Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

vrabiuta am vazut pozici cu tort super; cu ce se jucau copii in paharutele alea intr-una din poze, pare a fi plastelina?? e vreun model anume??? vreau si eu la ai mei
Succes la gradi

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara.
Se cunoaste ca sunt singurica acasa, nu? Am fost si am vazut gradi. E ok, noua si aproape de casa. E terminata 90% dar imi place(functioneaza din aprilie anul asta si la 1 sept ar fi trebuit sa fie gata terminata). Singurul lucru care nu ma incanta foarte tare este experienta educatoarelor de la grupa 2-3 ani, care e in curs de formare(experienta). Adica una dintre ele este studenta in an teminal la pedagogie, iar cealalta e in anul 2 la aceeasi facultate. O fi bine, o fi rauj...Abia acu' m-a cuprins indoiala: sa-l dau, sa nu-l dau... Trebuie sa imi refac foarte serios calculele financiare, pentru ca daca ma hotarasc sa-l dau atunci va trebui sa reduc si salariul bonei... Sunt in maaare incurcatura...
Altfel, am vazut poze de Lia pui si de Ianca dulce. Marcela, la ce gradi ai dat-o pe Lia, pana la urma?
Daria, super kestia cu abtibildurile. Io nu poci s-o pun in aplicare decat daca montez placa sus, ca Vicu o sa vrea sa rupa de pe ea. A lipit la un moment dat niste abtibilduri cu pisici pe usa camerei lui care au rezistat o saptamana. Dupa aia a zis ca nu, nu mai vrea pisici pe usa...
Adema, succes la vorbit. De acu sa te tii...
Andries, ce saltea? Cum sunt alea in Moghioros? Cred ca trebuie sa ai o aprobare de la primarie si sa fie inreg cel putin pe persoana fizica (zic si io). Si probabil niste certificate de siguranta, ceva... Da' de ce nu intrebi la primaria de sector? Ca ei ar trebui sa te poata consilia. Sau intreab-o pe tanti din parc... Nu da, ca alte idei n-am si nu stiu nici o prevedere legala referitoare la astea.
Ma'c sa mai caut gradinitze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dana, spor!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

elou everybody
rau cu atata munca, de abia mi-a trecut durerea de cap.
Danule spor la gasit gradi! sna bine ce ai gasit tu...mai putin lipsa de experienta a educatoarelor...dar poate se regleaza.
Adema bine ati revenit, bine ca sunteti ok cu burticile acum toata familia. stai linsitita, si pe noi ne-a complexat Raducu in aprilie....eu is fericita ca Pat zice acum si "da", nu numai "nuuuuuuuu". fiecare cu progresele lui.
fug sa stau cu ochii pe individ..ca e in chilotzi si nu se stie niciodata cand trebuie sa fug dupa carpa sa sterg
sara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

philip, nu ma invita de doo ori ca mi se pune pata si vin. si sa jtii ca vin fara pasaroi ca vazui io printre baloanele alea ceva mushchiulosi. mi-am adus aminte ca-s restanta la poze, uff, fug in spati sa cat lincurile
anca, sa-ti spui.... stii cura aia a mea cu care mi-am omorit o treime din neuroni? aia care dete ea nijte rezultate vai de mama lor? ei, bine chilele alea le-am pus in concediu inapoi, ca-n prima zi ma-ntorsei la servici cu 64 numa` ca, tanammmm, acu am 60, traiasca sefu` si stresu` ca mi-au rezolvat problema pupam bianca
roxi, cumetria ie petrecerea aia brei, unde se maninca, se bea si se dantzuieste iar la sfirsit se daruieste pentru cupileee, cind ie?
iirinuca, felicitari pentru absolvire, vazut poze
olivia, absent?!
plec sa vad poze si sa mai cetesc din urma
edit, pupam liuta, frumoase poze, frumosi protagonisti, ca de obicei
pupam si gorodica trendi, dj pat, rain&moata mica, matei zimbaretu`, uka, pe a mica cu nasu` belit si nu in ultimu` rind pe pupi si pe muma-sa (philip, nu te-o`ntepenit spatili? bestiale peisaje!) o parte dintre ele el mai vazusem da` m-o apucat harnicia

