Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - sa va traiasca finul, sa creasca mare si sanatos ! Vazut si admirat ochiosul vostru frumos !
Kim - io zic ca sunt apucaturi legate de varsta, Giulia cand vede un cupil incepe sa alerge, crezand ca se joaca de-a pisica
Raaain - hellouuu, vazut si admirat pozici din vacanta, a crescut mandra si e o frumoasa !
Leeloo - ma bucur ca sunteti oleaca mai bine, lasa ca revine si pofta de mancare, pupici lui Stefan !
Carmenp - ma nerfezi, asa telegrafic doar .. mei-mei ...
Biluta - uauuu, sa-ti traiasca mandra mare, succese maxime Anei !
Andreea_s - vazut blondinul, tare frumos. Si mergeti la gradi ??? Uau, felicitari !!!
D o r s i l i a - baga fata pozeee !
DanaSpee l -tu pe unde chiulesti, mama-cuscra ??? Ceti fac barbatii ???
P A K O -daca citesti mesajul ... intra si da-ne de stire cum sunteti !
Adema - hellouuu si la voi, cam multe absente !
PhilipAndreea - voi pe cand o vacanta in Romania ???
Rox74 - da` tu fata-verde unde muncesti atata de nu poti scrie doo randuri ?
Corianai - nici de voi nu mai stie lumea nik ...
Papadie - era sa uit, vrem si de la voi pozeee cu fetele cucuiete !
BlueAnge l -tot ocupata e ... ca si restul de chiulitoareee ...

M-am lungit. Sa va zic si de noi ? S`tem bine, io muncesc la lucru, dupa cum vedeti Mandra e o smechera tata`so obosit
Azi avem musafiri la pizza, asa ca bag si io un chiul sa pot face curat ca e nevoie

O zi faina tuturor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutari!

sa va zicem si de noi, ca vad ca se ingrijoreaza lumea (Ioana ). Suntem bine, n-am nascut inca , atata doar ca am inceput sa mai merg si eu pe la scoala (doar luna asta), asa ca nu mai apuc sa intru asa des. iar acasa, ca de obicei, lucrez de zor.

Scuye ca nu apuc sa zic doua vorbe la toata lumea, va pupam pe toti, sanatate la puiutii bolnavi sau in convalescenta, bafta la inceperea scolii (bilutza) si roxi, sa-ti traiasca finutul si sa se faca un flacau frumos si destept.

Nicole, ne e tare dor de voi, pacat ca nu poti intra mai des. dar asta inseamna ca merge treaba, nu? Moata mica s-a schimbat mult, a crescut si e o fetita dulce foc. mai, dar chiar zambeste si rade intr-una? va pupam!!!

Daria, faci pizza cu aluat? Cumparat sau facut de tine? (ca doar nu puteam sa ratez o informatie legata de mancare....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - pupam burtica si mamica aluatul il fac io ca mere repede si iese bun sper sa nu ratez nici de data asta sa ma fac de kko ca-mi facu barbatu` reclama si vine lumea hamesita (de fapt sunt proaspetii insuratei la nunta carora am fost acu` 2 saptamani).

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza la pranz! Noi am umblat hai-hui toata dimineata, am mers cred ca 6-7 km pe jos si Matei a cazut frant, asa ca merg acum ca robotul prin casa sa fac curat si ceva de papa, ca la 2 vine iubita lui Matei in vizita (o scumpica de un an jumate).
Roxi, sa-ti traiasca finutzul, sa fie sanatos si frumos ca Patrick! (l-am admirat aseara cu Matei si copilul meu il striga- hai Pati -asa o cheama pe fetita de care vorbeam mai inainte)
Nicole, ai o bmboana de fetita!
L-am vazut si pe Matei zambaretul, ce mai, numai copii frumosi aici!
Lia, tare faza cu ochiul, si mie imi "fuge" un ochi foarte putin, e neoperabil si nu se observa decat cand sunt foarte obosita, dar de acum, am replica...imi fug ochii dupa barbati!
Olivia, la Matei am observat un comportament agresiv doar cand e gelos, dar, asa cum spunea si Roxi, eu il pedepsesc si plec cu el imediat si pe drum ii fac capul mare ca nu-l mai duc nicaieri daca mai bate copii.

