Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papa, pe Maria cand o musca un tantar o musca de cate 20 de ori si bubele arata chiar asa dimineata, cam cat o moneda veche de 5 lei sunt si umflate cu mijlocul galbui...dar o si mananca!
Insa pe ea o tin (pana trece si semnul) mai mult de 1 luna!.

As fi intrat aseara dar dupa ce adoarme Maria ma paleste un somn...de abia reusesc sa fac un dus, stau un pic sa mananc ceva si ma duc in pat cu okii aproape lipiti de somn...:)
Si m-a luat o foame....d'aia existentiala! Rup tot!...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Uracioasa la raport.
Hai mai fetelor ca stiu ca sunteti aici daca am nevoie.
Dar eram si eu intr-o pasa mai proasta asa...dar sper sa treaca.
Olivia iubita tie ti-am raspuns de n-spe mii de ori...avem in proiect sa o aducem pe Adeluta cu mama mea de Sarbatori, ma rog dupa, ca o sa mergem noi acasa atunci, poate reusim sa ne facem si actele pierdute.
Cand il itreb pe sot cand imi aduce fata , raspunde "sun" (soon)...la care eu spun, ca suni in Romania stiu, spune-mi cand imi aduci puiul. Oricum acum umblu pe la sindicat cu jalba in mana poate ma imprumuta de banii de drum.
Am vorbit azi cu fratele meu (tata - cum ii spune Adela) caci era ziua lui:La multi ani dragul meu drag. Si cica Adela a crescut, si e o cuminte. Asa o vede el care o vede dimineata si seara. A si fratele meu are un obicei, dimineata le da copiilor luni bani de buzunar.Ei de cateva saptamani a intrat si Adela la portie...cica bani de bobo. SI nu mai vrea din aceea mici verzi (de 10 mii sau 1 leu nou), cica "nu bun", ci cel putin 50 mii. Mai mai ce afacerista are mama.
Hai ca va pup, si scuze ptr ca am fost uracioasa.
Eu oricum va citesc cu drag pe toate. Si stiu ca toate avem probleme mai mici sau mai mari, servici, deci ocupate, acasa cu copiii pe cap, deci si mai ocupate, cu burtici, sau cu teze de doc...
Pup dulce.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana ma bucur ca ti-ai revenit...Poate ai vrut sa-mi raspunzi dar ai uitat..asa ca ..crede-ma nu mi-ai spus de n-spe mii de ori....Un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

E posibil Olivia...poate, caci la programul meu chiar ca am nevoie de agenda. Si nu glumesc, chiar am sa imi iau una, ca am atatea de facut, atatea meetinguri.
Pup all of you.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

valeu, ce dezmat o fo' p-aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! papa, da' stiu ca esti in forma!
multumim frumos pentru urari! noi am fost la buzau cateva zile, asa ca abia azi am ajuns la net sa vad ce ati mai facut... si cand colo, ce sa vezi, s-a pus de-un party hotarat pe-aici
ca sa va reveniti din mahmureala haideti la un pahar de sampanie si la niste bunatati

multi multi pupici si multe multumiri pentru urarile minunate catre lia pui!!!!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
Stiu ca duminica nu sunteti prin zona, dar eu acum am timp sa citesc tot si sa mai si scriu!
LIA pui, cu intarziere, LA MULTI ANI!
Papa, m-ai spart cu caviarul!Si sa treaca bubele repede! Sa stii ca finutzul nostru face exact bubele pe care le descrii tu de la piscaturi, cica e alergic si il trateaza cu antihistaminice si cu o crema mentolata.
DANA, am lesinat de ras cu faza cu iarba, ce-i oare cu copiii nostri, ce au cu caii, Matei e innebunit dupa animalele cu pricina, la mare m-a pus sa fac poze la caii aia cu calesti de prin Neptun si acum imi ia telefonul sa-i vada.Si nu mai spun cate jucarii "cai" am acasa!
OLIVI, multam ca ai observat lipsa noastra, am fost tare ocupata, mi-am expediat joi copilul la tara, sa mai faca o cura de aer curat (e ca la munte acolo) si eu am bagat munca in locul sotului la magazin (tare-i bine sa te simti cumva utila in afara cratitzei) pentru ca el a fost plecat dupa marfa.
Azi imi vine copilul acasa, eu aveam programata zi de facut mancare si cand m-am trezit nu curgea un strop de apa , scuzati, dar nici in buda n-am ce sa pun, asa ca plec sa iau apa plata, sa pot face macar fripturica pentru marele halitor de copanele.

va pupic si va doresc o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am intrat sa salut poporu`, sper ca aveti parte de o duminica dupser frumoasa, cu mult soare
O saptamana faina va dorim cu mult spor la treburi !

Si am intrat sa va aratam nasul belit semn al bunei purtari dar mai ales a vitezei
http://family.webshots.com/photo/553554290/2223192970059491989RhdFAI

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am revenit, ca mi-am adus aminte ca am uitat sa-i urez sanatate lui Pupi!
Liliana, misto faza cu banii, Matei vrea bani de buzunar dar e inca la faza de bani "mici si bleu" (asa le zice el la monedele galbene!)
Daria, pupam nasucul vitezomanei!

Am reusit si eu sa pun la foc ciorba si ardei umpluti + sarmale (au dat drumul la apa, se sparsese o teava la niste vecini abia mutati si care nu stau inca aici si pana la urma au intrat cu forta si au remediat problema ca stateam o luna fara apa), sa aiba ce manca copilul meu care (zice soacra) nu vrea sa vina acasa. Ieri cica il intreba un baietel mai mare:"Matei, tu ai gagici?,"Da, Pati"(fetita de 18 luni de care va povesteam). "Si ce-i faci?" "Pup, mey,mey". Stie barbatul mamei ce sa faca la gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

misto nasuc belit! okioasa e frate:))

mei lu conu Mileu i-au aparut buboseniile pe rind deci nu pot fi ciupituri ca vedeam io animala de mi-o musca peste zi:)) oricum i-au trecut de tot. deci nu stiu ce fura. da maine merem la doc. si va zic.

mai viu ca am uitat sa iau lecitina si nu mai stiu ce vreau sa zic

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Papadicea - asa a avut Giulia acu` vreo cateva luni, de i-au aparut pe picioare si maini. I-am dat Claritine si am uns cu mistura cu menthol si i-au trecut fara urme, habar nu avem ce au fost (mi-am amintit acuma ca m-am uitat pe poze). Bine ca au trecut !!!

Am citit si eu despre Philip, il pupam mult sa-si revina repede-repede ! Pupam si mamica ingrijorata
Si am mai citit, dar sa stiti ca io`s dementa si n-am memorie.
Am retinut insa ca Dana Speel - ne e datoare cu pozici
Vrabiuta - si de la voi asteptam poze noi cu sarbatorita !

Gata, merg la dushalit ca doarme mandra

So, bagati pozeee sa am la ce beli okii la dimineata la cafea !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput