Pastrarea fecioriei in ziua de azi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Iubika

Eu tot ma mir cum de nu s`a ajuns la ZZ...

Nu a ajuns pentru ca la ZZ nu se accepta fecioarele...... !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Ce subiect mai e si asta ?
Zau, ca ramin fara grai...ca sa nu mai zic de subiectul despre fusta sau pantaloni in biserica,nu credeti ca sunt lucruri mult mai importante de discutat pe lumea asta.
Iar Dumnezeu,daca exista cu adevarat, ne iubeste exact asa cum suntem,cu bune si rele,in fusta sau pantaloni,ca doar el ne-a creat asa :-)

Off topic,da nu ma mai pot abtine....

Exista pe lume 5.000 de copii care mor zilnic de foame.
Oare bunul Dumnezeu vede asta ???

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Draga Alba, ai dreptate, Dumnezeu ne iubeste cu adevarat, asta inseamna cu responsabilitate si cu gand bun. Ideea e ca El stie ce e bun pentru noi, pe cand noi suntem ispititi zilnic, in fel si chip. Cum ne ghideaza Dumnezeu, ca sa nu ne pierdem definitiv? Prin poruncile Sale, pe care noi le putem respecta sau nu. Daca nu, ne va fi din ce in ce mai greu sa iesim din noianul care ne impresoara. Dar, oricat de greu, niciodata imposibil, daca ne vom trezi si indrepta catre El.

Depsre problema fecioriei, e delicat de vorbit. Dar, pana la urma si asta e un test. Daca crezi cu adevarat in Dumnezeu, si il iubesti din toata inima, cu toata puterea si cu tot sufletul, trebuie sa iti vina tare greu sa actionezi impotriva vrerii Sale.

Fecior/fecioara sau nu, nu poti avea garantia unei vieti tihnite si lipsite de necazuri. Pentru ca ni s-a spus ca in lume necazuri vom avea, dar si sa indraznim, caci El a biruit lumea.

Fecioria nu este chezasia unei casnicii fericite. Poate ca nu este intotdeauna perceputa ca pe un dar, partenerului poate sa ii fie total indiferent aspectul asta. Dar este pecetea unui om care este mai greu de ispitit, mai hotarat sa mearga pe un anumit drum, capabil sa reziste tentatiilor, si alaturi de care poti pasi increzator in viata, sperand ca nu te va lasa de izbeliste cand iti va fi mai greu. S-ar putea ca toate astea sa nu fie adevarate, ca omul sa cada pe parcurs, sa nu reziste, iar altul care a cazut mai inainte sa se ridice. Nimic nu e sigur.
Litera ucide, iar duhul face viu.

Dar cine e in duh, nu va calca legamantul fecioriei, daca e inca fecior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by casandra

Draga Alba, ai dreptate, Dumnezeu ne iubeste cu adevarat, asta inseamna cu responsabilitate si cu gand bun. Ideea e ca El stie ce e bun pentru noi, pe cand noi suntem ispititi zilnic, in fel si chip. Cum ne ghideaza Dumnezeu, ca sa nu ne pierdem definitiv? Prin poruncile Sale, pe care noi le putem respecta sau nu. Daca nu, ne va fi din ce in ce mai greu sa iesim din noianul care ne impresoara. Dar, oricat de greu, niciodata imposibil, daca ne vom trezi si indrepta catre El.

Depsre problema fecioriei, e delicat de vorbit. Dar, pana la urma si asta e un test. Daca crezi cu adevarat in Dumnezeu, si il iubesti din toata inima, cu toata puterea si cu tot sufletul, trebuie sa iti vina tare greu sa actionezi impotriva vrerii Sale.

Fecior/fecioara sau nu, nu poti avea garantia unei vieti tihnite si lipsite de necazuri. Pentru ca ni s-a spus ca in lume necazuri vom avea, dar si sa indraznim, caci El a biruit lumea.

Fecioria nu este chezasia unei casnicii fericite. Poate ca nu este intotdeauna perceputa ca pe un dar, partenerului poate sa ii fie total indiferent aspectul asta. Dar este pecetea unui om care este mai greu de ispitit, mai hotarat sa mearga pe un anumit drum, capabil sa reziste tentatiilor, si alaturi de care poti pasi increzator in viata, sperand ca nu te va lasa de izbeliste cand iti va fi mai greu. S-ar putea ca toate astea sa nu fie adevarate, ca omul sa cada pe parcurs, sa nu reziste, iar altul care a cazut mai inainte sa se ridice. Nimic nu e sigur.
Litera ucide, iar duhul face viu.

Dar cine e in duh, nu va calca legamantul fecioriei, daca e inca fecior.

