Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,ce-ai facut Roxi ai trimis ploile la noi?
Din seria tzevi,caramizi si muuult praf si zgomot,ca sa nu stea omu linistit la munci au venit astia sa puna calorifere noi, asa ca imi vine sa plec in lume(da' parca in maieu prin zapada nu m-as baga)
Am vazut pozici cu Lia pui si Ianca doua printzese frumoase rau,pupici!!!
M-ati spart cu Danonino,voi vorbiti serios?????A mea n-a terminat pana acum nici un iaurt mai maricel iar 2 Danonino n-a mancat niciodata!!!
Din categoria perle,merge mandra mea la shoping cu bunica Geta,ca bunica se pregateste sa mearga la o nunta,intra in magazin si incepe"buna ziua,aveti o lochie pentu babutza asta?"aratand cu degetul spre bunica Geta.Sau se spala pe dinti cu bunica de la Buzau,se uita la ea si-i zice"tu esti baba male si poti sa scuipi in chiuveta,eu-s mica si nu pot"
o zi buna sa avem
PS.Roxi baga niste poze cu finutzul!!!
Irrinuca sa incepem sa te felicitam?!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

multumim frumos ca ne-ati vizionat si ca v-au placut pozicile noastre. prima zi de gradi a trecut cu bine, s-a jucat, a mancat, a dormit, a venit la mami cu microbuzul toata numai un zambet. si de dimineata a fost incantata cand i-am spus ca mergem la gradi, si cand am ajuns ne-a pupat, a luat o educatoare de mana si-a plecat. deci inceputul e bun. emotiile inca nu s-au terminat, ca si la acorns a fost incantata in prima saptamana. dupa ce trece noutatea jucariilor de acolo ne asteptam la mici probleme. dar ma bucur ca inceputul a fost cu dreptul.

adema - am intins mai multe "fire" si inca nu mi-a recomandat nimeni un endocrinolog bun, ci numai vreo doi nutritionisti. soacra-mea mi-a zis ca a fost foarte multumita de o doctorita endocrinolog la cfr 2, asa ca daca nu mai aflu nimic concret in zilele urmatoare, probabil ca o sa merg acolo.

biluta - e chiar plastelina in paharute. se numeste bb-dough si este de fapt un set: plastelina plus accesorii de modelat. noi am folosit mai multe tipuri de plastelina. cele care se vand in paharute transparente, set de 4 culori, sunt foarte bune (sunt ambalate intr-o cutie galbena, noi le-am luat de la carrefour). singura problema este ca se usuca repede, asa ca trebuie sa le strangi imediat dupa ce termina de modelat, si sa la tii in pahar cu capacul pus. tortul a fost taaare bun, de la cofetariile agapitos (au si niste prajituri foarte bune pe-acolo).

dana (roller) - am dat-o pe lia pui la "gradinita mea" in sediul cel nou din str acumulatorului (bucurestii noi). voi ce gradinita ati vizitat in dr taberei? faptul ca fetele nu au experienta ca educatoare nu este neaparat o problema, atata timp cat au experienta cu copii mici (frati/surori/verisori mai mici, cu care au avut contact zilnic). daca sunt tinere si energice si vor sa faca treaba buna, ar putea fi chiar mai ok decat niste educatoare cu experienta dar deja plafonate. au un cadru medical permanent? "feelingul" tau ce zice?

irrinuca - felicitari pentru absolvire! si sa ai parte numai de impliniri profesionale, si mai ales personale!!! andy are o privire de mare cuceritor! cand treceti pe la noi intr-o vizita? am vazut fotografiile voastre de la absolvire si am remarcat ca cele pe care i le-ai facut tu lui sunt mai bune decat cele facute de el tie... cred ca era emotionat si de-asta s-a grabit. cat despre fotografiile din interior... e o mare problema fotografierea de la distanta in spatii inchise. nici un aparat foto nu va putea sa lumineze prea mult cu blitzul incorporat. chiar daca sala pare suficient de luminoasa, aparatele compacte (care au toate iso 100) nu pot expune corect, asa ca pozele vor iesi tare intunecate. last but not least, astept cu mare interes rezultatul testului. pupici si sa fie cum vrei tu!

