A SPUS MAMA!!!!!!
Clauditu - 9 luni si 5 zile spune MAMA!!!! Si este constient, nu ptr ca i s-a repetat acest cuvant,
la alte persoane nu le vorbeste ci intai le analizeaza si apoi daca doreste zambeste si mai silabiseste ceva pe limbuta lui.
Sunt deosebit de incantata, asa cum cred ca au fost si alti parinti, cand puiul lor a spus prima oara constient ceva!
Simteam nevoia de a impartasi aceasta bucurie cu toti membrii comunitatii virtuale, de care m-am atasat intr-o masura
destul de mare, deoarece cand am avut nevoie sau am fost intr-un impas am dat un mesaj pe forum,si....., ajutorul a venit!
Ce bine e sa fii MAMA!!!!
Iuliana
Raspunsuri
cl spune:
Eu am plans cand mi-a spus prima oara! Iar tati a fost gelos!
,
Claudia si Alex(4 ani si 4 luni)
iuliana_2002 spune:
Nu am plans, tata spune sub forma TETE, TATU sau TATA, dar rar. Sta cu mine zilnic asa ca...
Iuliana
jade spune:
ce frumos, ce frumos!!!
bravo Clauditu! dintr-un ai devenit un
Mada si Andrei cel Nazdravan
Banti spune:
Bravo! Si eu am fost extrem de emotionata cind mi-au spus copiii prima data "mama", amindoi la sase luni, dar tot asa, au constientizat mai tirziu cuvintul. Sanatate multa pentru toti!
Ioana
Danza spune:
pe MAMICA si pt bebic, din guritza caruia a iesit acest cuvant!
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
cristinuca spune:
Felicitari daraga mea,
eu am simtit aceasta fericire cand fetita mea avea aproape 5 luni si ceva, acum cateva zile a cerut APA si intr-una a spsu APA APA....si s-a intamplat in tren mergeam in vizite si m-am trezit cu o lacrima pe obraz.
felicitari micutule tot inainte
madalina si ana cristina
petruta spune:
Felicitari, gata sunteti mari !Al meu primul cuvint care l-a spus a fost, pe la 7 luni: " caca". Ce ne-am mai distrat. Dupa o saptamina, ne jucam cu el si a inceput: " Mama giga , da!" Si repeta , pina am inteles ce dorea: sa-l iau in brate. Acum silabiseste, si zice mama cind plinge doar.
Petruta & bb Mihai