Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)
Raspunsuri - Pagina 21
kim222 spune:
Asa este ..eu trebuie sa vad!
Ma multumesc si cu un manechin! Eu in tinerete ..imi coseam singurica toalete...deci este un hobby mai vechi!![]()
Iar cu apa...no problem! Nu ai vecini deci distractia putea fi cit de intensa!
Sa inteleg ca din cind in cind....merge o iesire la disco!![]()
papadie spune:
taman s-a ternat filmu. Lost in translation! mi-a lasat asa un gust...ooof si-un oftat.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
kim222 spune:
Papa imi pare rau ca nu am putut sa ajut mai mult..Cit priveste filmu..mie nu mi-a placut!...
speel spune:
Poze n-am acu si nu ma duc jos in creatie noaptea nici sa mor.Ultima oare,acum vreo trei ani,cobor eu frumusel,singurica fiind sa probez una alta.Si cind sa bag mina dupa intrerupator,derect intr-o peruca mi-am infipt degetele !!!Oribil sentiment!
Iar tinuta noua abia azi am achizitionat-o,nici macar n-am probat-o.
Cu disco,aaaa,duminica mergem iar la disco............!nu are viata lunga salteaua asta.
papadie spune:
mme spil
zi merci ca n-a facut buahahahahaha:)))
kim...m-a rascolit cumva. nu stiu exact sa descriu...paradoxal eu in societate sunt genul mai singuratik...
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
kim222 spune:
Papa..singuratica??? Nu as fi spus..dar aparentele pot insela :)))...eu mi-s pe invers..de aia nu -mi gasesc locul pe aceste tarimuri ![]()
AncaMaria spune:
Io am citit tot da am inceput de azi dimineata, cate 5 minute cand am luat pauza, asa ca pana acum am uitat tot..
Papa, m-am cracanat de ras la faza cu caviaru
...cred ca o sa imi puna astia interdictie si la DC in curand... pupici mielutului sa ii treaca bubitele...
Liliana, eu zic ca tuturor ne pasa de celelalte de pe aici... altfel nu am mai intra... daca nu intrebam totdeauna este (si in cazul meu) pentru ca avem o groaza de chestii pe cap si mai uitam.. si cam toate suntem in aceeasi oala, cu servici sau fara, gravide sau ne-gravide... oricum, o sa fie mult mai bine si o sa iti revii la starea normala dupa ce o aduci pe Adela...
& 
Dana, mai deci asa cu disco... se pare ca v-a priit... si uite asa apare si bb3:))
Roxi, ce ziceai tu acolo de bb
... no way... la etatea mea si conditiile actuale.. unul imi ajunge si face cat doi + taica-su pe deasupra
..
Olivia, nu am comandat inca cartea, sper in week-end sa am timp.. ce faceti in week-end? La noi au inceput ploile, sunt disperata, ca Bia vrea afara in fiecare zi...
kim222 spune:
Anca...eu am comandat-o la biblioteca universitara Berkeley(la alta nu am gasit cartea)si mi-o aduc in 4-5 saptamini....
Nasol ca ploua...nu te-am intrebat niciodata cum suporti vremea de acolo..eu nu suport frigul ..recunosc spasit
. In citeva luni incepe si aici sezonul de ploi..asa ca atunci vrem sa merge o data pe saptamina cu Luca la inot si o alta dupa amiaza la casa de joaca unde mergeam si anul trecut...macar am rezovat-o 2 zile...ca stiu ce inseamna sa vrea cupilu' afara!![]()
In we noi avem iar party..este ziua prietenului lui Luca...si cam atitica ![]()
Mey..azi avui limbarita !![]()
edit..plec acasa..we placut ! ne reauzim luni!
diana21 spune:
Papadie, Ianca a facut ceva asemanator cam la cinci saptamani de la ROR, dar a avut si putina febra. Si pe prospectul vaccinului scrie ca poate sa faca o forma usoara de robeola, rujeola sau oreion intre 4 si 6 saptamani de la vacc. Chestia cu ganglionii e tipica pentru rubeola. Dar nu ganglionii din spatele urechilor, ci unii mai mici de pe ceafa. Multa sanatate puiului mic!!! A, esti sigura ca nu e o alergie alimentara?
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii