Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pai daca ne decidem sa ne vedem in Herastrau, mai ramane sa hotaram daca ne vedem sambata dimineata sau dupa amiaza...sau duminica dimineata sau dupa masa... hai sa ne inscriem

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
In primul rand, sa ma laud ca Matei nu mai tuseste de doua zile (sa nu-l deochi), l-am tratat dupa capul meu, cu Fluimucil si Vitamina C, nasul mai curge dar putin si am repurtat o victorie, am reusit sa-l conving sa bea lichide mai calde, pana acum tipa ca "arde daca laptele/ceaiul erau caldute, dar de cand ii spun ca-i trece "buba" l-am convins si ii bag la greu ceai cu lamaie si miere.
Asa...din perlele copilului meu: ieri canta la Tv "Santa Lucia" si m-a apucat si pe mine opera prin casa si el" Mami, taci", eu nik, el iar "Mami, taci, mami canta ulat!"(urat). Sau- m-am intins pe pat ca ma durea spatele si i-am zis ca am buba. El- "mami doale palul cioare" (adica ma doare parul de pe picioare )
Ioana, dulce faza cu "golanule", eu am una pe care nu pot sa o povestesc .
Andreea, ce masina va luati? Si bafta la serviciu, nu te stresa ca nu merita!Maine am si eu zi de shoping pentru bebe (cu soacra)ca arata precum Chaplin cu pantalonii cu care-l tin prin casa. Pentru afara avem, am si cumparat, a si primit de ziua lui multe haine, dar in casa parca-i copil sarac.
Lia,3-4 kg? Inseamna ca arati ca un fotomodel!Eu inca am 6-7 kg in plus si tot promit ca ma apuc de vreo cura.
Andreea (Philip), bafta la noul job! Orice inceput e greu dar te obisnuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, succes la shopping !! Si ma bucur ca Matei este mai bine !
Si mie mi-a trecut tusea aproape de tot, traiasca tussin forte-ul ! Doar ca azi fiind treishpe, trebuia sa vina cu ceva mai nashpa, asa ca simt cum ma apuca o durere de capatina !! Sper sa fie ceva trecator ! Ma-c sa bag ceva cafeina in vena ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multam, sunteti niste dragute.
Io tocmai mancai 3 feluri demancare asa ca viata e frumoasa...Indraznesc sa va mai povestesc una marcatoare.

Vecina de sub noi cu care aranjam exteriorul ma cauta si zice acum 2 zile ca vecina de sub ea trebuie anuntata si sa ii acoperim florile si blah blah...
Ma duc sa anunt vecina de sub vecina ieri dimineata...Ma duc sa o anunt si azi dimineata ca se lucreaza...La fiecare vizita se plange de vecinii ei cate o ora. Io ascult, ca-s politicoasa!

Azi la 10 imi da telefon vecina de sub noi ca nu se poate, "vecina e suparata" (ca la nebuni!...)
Zic "io's in mijlocul unui experiment, acum nu pot"...trec zece minute..."vino repede ca urla vecina, muncitorii nu mai vor sa lucreze!"
Intrerup experimentul, ma duc si cumpar folie si banda de lipit...
Ajung la bloc, muncitorii veseli lucrau pe schela! Sun la vecina de sub vecina...isi spune femeia of-ul (sarita de pe fix si ea, dar calma ) cum ca..."are praf pe balcon!"
Imi venea sa le dau cap in cap!

Cam asa ma distrez io!...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonjurescu! [hi] Devreme, nu? Pai, azi e 13 si trebuia sa se intample ceva: bona m-a sunat de dimineatza plangand ca nu se simte bine, ca are iar o colica biliara si ca a chemat salvarea. Asa ca la 7 fara un sfert dadeam sms-uri ca lipsesc de la job. Unde stau lucrarile sa-mi cada in cap. Cred ca acum un control ar mai lipsi sa puna capac la toate celelalte...
Asa ca azi sunt de servici acasa, la cupil, care doarme acum, deci am timp de DC.
AndreaP: felicitari pentru noul job. Sa fie dupa dorinta ta!
Roxa, sa-ti traiasca finutzul!!!
Adela, aia cu kilele in sarcina o stiu si io. La prima sarcina am luat vreo 8 pana in luna a7-a, la a doua vreo 12 in total si acu' is la aceeasi greutate de acu 5 ani... Cred ca nici dupa bb2 nu voi avea mai multe...
Olivia, vazut aka! Pupe lui. Faza cu altoitul o sa treaca, zic eu, dupa cum trec si fazele de negativism (trec, nu-i asa????) Cat despre accesul la net...la noi in comp s-a taiat in momentul in care la rapoartele de monitorizare s-a observat ca unii nu prea au ce face si urmaresc site-uri xxl... Cred ca acasa ii monitorizau nevestele, ca altfel nu inteleg care era spilu'??? Oricum YM nu a fost niciodata acceptat...
Gabitzu, renovare placuta!
Marcela, mie imi e indiferent unde mergem, atata timp cat o sa stea cineva cu plozii si mai apucam si noi sa vorbim