o zi frumoasa tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am uitat sa va spun. creca lia e un pui de filozof, ca toata ziulica intreaba cum, unde si de ce... sambata seara in drum spre masina:

lia pui: e noapte afaie
eu: da, e intuneric
lia pui: tze vede luna
eu: da, a rasarit luna
lia pui: cum a iasait luna?
(na, acuma explica cupilului cum a rasarit luna)
eu: s-a inclinat planeta si se vede luna
lia pui: cum s-a inchinat paneta?
(pauza)
eu: s-a inclinat si acum se vede luna. si stelele!
lia pui: telutzele mici mici. nu pot sa le iau!
(na, ca la asta nu m-as fi gandit)
eu: da liuta, se vad mici mici pentru ca sunt departe.
lia pui: nu agiunge lia la ele. megem a macina. (mergem la masina)

azi de dimineata pe podul grant batea soarele in parbriz si tati a pus parasolarul:

lia pui: a inchitz tati ucha (usa)
eu (care ma uitam pe geam la minunata asfaltare): e inchisa usa.
lia pui: a ichitz tati ucha acolo (si imi arata parasolarul)
eu: e parasolarul mami, seamana cu o usita.
lia pui (sta, se gandeste si zice): seamana da' nu e!
(curat filozofie, monser!)

stie cineva pana la cati ani dureaza "cum", "unde" si "de ce"?

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Vrabiuta- am sa ma uit si eu in carrefour dupa plastelina, cat despre endocr. cand gasesti unul bun zici si mie ca eu testat o gramada si tot nemultumita is;

Sa va povestesc cum merge Edi zilnic la scoala (ce cresa , ce gradi. noi direct la sc. ) in prima zi a trebuit sa echipez copilul de sc. ca altfel nu a vrut sa iasa din casa si plangea si repeta intruna "Edi, coala Ana". Asa ca il dotai cu uniforma (vb. vine) cu ghiozdanel in care pun ca la Ana sticla cu apa, gustarica, caiete, pixuri, etc. (intelegeti voi, tot tacamul pt. o zi de sc.). Cand sa iesim pe usa nu si nu ca nu are flori in mana cum are Ana. Asa ca rascoleste prn casa dupa oarece flori de plastic (super prafuite ca cine a mai umblat pe la ele, bag repede la spalat si fac piului buchet) . In final totul Ok ajungrm si la sc. unde nu vrea sa stea decat cu boboci de 1-a in rand, il las ca ce sa fac se uita toata adunarea la scandalul nostru, se termina festivitatea si el pleaca cu Ana in clasa, dar surpriza la usa nu au voie sa intre si parinti, darmite el asa ca incepe circul "Edi, Ana, coala" si tot circul tine pana ajung eu la serv. (aprox. 45 min. in care a plans si a repetat fraza de mai sus.
Si de atunci zilnic mergem la sc. si avem 45. min. de "Edi, Ana coala"
oare pana cand mai o dura nu stiu??

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Hai ca m-am distrat de dimineata cu dialogurile Marcelei cu Lia-pui - super, fata desteapta ce sa mai vorbim!
Dana - spor la cautat gradinite!
Irrinuca - vorba lui g_ioana, cum e testul - bagam felicitarile?
Mai, acum ca Pat zice si "da", chiar am ramas codasii grupei la vorbit! Stefan tot la "mamamam" si "gheghi" a ramas...ba acum e fascinat de sunetele pe care le scoate, asa ca baga niste chiote si niste tipete de zici ca studiaza canto!

A venit mesterul aseara si in principiu am batut palma - incepe de luni dimineata si ne-a spus ca va dura cam 2 saptamini (oricum mai am o saptamina de rezerva pentru ca mobila imi vine abia in jurul datei de 15 octombrie). In rest casa arata tot ca un santier pentru ca baietii cu centrala mai au destul de mult de munca; nu va zic ca praful e deja de 2 degete!
In rest sunt racita cobza (de bine ce se vindecase Stefan), aseara nu prea am putut dormi din cauza tusei...