Asa....sa nu dati cu parul, sa va povestesc ca ieri mi-am batut copilul cu simt de raspundere. Avem pe hol o oglinda mare, fixata direct pe perete si dl. Matei a inceput sa loveasca cu tot felul de chestii in ea, existand pericolul sa cada oricand peste el. Ieri, eu ma imbracam, el, culcat pe covor, lovea cu picioarele in oglinda. I-am zis de o suta de ori ca nu-i voie, i-am administrat un "time-out" in alta camera, s-a enervat, a luat un scaun din rachita si a inceput sa izbeasca in oglinda. Asa ca l-am pus pe pat pe burta si l-am batut la fund de mi se rupea mie inima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, ma bucur ca Stefan este mai bine ! Pofta de mincare revine ea, nu iti face griji ! Iar pentru constipatie, la noi merg perele de minune - crude ! Pupici ! Si bafta cu muncitorii !!
Daria, pofta buna la pizza, sa imi scrii si mie odata reteta ta, de zici ca iese buna-buna !!
Mitzu, pupam burtica ! Si mamica .. si pe Tudor !!
Roberta, si la noi Andrei are ce are cu oglinda si de multe ori vine pina in camera si loveste in ea cu cite ceva (eu am o masuta de toaleta cu o oglinda mare in fata patului) ! I-am explicat de enshpe ori ca nu e bine ce face, ca o sa faca buba de se sparge si ii cade in cap ... si tot asa ! Acum vad ca s-a mai potolit, dar cind isi aduce aminte si o mai comite, il trag de motz !! Si la mare aveam o oglinda exact in fata patului, la nivelul lui, si mereu trebuia sa fiu atenta ca lovea in ea cu jucarii sau cu palma ... asa ca te inteleg perfect ! Si stiu de la fratele meu cit de nasol este sa iti vezi copilul lovind oglinda care se sparge in bucati ... noroc ca nepoata-mea nu a patit nimik !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

multumim dragelor de urari, asa sper sa fie! abia astept sa ii vad maine....cred ca azi va dormita Raluca si cum sta in ATI nu as vrea sa o deranjez...dar maine....navalesc peste ei
Robi hahahaha ce simpatica ai fost cu "batutul cu simt de raspundere"...io-s de acord ca a meritat cateva peste fund. si mai cred ca tie ti se rupea inima
MItzu pupicei si spor la scoala
Daria distractie placuta diseara la pizza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Dragelor, pe mine m-a lovit melancolia si m-am apucat sa citesc capitolul I din topic:
"Fetele se pare ca Olivia are contractii dureroase. A fost duminica de doua ori la spital si cum s-a dus asa s-a intors, cica nu avea nici un pic de dilatatie. De atunci nu mai stiu nimic de ea, poate deja il tine pe Luca in brate (POLUX) "
"suntem la a 5-a portie de HUMANA, se pare ca-i place, insa problema e ca nu respecta cantitaturile..." (LIA)
"uite ca a venit si ultima zi a lui august si eu tot acasa in asteptare. bebelina este tare vesela acolo in burtica, aseara ma incerca cu niste manevre pe la buric, cu niste suturi in dreapta si cu un fundulet infipt bine in burtica lui mami in partea stanga..." (Vrabiuta)

Sper sa nu se supere nimeni pe mine ca m-a lovit nostalgia, dar imi sunt asa de dragi inceputurile noastre ca mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cupilul meu azi a mincat ceva mai bine (adica toata supa, nimic din fasolea verde pe care i-am facut-o, dar ceva din mincarea de cartofi pe care si-a adus-o mama...) si a avut si scaun, asa ca m-am cam linistit...
Astia de la radet nu au venit inca, iar miine dimineata trebuie sa ma duc personal la Distrigaz ca sa semnez contractul de abonament...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roxana, sa va traiasca finu!!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

eram dupa o tabla de ciocolata cu umplutura de brandy, nu zic ce marca, marca importanta, de aia eram asa cu glicemia in tavan, se cunoaste. Nu stiu de ce, dar as manca la dulciuri cu kilogramul.

Roxa- sa-ti traiasca finul! nu m-a operat nimeni, profesorii care m-au examinat, muuulti la numar, au decis ca nu e optiunea cea mai buna, asa ca am fost preacuminte si mi-am insusit ochelarii corectori (cand auzeam de internat in spital ma lua cu rau si ceream eu ochelarii, dormeam cu ei daca trebuia), asa ca am ajuns la +2 datorita lor.

Carmen, poze cu burtoaca nu am inca, ca sa vezi rusine, n-am timp sa-mi trag o poza, poate fac in weekend cateva asa ca sa vedeti cum nu m-am ingrasat decat 3-4 kg.

pupi, fug la trebi

Mergi la inceput