Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)
Raspunsuri - Pagina 8
kim222 spune:
este a 3-a oara cind scriu aceste mesaj..
Luca are febra (39)...ceea ce nu i s-a mai intimplat pina acum..in rest nici un simptom, cel putin deocamdata. Ieri avea si frisoane si saracutul nu stia ce se intimpla cu el...Noroc ca noi nu am pre consumat medicamnete si supozitoarele cu paracetamol isi fac f bine treaba pt 7 ore...I-am dat si fenobarbital, preventiv!
Azi sta acasa cu tati..si mai vedem...
Multumesc pt raspunsuri..este clar Duracell este unic!..Mai nou isi spune..Aka...nu i-a placut Uka!
Roxa sa-ti traiasca finutul!!!
Robi si eu l-as fi batut..si asta pt ca-s batrina si ma lasa nerviiAi devenit nostalgica??
Daria misto faza cu alergatul! Sa-ti spuneu despre Adema...este ocupata si in plus a avut probleme cu Codrut. Simo este plecata din tara , in vacanta...
Alice asa este ca a trecut de la bere? Interesant mod de a se comporta la Gizmo..cred ca de gelozie...
Poze de simbta de la party...intr-o poza il puteti vedea si pe Duracell ...si sarbatorit..si conul cel verde cu care l-a altoit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/5c6dscd&.src=ph&.tok=phGMMfFBj.jR_d4W
carmenp spune:
hai ca l-am vazut si pe aka si conu`, ce face in poza aia in care ingramadeste un baiet in perete? si apropos de probleme si cupii mici-probleme mici, cupii mari-probleme mari io`st cu capu` ca ionu` promite una doo si nu se tine de cuvint, eeee
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Carmen..asa este! Da..,da ..ai vazut poza aia? Exact asta face il ingramadise intr-un colt..si unde mai pui ca era prietenul lui Oscar...si apoi l-a luat de obraji si-l pupa....Asa ca de acolo si virusul ... Tu tot ocupata mami? Ionu tot la gradi nu?
carmenp spune:
ionu` nu fu la gradinita pin` acu, a stat acasa cu cumnata-mea; chiar azi am vb cu educatoarea si-mi zicea ca-s 3 cupii in toata gradinita, merg cu pachetel de acasa si stau doar pin` la prinz. de unde si verdictu`: cupil dus inapoi la bunici pentru vreo doo saptamini. aseara furam la pediatra cu analizele (bune), l-a consultat si-a zis ca a fost vorba de o colica cauzata probabil de struguri sau pepene ca, deh, minca nu se-ncurca
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Stai ca nu pricep..poate tu ai scris ..dar eu nu am vazut..este vreo problema cu gradi? Sau este inca vacanta?
philip spune:
neata la pranz
intru doar sa semnez condica...n-am timp nici sa respir. eh, mi-am gasit slujba aproape de casa, o sa fie de munca buluc, mama zice ca-mi vor zbura fulgii, dar nu mai fac 2 ore pe drum, munca stimulanta etc beleaua e ca vor sa incep de luni si frumos ar fi sa dau 2 saptamani de notice aici, unde lucrez acum. ca sa nu pomenesc ca inca n-am vazut un manager la fata azi, asa ca n-am avut nici cui spune, ira la 4 tre sa fiu la celalalt serviciu sa-l intalnesc pe vicepresident. na, acu am gasit ce voiam si tot parca-mi lipseste ceva. uf, uf.
va mai zic eu mai multe maine
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Minunat! De azi ne-au taiat accesul la email..gmail, yahoo si hotmail...mai ramine sa descopere si DC-ul si sint all set!
vrabiuta spune:
olivia - fa-ti cont la mail.k.ro - pe asta cred ca nu l-au dibuit
fetelor, zilele astea nu am avut timp nici sa respir. duminica am avut nunta si ne-am intors acasa spre dimineata. luni seara s-a spart o teava de apa fierbinte la noi la garaj, asa ca la 1 noaptea mutam lucruri (nu a curs apa decat intr-un colt gol de garaj, dar aburul iesea pana la etajul doi). azi ne vine mobila in sufragerie asa ca o sa fie toata casa intoarsa pe dos. canapele am gasit frumoase doar la mobexpert, dar nu stiu daca ofera calitate pentru banii pe care ii cer, asa ca mai dau vreo doua ture pe la magazine de mobila. maine venim cu bebe in bucuresti si incepem sa ne ocupam si de organizarea petrecerii ei.
de petrecerea de pici nu am avut timp sa ma ocup. am intrebat doar la booboo jungle, dar sambata dupa amiaza era full. andries - tu poti sa intrebi la vila aceea din dr taberei? sau lasam totul pentru saptamana viitoare?
cele mai frumoase
g_ioana spune:
Neatza
Roxi sa-ti traiasca finutzul sa fie sanatos si voios si te asteptam cu poze!!!Ca sa ne bagam mai tare in butoiul cu melancolie,ca vorba Robertei tare frumoase vremi am trait dar acum sunt mai palpitante
Olivia ai cam incurcat-o credeam ca numai seful meu zice ca internetul ne stricaSanatate multa lui Duracel!!!
Mandra mea ieri a invatzat un cuvant frumos,pe care-l repeta de cate ori are ocazia"golanule".Ieri se plimba cu prietenul ei pe motocicleta,iar el in loc sa fie atent la condus se intorcea si-i mai dadea un pupic,asa ca mama lui l-a certat"golanule fi atent la condus!!"iar de atunci ma verifica din cand in cand"cum i-a zis mama lui Emi?"
AndreeaP multa,multa bafta la noul job!!!!
Pupam pitici,burticele si mamicile
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
neatza!
woah Olivia ce tampenie! iti scriu pe PM o jmecherie, poate tine! a trecut febra? sper ca e totul ok....am uitat sa iti zic ieri ca am vazut camasa de frate si Pat s-a imbracat ieri cu ea
Lia hahaaha cioco cu brandy? mistoooooooooo si mie imi place de mor. 3-4kg? bravo silfido, vei fi fotomodel cu doi pitici jmecherosi.
Robi si eu am fost asa nostalgica ieri datorita piticului nou-sosit pe lume.....da m-am abtinut sa va dau citate....las ca o fac azi
Andreea spor la nuol job, sa fie mult mai bine ca la asta!
pupici tuturor si o zi frumoasa!