Stiu ca s-a mai discutat pe forum despre acest subiect dar eu nu stiu ce sa mai fac am candida de la 13 ani acum am 22 de ani. Nu iau anticonceptionale, nu am copii.nu am diabet am inteles ca aceasta poate fi una din cauzele candidei recidivante.. Se pare ca am aceasta ciuperca in urma unui tratament cu antibiotice urmat in copilarie. Nu stiu ce sa fac ca sa mai scap de ciuperca.La cateva zile de la terminarea tratamentului revine iar. Am urmat tratament cu Dermozol, Gynozol ovule si Femingin o soluie cu care te speli. Alt tratament a fost cu Pimafucort unguent si cu Flucovin. Am urmat tratament si cu Nolicin si Tantum Rosa.Alt tratament urmat a fost cu Nizoral si Dermozol. Am incercat si spalaturile cu bicarbonat si ceai de galbenele. Nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de candida.Cele care va luptati cu acesta ciuperca sau stiti despre ea daca m-ati putea ajuta cu sfaturile voastre v-as fi recuscatoare. Multumesc mult
Incerca cu o cura de Cervugid ovule si pastilute pe baza de fluconazol (diflucanul este cam scump dar foarte bun)
Oana
Eterna optimista!