Miine trebuie sa dau o fuga pina la Azuga - sa nu ma dati disparuta ca nu am cum sa intru...dar vreau sa-i urez de astazi Andreei (philip) LA MULTI ANI si tot ce isi doreste! Sa fii iubita!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!
Io sunt acasa din cauza de copil cu febra 39-40...maraita tare...taica-su e facut zdrente de asemenea si eu trebe sa ii pun pe picioare...:)
Nenea doctorul ne-a avertizat ca trece greu asa ca trebuie sa fim rabdatori...
Pe la 5 az'noapte nu putea sa-i scad febra cu nimic si ma luase o spaima...ufff, greu!

Irinuca, te felicitam!? Ca tot asa a fost si la noi, dureri de burtica 2 zile si apoi nimic...:))

Pupam pe toata lumea, scuze ca nu am apucat sa citesc mai nimic.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Marcela, multumesc de raspuns. Nu e cam departe in Buc noi? Eu am fost sa vad gradinita pe care a vazut-o si Diana. Feelingul meu e ok si mi se pare ca tanti se preocupa serios. Pe de alta parte problema mea ramane bona... Eh, asta e.
A, mai facem intalnirea?

Irina, fromos Andreas...

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

philip, era cu strategie, am retinut invitatia, sper ca "hatri " e de ghini zi rapid ce-ai in plan pentru ziua de miine
roxana, cum brei, ca la noi nunti si cumetrii la tot pasu`...in fine
anca, aha, bun la casa omului sefu` asta al meu, da` ce ma fac ca o data cu chilele cazu` si paru` din cap, benevol, of course, nu prin smulgere

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si noi cu copil bolnav. (Cristalina ca stiu cum e). A luta tot de la tati si e o viroza nasoala rau, in sensul ca secretia nazala e supeabundenta, are si putin rosu in gat (zicea ieri pediatra), iar febra doar un 37 cu ceva (macar aici stam bine).

Chestia e ca n-am patimit in doi ani asa cum am tras azi noapte din cauza mucilor. Mi-a si dat pediatra un spray cu apa de mare de la H02umex, care i-a fluidificat si amplificat secretia rau de tot, rezultatul fiind ca n-a putut adormi si dupa aia s-a trezit cred din juma in juma de ora in prima parte a noptii. Doar in fund putea sa respire cat de cat, dar nu prea puteam eu sa-l tin asa, din cauza burtii.
In fine....
Cea maimare dorinta a mea acum e sa il invat sa sufle nasul (de ieri ma chinui fara rezultate) si sa prind 2 ore de somn.

Hai ca va pup si ma duc la el.
Sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Inrru si eu sa salut gasca, dar asa, pe scurt, am o perioada infernala la birou :-) AndreeaP , de asta scriu mai putin decat de obicei, ca mai lucrez si io.
Deci, din cate am retinut ...
Pupam Vrabiuta mica, o frumusete de fetiscana si o isteata de invidiat !
Irrinuca - felicitari ?!
Mitzu - nu ai luat aspiratorul de muci inca ? Va dorim muuulta sanatate ! La fel si mandrei Cristalinei ! Pupam burticile !
Carmenp - asa fata, felicitacionesuri mey pentru siluetaaa !!! Asteptam poze cu cupiii !
Roxa - hahaha, ce mi-a placut si de voi cu vorbaraia si multumirea Si noi, si noi lesinati din doo cuvinte spuse corect de mandra
Leeloo - drum bun maine !!!
Biluta - succese maxime la scoli si tie nervi de otel !
IoanaG - moamaaa ce le vorbeste mandraaa taaa

Noi st`em bine. Giulia asteapta nerabdatoare inmultirea ursilor pe tabel. A primit ieri un iepure ca deh, nu a anuntat, dar a fost prinsa din timp si pusa pe olita. Si ca sa stiti: tabelul este pus sus, nu ajunge la el, desi aseara a tras scaunelul si s-a catarat, Da` io`st mai jmekera

Pupam trupa, sa aveti o zi faina !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput