Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)
Raspunsuri - Pagina 20
kim222 spune:
Nu..nu-s muscaturi..Derutant este faptul ca nu are febra..si nici simptome ca de raceala...
edit..auzi Papa...bubele aparute PRIMELE au centrul mai galbui si care pe masura ce se usuca capata culoarea galben-maroniu...si arata ceva gen..miere?
papadie spune:
nu par a se usca dar miezul pare de miere, da. la sf lui iulie a facut ROR-ul...poate fi ceva reactii la ora asta?!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
auzi ionu cica sunt mai putine a ieri si alea care s-au dus. s-au dus...nici nu mai stii unde au fost. fata de ieri sunt mai estompate la culoare dar latite...
speel spune:
Oana,eu am vazut bube de astea!!!!!!I-au dat numele de prurigo si nu mai stiu cum.Cica sunt vreo 200 de motive pentru care apare.Ricardo a facut in Ro,cum am ajuns in prima zi si noua la dermatolog acolo asa ne-au spus.Si-l mincau ca-si freca piciorusele unul de altul prin somn,si la baie se inroseau de numa.Noua ne-a dat un unguent preparat in farmacie si ketof,antihistaminic.Stai ca eu am stat cu el vreo trei zile asa si se umpluse saracul,si dupa doua zile de tratament au disparut.De atunci n-a mai avut niciodata
papadie spune:
nu e prurigo. n-o maninca.
ma apuca nerfu pe bubele astea.
speel spune:
Lia -pui,Marcela si Catalin sa va traiasca puiuta!
Anca,sincer sa-ti spun,nici caii nici iarba nu-s ale mele,m-am laudat si eu cu ce au altii!
Liliana,acu e cam relativa treaba cu daca-l doare pe altul de problemele noastre.Stii ce e important insa,ca departe de casa si de cei dragi,macar ai parte de o vorba buna de la fete si asta conteaza enorm cind simti ca ti se zgaltaie inima de tristete si suparare.Io stiu cum este,te inteleg pe deplin,dar macar cind mai spui din of,parca nu mai apasa asa greu pe suflet.Hai fruntea sus ca mai e putin si ai sa fii iar intreaga.
Lia,stai incetisor ca de psihicul tau se mai bucura un sufletel din burtica si unul de linga tine.macar pentru ei tre sa fii tare asa in general,iar situatia in care esti acum e cit se poate de stresanta,imi dau si eu seama ce simti,dar totusi n-are rost sa-ti pui nervii pe bigudiuri pina nu stii ceva concret.si nu stiu de ce dar sunt sigura ca nu e nimic grav .o sa vezi ca am dreptate.
Olivia,am zis sa nu-ti spui dar ma manca destele.Maine iar am o aniversare,da nu-ti spun ce mi-am cumparat ca iar razi de mine.Daca am vreme sa fac poze(tre sa am ca i-am promis poze Roxanei cu caii socrului)iti arat ce costumatie mi-am achizitionat.Da nu ma mai faci paj...........!!!
speel spune:
Nu e nici asta?Atunci le dau eu un nume,bube nesimtite si ordinare care nu lasa bunatate de miel in pace si tihna.Acu pe bune,du-te si tu direct la dermatolog,daca nu trec intre timp ca abia dupa ce am scris mesajul am citi ca s-au mai imputinat la numar.La ricu treceau,apareau altele,cica se spune in valuri.
kim222 spune:
Papa..atunci ce sa zic..arta ca ..bubele dulci ca de aceea se si numesc asa! pe de alta parte...asta este inf. ci streptococ A sau satfiloco..si ar trebuie unguent cu antibiotic. Oricum tine-o pe cea mica la distanta...Si totusi mergi la un dr...macar sa stii ce-a fost! Tin pumnii!
Dana..iar?? vezi ca tot nu ai spus cum a fost la disco..eu nu uit!
Pina nu-mi arati costumatia..eu tot paj te vad!![]()

speel spune:
Mai,chiar ma rugam sa uiti de disco,ca nu ma pot abtine si iar scriu prostii pe DC.La disco ca la disco,nu prea mi-a mai placut ca in tinerete,cre ca m-am hodorogit,dar ce e mai interesant ca dupa disco ................am crezut ca ne inundam.La propriu.In saltea sunt o tona si inca vreo doua sute de kile de apa,daca ma-ntelegi.
Cu paju,ma provoci sa-ti arat costumatia?
eu de imbracat cu ea nu ma ami imbrac,dar am sa intolesc un manechin de jos sa vezi.O sa-ti placa,sunt sigura.Tinuta pentru maine e cu mult mai obraznica.te tin in suspans inca putin.
papadie spune:
mergem luni la doc. sarmina de sfaturi.
kim
duamna spil bagati o poza cu tinutaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)
carmencita mai bei cu mien??? sau bagasi nasu-n perna?!