Va pupu dulshi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

moaaaama Cristal cred ca le ucideam pe ambele vecine dintr-un foc...ca pe iepuri. is demente femeile astea!!!!!!!!
Danule e mai bine la munca...? sper sa se refaca rapid bona.
Robi spor la shopping (nu se poate fara soacra? )
Gabi gata cu distrigazele si radetele? sunteti debransati?
Alice bine ca esti mai ok, acu baga cofeina sa compensezi!
eu contrar datei de 13 am avut super spor azi....acu am ostenit si gata vreau acasa. in schimb de abia mi-a trecut durerea de cap (dupe doo buline). noroc ca a trecut totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, mama, esti fericita ! Acu-s si eu la al doilea bulin, cafeina am luat-o mai devreme ceva, sper sa-mi treaca, ca dupa cum se manifesta, asta e una dalea grele din categoria migrenelor !!
Dana, sanatate bonei !! Si hehehe, cine sta in parc cu kinderii cit vorbim noi ? Eventual sotii din dotare, daca se lasa convinsi sa vina !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

merci pt felicitationurile vis a vis de moral, de silueta...
sa stiti ca silueta mi se trage de la prea putin stat jos, fac km zilnic si-n casa si afara, drept urmare seara am o durere de spate de nu pot adormi, aseara am plans de durere si l-am rugat pe tata sa ma maseze altfel ma tavaleam pe jos nu altceva. E cumplit ce ma poate durea spatele, la Danut nu am stiut ce e aia durere de spate pana-n luna a 9-a, acum la nici 6 luni de sarcina, in 23 seprtembrie abia o sa implinesc 6 luni, ma doare spatele acolo intre omoplati rau de tot.

Moralul e asa cum e deocamdata, si stiti ca-mi cade rapid in butoi daca ceva nu e ok, deci.....

Maine merg la stomatolog ca mi-a crescut o chestie pe gingie si tre sa aflu ce e. Poate-mi trag si-un detartraj, plus ca mi-a picat o plomba, dar de ciocolata nu ma las, poa sa zica cine ce vrea, traiasca alimentatia cariogena !

M-ati stresat cu kilele, pai io ce fatuca o sa fac daca nu ma ingras macar in grafic? ca nu vreau sa fie slabuta, tre sa se asorteze cu Danut asa mai rotofee la buculite si tampoasa. Zicea taica-su ca macar daca n-o sa fie fromoasa ca marmotul, sa aiba barem personalitate. Hmmm mai vedem noi peste ceva timp. Sper sa fie sanatoasa macar ca frumoasa nu e nici ma-sa, da` de desteapta si cu limba ascutita :)

Altceva, vreau sa-i bag Danutului o cura de ceva sa nu ma ia cu virozele iar ... io is traumatizata rau inca de ultima viroza a lui aia de Paste cand mi-a facut febrele alea mari cu tot cu gentamicina injectabila. Nu stiu ce sa fac de tre sa fac ceva sa nu mai ajungem la viroze nasoale macar pana anu viitor, daca defel nu se poate, ma tocmesc cu Cel de Sus ca daca e sa fie ceva sa fie el obraznic cat cuprinde da sa fie sanatos.

Sanatate lui Aka, si numai bine si restului trupei, eu tre sa bag o cursa cu mopul pe hol si bucatarie cat doarme marmota, plus un sos de marar pt cand se trezeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Monica, si eu cred ca ii spargeam capul vecinei, eu sunt tare bleguta la chestii din astea dar cand imi ies din pepeni nu ma mai controlez si explodez! Eu am o baba dusa cu pluta care sta exact in apartamentul de sub noi si care s-a legat de mine 6 luni la rand, ba ca scutur cate ceva pe geamul de la bucatarie (si era de la aia de deasupra), ba ca izbim usa la lift si se aude pana la ea. Asta pana intr-o zi in care am intrebat-o de fata cu alti vecini daca nu-i este rusine sa vorbeasca aiurea, ca-i femeie batrana si fara minte.
OLIVIA, multa santatate lui AKA si sa stii ca ai dreptate, cred ca-s batrana (deh, suntem veteranele de pe aici...) si ma lasa nervii de am inceput sa-mi iau copilul la batut.
A propos de numele copiilor, Matei isi spune George. Ieri il intreb :"Cum vrei sa te strige mami, George? "."Nu". "Matei?". "Da". "Bine, spune si tu Matei". "Nu pot, sunt mic, spun George".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

apropos de babe ticnite....noi nu mai avem loc de ele in parculetul de joaca, situat intre blocuri, cica le streseaza chitaiala copiilor si sa plecam d-acolo ca nu e parcul nostru, e parcul lor. Sau alta faza, nu mai avem voie nici sa ne plimbam cu masinute sau triciclete in parcarea din fata blocului ca stresam un alt set de babe intre orele 19-20, cand au de vazut telenovela favorita, cica e aleea lor si aia si sa ne ducem unde stim dar nu acolo....mai sa fie! asa-mi vine sa le iau de beregata si sa le dau un pic cu capul de pamant, sa dea putin cu nasul in rahatul constipatilor ce-i plimba-n lesa si dupa care nu strang balega ce ne intoxica in toate parculetele, pe aleile din jurul blocului, pe nisipul de la groapa de joaca a copiilor, ca, deh, normal, daca-s constipate saracele dobitoace nu pot fi stresate deloc, trebuie lasate sa se screama exact acolo unde le vine mai bine, apoi sa se si stearga cu fundu de pamant...N-am vazut o babatie cu punga si lopatica dupa ea sa stranga mizeria lasata de patruped, dar in schimb au o gura spurcata de nu se poate cand vine vorba sa lase copiii in pace sa se joace acolo unde e normal...pe domeniul public - parcuri, alei- si nu in orele de odihna, ca noi iesim afara la joaca dupa 11 dimineata si dupa 6 seara.

Mergi la inceput