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

saru mana la pasarica, te-am vazut pe mess da am fujit sa trag un pui de somn. mey, nu io te-am invitat, ci liliana, da' eu de priteni is bucuroasa mereu, mai ales de astia asa hatri ca tine. so, cand te hotarasti sa poposesti pe aici, nu ma rata, ca mergem sa ne tavalim prin omat amandoua. la maieu, normal.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by carmenp

anca, sa-ti spui.... stii cura aia a mea cu care mi-am omorit o treime din neuroni? aia care dete ea nijte rezultate vai de mama lor? ei, bine chilele alea le-am pus in concediu inapoi, ca-n prima zi ma-ntorsei la servici cu 64 numa` ca, tanammmm, acu am 60, traiasca sefu` si stresu` ca mi-au rezolvat problema pupam bianca
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

carmencita, felicitari pentru silueta... brei, io's la 62 acu, daca ma straduiesc un pic bat spre 63, da cat am fost ocupata rau la servici nu am slabit... bun un sef ca al tau la casa omului..

Fetele, stie careva ceva de Olivia, ca intru la idei... ea intra in fiecare zi... Olivio, da un semn sa stim ca sunteti bine...

Bia este bine, multumim de pupici, nici nu m-am mai uitat la rana aia ca nu ma lasa... insa daca o intreb daca o doare imi zice ca "DAAAA", apoi o intreb unde, si imi arata o cicatrice de la picior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Roxana, Andy sta pan ape 6 Octombrie. As vrea sa vin si eu la sfarsitul lui Septemberie, dar s-ar putea sa am un interviu care mi-ar da peste cap toate planurile. Mi-a dor de Romania, de fapt cum mai e vremea pe acolo??

Vrabiuta, mi-au placut pozele, ca de obicei, sunt fantastice. M-am indragostit de alea mici. Vreo pretendenta pentru Andy??? Uite ce cuceritor e !

http://good-times.webshots.com/photo/553058639/2376507300076792376pXDBxR

Vrabiuta, as fi vrut sa te am cu mine la absolvire, sa ma si eu o poza mai acatarii. Cred ca ai ras cu lacrimi cand mi-ai vazut operele de arta. Multe sunt in ceata, pentru ca piretenul meu nu are rabdare sa focuseze camera.
Mai hazliu a fost cand am urcat pe scena aia sa-mi iau diploma, si viitorul meu socru s-a ridicat in picioare sa faca poze. Am stat eu neclintita acolo ca sa ies bine in fotografii. Cand le-am vazut dupa, erau toate negre ca noaptea, nici o luminita, nimik

In legatura cu coaforul, asta stiam si eu, dar aici nu costa 300.000 sau cat mai e in Romania. Te ustura cand mergi, e cam £40 si sincer nu imi permit. Azi am spalat iar parul de nervi ce aveam. Au inceput vanturile pe aici, incepe sezonul cand o sa arat ca baba cloanta

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Cristalina, si alte mamici de 1 copil + 1 pe drum, cred ca va calc pe urma. Mi-a intarziat 2 zile O my God Oh my God, m-am panicat!

Scuze pentru intrebarea indecenta, cand ati ramas insarcinate (dac ava mai amintiti), s-a intamplat ceva in ziua cand trebuia sa va vina? Dureri sau scurgeri sau ceva?
Eu am avut dureri acum 2 zile, si eram convinsa ca ... gata. Dar nimic. nu se mai vad nici frunzele din morcov, ca de data asta chiar ca nu asteptam nimik

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
Irina, oops, doua zile? fa si tu un test....ai vreo banuiala? adica....protectie nema? vremea in Ro e ciudata, ca e toamna. aici a plouat ieri cu galeata, azi e soare si frumos. (mie mi-a placut poza cu Andy in pub!)
Olivia e oki, mi-a scris pe YM dar e busy rau la munca. si mai nou au probleme si cu enteroviroza asta transmisa de baby spinach.....distractie mare! scrie ea cand se elibereaza
Pasarike am niteles, acilea nu se face asa ceva. am fost adica la el, am adus cadourile.....de fapt multe le transportasem deja. azi ma duc sa ii fac prima baita ca-s prima mana . am ajutoare de nadejde, pe mamica si pe Pat
Anca inseamna ca Bianca e ok.....daca arata ea la picior . pupici.
gata ma duc la munci. sa aveti o zi super!

Mergi la inceput