Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)
Raspunsuri - Pagina 17
Andries spune:
Lia, ti-am dat PM. Lasa-i dracu de doctori tampiti ca altfel nu ma pot exprima...exista un Dumnezeu acolo sus!!!
Andries
szivarvany spune:
Papadicea - cum stati cu bubele ? Sper ca sunteti cat se poate de bine ... 

Se beaaa ??? Io`st prezenta din mai multe motive:
1. pen`ca marti seara am baut bere (cu pizza)
2. pen`ca miercuri seara am baut vin rosu sec (cu prajituri)
3. pen`ca joi seara am baut vin rosu sec (cu paste arrabiata)
deci azi musai sa continuam, dar numai virtual ca io una nu mai am fortze
si we asta e al meu si al Giuliei cu curatenii si bucatareli, ce mai, program de we, ca omu` si el merge la pescuieli in relax ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
iaca-ma!
Si io am bre Lio excrescente...Sincer?! Nu le-am dat importanta pentru ca nu au crescut...arata ca niste bube cu niste puroi in varf care de fapt nu e puroi...oricum, numa placute la vedere nu sunt.
Dar pen' ca nu ma cauta nimeni la dinti ca pe cai le-am lasat in pace.
Hai revino-ti! Nu ai nimic, ai sa vezi!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Lio, daca nu tai nu ai cum sa vezi ce e.
Andries spune:
si dupa ce taie, iti spune ca e benigna si nu ai nimic... dar ca tu ai innebunit de frica pana la operatie nu mai intereseaza pe nimeni ...hai ca plec ca nu mai pot de draci pe medicii astia ... cum sa spui tu asa ceva la o gravida???!!! nu mai pot....
Andries
cristalina spune:
quote:
Originally posted by papadie
si btw da-i bre fasole sa mince. cica pin la 3 ani numa caviar sa nu-i dai...ca nu stie ce baga-n gura si-i pacat:-)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Ba io cred ca-i dau la Marie, ca am vazut ca ea nu baga in gura mancare, da-i face deosebita placere sa imi dea mie sa mananc...problema e cum o invatz sa intinda unt pe paine inainte sa puna caviaru!??
philip spune:
am intrat cu ceva mesaje pt trei "L": la mul;ti ani Lia mica sa fii sanatoasa, la fel de frumoasa si desteapte, sa ii dau un pup mare pe inimioara Lilianei care sufera si care ne e draga si de care ne pasa, chiar daca nu o marturisim zilnic aici si inca unu' gras Liei pe excrescenta (ptiou, oare asa se scrie?).
papadik, pojar? pai de unde maica v-ati pricopsit si cu asta?
eu-s intr-o stare de-aia de mare kk, asa ca mai bag ceva cafele si daca-mi revin, mai scriu, daca nu, incalec pe-o sa si va spun povestea asa.
uf, a venit si primul cv pt viitoarea ex-pozitie a mea si e naspa rau (ca doar n-oi zice ca-i mai buna ca mine, nu?)...sa va zic ca eu am dat anuntu', ma simteam de parca imi scriam biletul de adio, numa funia si sapunu mi-au lipsit.
pupi-i racit si cica prin gradi circula streptococu' si diaree. hai noroc si la mai mare
da cineva de baut azi?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
papadie spune:
da bre bem ca e ziua lu pasarica vrabiutii:-)))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
Sanatate si lui Pupi 

Ti tzukalim burticileee 

Si o asteptam pe Vrabiuta cu beuturileee ![]()
Merg si io spre casa si sa-mi cumpar incaltari sport ca asa nu mai pot circula
sper sa-mi gasesc ce vreau.
O seara faina sa aveti.
P.S. Lia - io am o chestie dintr`aia sub incisivul central dreapta jos, o chestiuna alba si arata jalnic, dar atata timp cat nu ma deranjeaza nu-mi face nimik cu el. Il am de cativa ani, io nici nu stiu cand mi-a aparut si dc ... la stoma merg din 3 in 3 luni asa ca ... pt. gingii am facut clatiri cu ceai de salvie, il recomand ! si periuta numai "soft".
Daria &
Giulia (2004 08 16)
mitzura spune:
La multi ani pentru Liuta mica de vrabiuta!! 
Lie, lie, ciocarlie!
Eu sunt sefa alunitelor. De cand sunt gravida, mi s-au marit aproape toate alunitele si mi-au aparut altele noi (multeeee) acolo unde nu aveam nimic. da le las in pace si nu ma duc la nici un doctor sa se uite la ele, din doua motive:
1. pentru ca si cand eram gravida cu tudor, tot asa s-a intamplat, dar dupa ce am nascut fie au dat inapoi, fie au disparut
2. stiu ca in sarcina cresc toate cele, inclusiv alunitele, si am citit ca se pot intampla astfel de modificari, dar nu sunt ingrijoratoare. (uite de curiozitate, baga si tu o intrebare pe la femina intim sa vezi la cate foste sau actuale gravide le-au aparut astfel de alunite sau excrescente in sarcina)
Acum doua zile, tocmai am descoperit inca doua chestii mici, cam cum descria papadie ca avea pe gat, care mi-au aparut pe un san. Si care probabil vor mai creste pana la sfarsit.
Eu zic sa stai linistita din simplul motiv ca in sarcina se intampla astfel de chestii (tot hormonii sunt de vina), dar sunt benigne si fara semnificatie.
Si nu mai plange langa copilas ca se sperie saracutul.