Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)
Raspunsuri - Pagina 27
Adema spune:
mitzura, exista in farmacii "Vit.C natural, fara zahar", sub forma de picaturi!
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Salut gasca` !
Vazut pozele Andreei mami de Pupi 

Ce face , cum e azi Pupi ? Pupici multi la voi.
Mitzu - sanatate si lui Tudor, eu ii dau mandrei Vit.C cu propolis dizolvate in Teddy; picaturi de nas ii dau Vibrocil. La mucii multi ii dadeam si praf Fluimucil. Pupici la burtica !
Ademaaa - bine ati revenit, ne bucuram ca sunteti cu bine totii si ati trecut de baiuri. Pozici noi ? Cu vorbitul ... si eu la fel, sunt tare incantata de mandra, desi nu se compara cu restul, dar eu chiar sunt multumita spre mirarea multora.
Cristal - iti dorim sarcina usoara si sa ai mare grija de voi !!! Pupam butica !
Leeloo - spor la treburi cu casa !
Roberta - bestiala faza cu foamea :-))) Ni se intampla si noua :-)))
Fetele, de PAKO chiar nu sae stie nimik ???
Eu am facut ceva: am pus un carton mare, impartit in patretele, pe dulap. L-am lipit de usa. Am cumparat o droaie de abtibilduri cu personaje din povesti si de cate ori va face Giulia kk la olita, primeste un abtibild. Sa vedem daca rezolvam ceva ... Cert e ca aseara, dupa primul ursulet, mi-a mai facut pipi de 3 x si a primit cate o floricica, desi vroia tare mult inca un ursulet 
Gata, salut toate mamicile in egala masura, sa aveti o seara faina !

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Adema spune:
mamagiuliei, nu suntem noi primele cu vorbareti, dar cu mancaciosi sigur suntem in top!
Buna ideea cu ursuletii ...La noi nu e nici un progres la cap. olita...
cristalina, felicitari pt. bb!!!!!
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Adema - sincer pe mine m-a distrat mult chestia asta cu abtibildurile, am prins 5 minute dintr-o emisiune si cica ar trebui sa dea rezultate "sistemul" asta de rasplata. Acolo era vorba de refuzul alimentelor noi. Deci va tin la curent
Si daaa, ultima chestiune in materie de haplea: papa un cvartet de Danonino ca desert, dupa bolul de ciorba cu "canitza" si doo sarmale cu muuulta smantana 
Uitai, daca apuc, fac o poza sa vedeti ce munca manuala pe mine 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Andries spune:
si al meu mananca un cvartet de danonino... dar fara ciorba si fara sarmale
el tine la silueta draga..
mai fetelor stie careva sa-mi spuna si mie ce trebuie facut pentru a amplasa o saltea de sarit pentru copii in parc? am intrebat si la legislative dar nu am gasit nici un fel de lamurire ...
Andries
vrabiuta spune:
dragelor - sanatate la puiutii bolnaviori!
mamicilor cu burtici - fiti cuminti ca ma inscriu si eu in comitetul de bataita!
noi azi am inceput gradinita si am mari emotii pentru maine dimineata. azi a fost ok, s-a jucat, a papat si a dormit acolo fara probleme. dar nu stiu daca maine dimineata o sa mai vrea sa mergem la gradi. de dimineata m-a suparat putin educatoarea, care imi parea picata din luna, dar sper sa fi fost doar o neintelegere.
am pus pozici din weekendul nostru de sarbatoriti:
http://good-times.webshots.com/album/554225484IJovWz
moata mica s-a bucurat cel mai tare de tort (ca a avut cate un tort in fiecare zi, vineri, sambata si duminica), de suflatul in lumanari si de multi ani traiasca. cel mai tare m-a distrat cum a zis ea (stiind ca o sa vina tortul): "sa inceapa tortul"
a primit o multime de cadouri si s-a distrat grozav!
va pup si ma apuc de strans pe-aici, ca peste putin timp vine microbuzul de la gradi.
o seara frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
szivarvany spune:
Andries - si noi tinem, ca inca nu am depasit 12 kile 
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu ceea ce te intereseaza. Cu ce ocazie intrebi ? Vreti voi sa puneti ? 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
philip spune:
neata
eu-s acasa si bag cafele in gura, rufe si vase la masini. ocupara rau. dimineata m-am trezit de parca eram batuta, pupi dormea profund (numai in we e up la 7) si pe la 7 juma l-am trezit si dus la gradi ca am planuri mari azi. pun casa la punct si dorm la pranz! eh, ce parere aveti?
daria, merci, pe unde ai umblat ieri?
va pup si-s cu ochii pe voi
ps pupi e ok, parca nici muci nu mai avea
philip
&andreea
philip spune:
am vazut mamica telectuala, f frumoasa si cocheta si pozele superbe ale vrabiutei. am recunoscut si alta famnilie de pe forum la party, pupam pe toata lumea.
sananate la bolnaviori, eu-i inteleg perfect ac ma simt de maaaare kk
philip
&andreea
Adema spune:
vrabiuta, v-am vizionat, cu aceasi placere dintotdeauna, pozele! Pupici Liutei tale care a crescut muult!(asa mi se pare ca s-a inaltat multicel...)Tu cum te simti?Ai gasit pana la urma endocrinolog bun??
Adema&Codrut