiei unde am lucrat in Ro,acum 5 ani,inainte sa vin aici. Dar nu era nici pe departe o vedeta prin media...Acum,ori lucrati voi toate prin companii fiice/surori/vanzari,etc, ori a devenit un VIP la TV. Nici nu ma asteptam sa il cunoasca atata lume.. De unde il stiti toate asa bine? M-am uitat la poze inainte, arata agroaznic,mai rau ca irinel in orice caz..bäah

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Asa a devenit mai cunoscut...prin Corina Danila.Si spuneau la TV Peter Imre presedinte la firma...cutarica.Adaugau mai tot timpul ca e o reprezentantza a firmei respective in Romania.

PS: Marina Melescanu e fata cunoscutei familii Melescanu?Scuze...o buna bucata de timp nu am avut cablu...a fost mai sanatos pt.subsemnata ca sa invata o alta limba.

Mergi la inceput