www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 17
felicia74 spune:
hello, fetele! Eu n-am mai luat nimic in ultima vreme deoarece trebuie sa-mi reinnoiesc garderoba de toamna. ASa ca fac o pauza de cosmetice.
Insa voiam sa va arat un link:
http://www.strawberrynet.com/PromoEmail/Top_Platinum_special/2007/0709/messagereach/Top_Platinum_special_Default.htm?email_pro=300003
Eu cred ca e inca o dovada ca e un site de incredere.
Va pup si succes la shopping
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
karfe spune:
eu nu zic ca sunt facaturi,dar cred ca este un fel de depozit de expirate,cum va explicati ca ei comercializeaza produse care nu se mai fabrica sau care au un ambalaj care nu se mai utilizeaza.
cand am timp am sa va dau cateva exemple.
Eu as comanda doar produse care stiu sigur ca sunt mai uzuale
Lorenza spune:
Si nici parfumuri nou-aparute n-am vazut.De exemplu, am cumparat un 212 sexy man de la Carolina Herrera din aeroportul Roma si de curiozitate l-am cautat pe site sa vad vreo diferenta de pret.Nu l-am gasit si e aparut de anul trecut,totusi.Am mai cautat si alte aparitii si nu le-am gasit.Posibil,totusi sa ma insel!
karfe spune:
in urma cu 5 ani mi-am luat acest fard de ochi de la dior http://www.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=277&goChar=C&LineId=2425#2425
a fost f. misto acum 3 ani am vrut sa mi-l cumpar si mi-au spus ca nu se mai face
claujro spune:
quote:
Originally posted by karfe
eu nu zic ca sunt facaturi,dar cred ca este un fel de depozit de expirate,cum va explicati ca ei comercializeaza produse care nu se mai fabrica sau care au un ambalaj care nu se mai utilizeaza.
cand am timp am sa va dau cateva exemple.
Eu as comanda doar produse care stiu sigur ca sunt mai uzuale
Si eu inclin sa cred asta. Din cauza calitatii cosmeticelor primite de la ei.
Eforie-august
madau spune:
Au si produse noi, eu mi-am luat acum 2 rujuri de la Dior si Givenchy si abia sunt aparute, am descoperit asta cautand chiar pe situl producatorului, dupa culorile exacte.
Nu cred treaba cu expiratele, erau de mult "in galeata" daca faceau asta. V-ati gandit si la varianta cu strategia de marketing? Daca producatorul iti spune ca mai gasesti un produs dintr-o gama veche, oare o mai cumperi pe cea noua?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ayleen spune:
Mi-au venit parfumurile (va ziceam ca nu le au pe stoc...). M-au anuntat ca le au pe stoc, apoi ca le-au trimis.
La posta am stat o ora, pt Strawberry trimisese pe numele meu cutii pt destinatari din toata tara: Cluj, Alba Iulia, etc
Vamesul mi-a dat emotii, pt ca nu voia sa-mi dea cutia, ca pe factura nu sunt trecute preturile, iar Romania are regulile ei: trebuie facuta vama. Sa le scriu astora din America sa-mi treaca pe factura pretul, ca sa mi-l vamuiasca In fine, am facut pe tampa si m-a lasat in pace, sa-mi iau cutia.
In cutie erau toate cele 17 produse comandate, atata doar ca parfumul meu preferat era varsat trei sferturi in cutie, peste celelalte. Mirosea cutia de trasnea, nu puteam sa stau in masina cu geamul deschis.
In fine, am trimis mail si le-am spus ca sunt dezamagita... In 10 minute mi-au raspuns ca imi trimit alt parfum in loc, ca isi cer scuze pt inconvenient si ca nu trebuie sa-l returnez pe cel varsat, e ok. Asta mi-a placut
Parfumurile miros bine, habar nu am daca sunt ca originalele, pt ca le-am ales dupa reputatie, fara sa le miros.
Au ajuns in 16 zile calendaristice.
Concluzie: aproape multumita.
Dory232002 spune:
Fetelor, am si eu o nelamurire, poate sa mai discutat despre asta dar nu am timp sa citesc din urma , daca fac comanda la ei, primesc coletul cu produsele prin posta si le platesc acolo pe loc?