Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)
Raspunsuri - Pagina 30
roxanaz spune:
hahahahaha Ioana super faza cu baba....mai ce le invata copiii astia..noi vorbim de danonino alea mici-mici, de 50 de g.....nu de cele mari. poate nu ii place mandrei iaurtul, ce sa ii faci acum ![]()
Gabitz nu te supara despre vorbit....io una sunt super relaxata....cand il vad ca face orice si intelege la fel....o vorbi cand o avea chef
pupici si spor la santiere....tin pumnii sa se termine repede.
Cristal sanatate multa. i-ai dat 12 picaturi de algocalmin si nu a scazat febra? sper ca azi sa fiti mai bine.
Mitzu sanatate si voua. e bine ca a fluidizat mucozitatile humex-ul, acu trebuie aspirate cu pompita. de chinuit sa sufle nasul....nu stiu daca reusesti...dar succes! (esti sigura ca e cu apa de mare spray-ul ala....?? ca eu stiu doar altele, cu ingredienti activi nu gluma)
mitzura spune:
daria, ba da avem pompa de aspirator, si ziua ma mai reusesc sa ii scot, dar noaptea, cum e adormit pe jumatate nu suporta nimic. Dar chestia e ca si daca ii scot cu pompa, dupa 10 minute mucii sunt la loc. Ar trebui sa o folosesc din nou, dar nu pot sa abuzez de ea, o folosesc doar inanite de somn, cam de trei ori pe zi.
Roxi, asa scrie pe el, e de la humex si are in compozitie apa de mare, apa purificata si clorura de sodiu. Da, e de bine ca fluidifica, dar eu nu mai vreau sa se intample asta seara inainte de culcare, de aceea o sa-i dau cu el doar in timpul zilei, cand mucii pot curge. ca noaptea ei se tot aduna si ajungem la crize. Noaptea i-ar trebui ceva sa-i inhibe putin secretia.
szivarvany spune:
Mitzu - eu am folosit pompita de n`shpe ori / zi. Si nu am patit nimik. Nu exista contraindicatii in acest sens. Eu ii puneam picaturi cu Vit.A sa nu-i usus mucaosa si-atat. Sper sa va treaca repede, ca e cumplit ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Ziua buna !
Sa scriu si io repede una bucata mesaj pin ce nu inchideti capitolul !
Noi sintem bine toti trei, nu am mai reusit sa scriuin ultima vreme din lipsa acuta de timp (si acasa si la birou) ! Si ca sa intru si eu la categoria "ce mai schimbam azi in casa ?", dupa cum spuneam, punem termopane la ferestrele care nu au inca (mai sint bucataria si sufrageria), si am demontat aragazul cel vechi in favoarea altuia nou, dupa ce al meu gizmoncea atit a mesterit la un buton pina ce l-a facut praf si i-a rupt supapa de inchidere, de nu stiam de ce miroase agaz in casa !!!
Plus vrem sa scoatem patul nostru cel vechi si sa aducem unul nou ... si unul pentru Andrei (chiar l-am gasit, dar a intervenit aragazul !!). Si uite asa, din zi in zi mai este cite ceva de facut ... si parca nu se termina niciodata !!
Pupici tuturor si sanatate puilor raciti !!
Si pupici pentru burticile noastre, cu dedicatie speciala Cristalinei, sa fie cuminte si sa aiba grija mare de simburica !!
Si Irrinuca, bagam felicitationes ori ba ??
Marcela, intrebai cit tine faza cu "dece-urile" si alea-alea ... apoi eu am aproape 40 de ani si tot nu mi-a trecut ! Asa ca ... rabdare multa iti doresc !![]()
Daria, mi-a placut faza cu panoul si cu abtibildurile, la noi nu ar functiona neam pe motiv ca Andrei le rupe imediatamente, oriunde le-ar gasi !!! Eu tot zic ca ii dau si lui ceva de facut, sa aiba baietul o ocupatie, si tot cumpar la daastea, dar doar eu lipesc ... el le strica rapid ! Asa ca mai incercam ...
Am citit din urma, am vazut si pozici, tuturor numai bine si o zi minunata va doresc !
Si ca peseu, am reusit aseara sa vad un film taaaaare ciudat - Hard Candy ! Cui are timp pentru un film controversat, il recomand !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
Adema spune:

Pupici copiilor mucosei! Sa se faca bine cat mai repede!
vrabiuta, si eu am inteles ca e o endocrinoloaga buna la CF2, dar nu ii stiu numele din pacate! Poate nu ar fi rau sa mergi la ea...
Eu am patit una "buna" cu Codrut! A tot bazait ca si-a uitat afara un telefon de jucarie si nu am avut altceva de ales decat sa dau o fuga de 2 secunde sa i-l aduc in casa. Ce credeti ca a facut?! A incuiat usa, el in casa-singur, eu afara! Am zis ca mor! Toate geamurile inchise, a doua usa incuiata si ea, eu fara chei, evident! A durat parlamentarea cu el cateva minute ca sa il conving sa descuie; mi s-a parut o vesnicie! El s-a distrat copios, eu am facut tensiune!
Asa ca...aveti grija mare!
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Heheee, Adema, cunoastem veri uel faza cu inchisul afara, pe mine Andrei m-a incuiat pe balcon si macar la tine Codrut ti-a deschis inapoi usa ... la noi gizmoul a fugit in sufragerie (ca il vedeam pe geam) si s-a pus pe plins si greu a revenit linga usa pe care fireste ca nu a mai reusit s-o deschida !! Asa ca am spart geamul, ce era sa fac ?![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
Adema spune:
alice, e groaznic! Eu dupa patania de ieri am desfiintat cheile de pe la usi; au ramas la baie....
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Ca bine zici, mi-am amintit ca tot spuneam ca scot si e cheia de la baie din usa, sa nu care cumva sa ma incuie Andrei si acolo, ca e nashpa, o sa fac contorsionism pin ce ajung sa ies pe gemuletul ala mic !!!
La balcon noi nu avem cheie, e usa din aceea clasica, antica si de demult, cu clantau ... s-a jucat copilul si zbang, s-a inchis !!! Cind am vazut, am intepenit ca si ivarul cu pricina, tocma iesisem sa intind neste rufe si Florin plecase pentru toata dupaamiaza ... mama era alaturi, la fratele meu (ca stam usa in usa), dar nu putea intra la mine din lipsa de cheie si pentru ca eu in exces de zel inchisesem si usa de la apartament (deh, sa nu iasa cupilu pe scara !!).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006