Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)
Raspunsuri - Pagina 19
papadie spune:
asa am crezut si eu dar dr zice ca e Hand-Fuß-Mundkrankheit...iar fetele cica ar fi impetigo in ro...aka bube dulci. da am vazut poze si nu arata a bube dulci...luni o sa merg la doc. oricum. pina atunci imi dete o alifie.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
kim222 spune:
Alifie cu antibiotic ,nu? Ai mare grija la igiena, spala zonele cu apa si sapun si usuca bine..atentie la haine, lenjerie..este contagios...Ai grija mai ales la aia mica!Ptii..ca eu am zis ca pe la voi prin Germania nu mai sint din astea!![]()
carmenp spune:
ce bem, ce bem?
hai repidi pin` nu vine pasaroiu` de la servici![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Dorsilia spune:
mai, io una zic ca DACA e sa mor acu, daca permite al de sus asa grozavie si-mi lasa copilutii orfani de mamica, o sa fac testament sa interzic cuiva sa mai pronunte numele celui de sus in fata lor, si dau si foc la tot ce am religios in casa, ii fac atei convinsi, macar sa stie un lucru cert pe lumea asta si sa nu se mai agate prosteste de chestii supranaturale
puteti sa ziceti ca am cap de gravida sau de balaur, dar sa stiti ca nu e simplu sa auzi ce am auzit eu azi si mai am si de asteptat pana saptamana viitoare cand ajung la maxilo
papadie spune:
io dau bere![]()
kim - are lidocainhydrochlorid. nu cred ca are boala aia de care zice dr:( iti stau la dispozitie cu poze poate-ti dai o parere.
papadie spune:
uite poze cu bube
mina dreapta e plina. mina stanga o buba. pe picioare cate o bua....
culme pe picioare sunt in acelasi lok, pe maini idem linga palma mai putin la dreapta care e full.
kim222 spune:
Mey papa.....eu nu am mai vazut bube din astea....Dar nu este pojar! Pe de alta parte nu cred ca este nici impedigo..asta apare mai ales pe fata in jurul nasului si gurii..si arata ca niste bube adevarate...Iar daca dr credea ca-i impedigo..de ce nu a dat un antibiotic (unguent)??? Eu nu cunosc sistemul pe la voi...dar nu o poate vedea un dermatolog?
edit....parere pesonala (fara experienta insa
)...nu cred ca-i boala infectioasa a copilariei...nu asa cum se manifesta..fara nimic altceva (simptome ma refer)....
carmenp spune:
lioooo,
, vin la tine
papa, nu`sh ce sa zic, pasaroiu` zice ca-s piscaturi, melu` are ceva? 

Carmen,Ilinca&Ionut
papadie spune:
sunt mult prea multe sa fie muscaturi si au aparut pe rand. are ganglionii din spatele urechii umflati.
carmenp spune:
uitai sa-i zic de ganglioni. brei, io spui sa mergeti la doftor
Carmen,Ilinca&Ionut