Casandra - ai spus ceea ce simt si as fi vrut sa zic eu! Frumos si delicat; cu gandurile mele dar transpuse de Casandra ma retrag din acest subiect cu mentiunea ca:
Dumnezeu ne iarta indiferent de greseala (daca ne cerem iertare), dar ar trebui sa fim si noi constienti de gestul Lui si sa ne indreptam si sa gresim cat mai putin!!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

Dumnezeu ne iarta indiferent de greseala deoarece iertarea si dragostea lui Dumnezeu pt noi este infinita dar...acesta iertare impune si o conditie sa ne indreptam sa nu mai traim in pacat. Atata timp cat noi facem acelasi pacat Dumnezeu nu ne iarta. Conditia pt iertare e sa ne indreptam si sa regretam ce am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

[quote]Originally posted by casandra

Daca crezi cu adevarat in Dumnezeu nu poti sa faci ceva impotriva vointei Lui. E un dar pt cel care stie sa aprecieze lucrul acesta. Eu cred ca daca te lupti sa ramai fecioara pana la o anumita varsta Dumnezeu iti va rasplati lupta daruindu-ti un om care va aprecia lucrul acesta. Eu am increderea asta chiar daca suna prea copilareste. Am incredere in dragostea Domnului de a nu ne lasa atunci cand facem voia Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Initial creeata de elenus22

Am auzit tot felul de comentarii despre ce inseamna pastrarea fecioriei in ziua de azi. Voi ce credeti? Eu zic ca este cel mai mare dar pe care il poti fae sotului tau si lui Dumnezeu. Ce poate fi mai frumos decat sa imbraci acea rochie alba care reprezinta puritatea ?E greu intr-o relatie sa te abtii dar lupta e mare si rasplata sufleteasca zic eu ca e pe masura!Nu stiu voi ce credeti?

Buna!

Sunt de acord cu tine, dar vreau sa fac o precizare: aceasta

pastrare a fecioriei trebuie sa fie si sufleteasca, nu doar strict

fizica.

Apoi fecioria trebuie insotita de o smerenie autentica, in sensul de

a nu dispretui fetele care nu si-au pastrat-o (sunt situatii si

situatii in viata asta si numai Dumnezeu este capabil sa judece cu

blandete si rabdare fiecare caz in parte).

Iti doresc sanatate si pace sufleteasca!

Giuliano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

barbatul meu a fost si primul meu iubit, chiar daca in ziua nuntii aveam ceva 'vechime' in domeniu... asa ca nu stiu daca se pune, da io pe jumate am fost fecioara

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by elenus22

Dumnezeu ne iarta indiferent de greseala deoarece iertarea si dragostea lui Dumnezeu pt noi este infinita dar...acesta iertare impune si o conditie sa ne indreptam sa nu mai traim in pacat. Atata timp cat noi facem acelasi pacat Dumnezeu nu ne iarta. Conditia pt iertare e sa ne indreptam si sa regretam ce am facut.

Aici imi permit sa nu fiu de acord.Sunt credincioasa dar nu habotnica, insa nu cred ca "iarta indiferent de greseala"...adica nu cred ca poti comite o crima, apoi sa te pocaiesti, iar sa comiti...si nici nu cred in iertare...pacatele se platesc....toate.

V

Iar chestia cu fecioria , supunerea fatza de barbat, purtatul pantalonilor etc mi se par ...cel putin desuete...credinta in Dumnezeu, si a nu face fapte rele...nu cred ca tine de cele de mai sus...parerea mea

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Apreciez foarte mult persoanele care au ramas pure pana la cununie Recunosc ca eu am avut relatii, si nu doar cu o singura persoana pana sa-mi cunosc barbatul. Cateodata am mici mustrari de constiinta din cauza asta Nu pt k nu m-am oferit virgina barbatului meu ci pt k asa cred k e normal si sanatos, sa fii virgina. Este foarte adevarat k unul dintre motive pt care imi iubesc barbatul este k ma face sa ma simt bine
Totusi sunt total deacord cu irina.c., in Biblie sunt condamnate relatiile sexuale inainte de casatorie iar daca cineva nu se poate abtine sa se casatoreasca! Si clar acest lucru este valabil atat pt femei cat si pt barbati.
Aici nu este vorba despre ce credem noi sau cum e normal in anul 2006, ci de faptul k sa ramai pur pana la casatorie e sanatos si bine. Bineinteles k Domnul iarta pe oricine se pocaieste dar e mai bine sa nu faci acel pacat.
Ce ar ierta Dumnezeu daca noi nu am pacatui? Nu exista om fara pacate. Isus a spus " Sa-l iubesti pe Dumnezeu si sa-ti iubesti aproapele" Fac oare oamenii in ziua de astazi acest lucru? Asta si multe alte pacate ar trebui Dumnezeu sa ni le ierte.
Sunt sigura k daca multi oameni ar incerca macar sa se abtina de la relatii sexuale inainte de casatorie lucrurile ar sta altfel. Insa in ziua de astazi se pleaca de la ideea k e normal sa faci sex cu cat mai multe persoane.
In alta ordine de idei, eu nu am facut asa cum TREBUIE insa mi-as fi dorit sa am de la parinti o educatie buna in stil religios in aceasta privinta si poate as fi fost si eu pura

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput