Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

SUSA AMARANTINA MEXXA FELICITARRRRIIII sa va creasca puiutii
mari si sa fie sanatosi si ei si voi

GABITZICA poate pana la ora asta are deja bebe. BBBBBAFTTTTAAA

BUN VENIT ACASA bebicilor si mamicilor IONICA(Sophia e o frumusica ),
ROXANA si ALESSIA

INNI cu Faresul m-am lamurit dar mai am o intrebare: Galactogil
ai folosit cumva? Ca pret am vazut ca are "bun", o fi si eficient?

38+ Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, am intrat sa vaspun felicitari, bebei sanatosi si recuperare cat mai usoara celor care au nascut si sa va traiasca puiutzii!
Celor care inca nu au nascut, nastere usoara si bebei sanatosi!
Eu sunt mamica de nov-dec, deci mai avem ceva :)

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

ALESSIA bine ati revenit acasa! imi pare rau ca ai probleme cu ragadele, dar sper sa treaca repede, la fel si durerile post operatorii... Odihneste-te cat poti de mult! Asteptam poze cu minunea mica!

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor!
Felicitari proaspetelor mamici: Ionica, amarantina, Susa si mexxa. Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si cuminti, iar voua refacere rapida!
Gabitzica si Monique, nasteri usoare, bebei sanatosi si refaceri rapide!!!
Flori, n-am nascut inca si nici nu am vreun semn. Tu macar ai contractii, dar eu nu am NIMIC!!! Si apropo de asta, Roxana, de ce la nasterea indusa nu se poate folosi epidurala? Nah, ca incep sa ma panichez...
Fetele care au intrebat de Ralu, era bine vineri cand am fost la ea, de atunci n-am mai vorbit, dar cred ca e deja acasa cu printesica.
Gripo si flori, noi eram mai in fruntea listei la nasteri, vad ca ramanem de caruta. Ce facem, fetelor?

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Gripo si flori, noi eram mai in fruntea listei la nasteri, vad ca ramanem de caruta. Ce facem, fetelor?

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Cockteiluri!

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Susa, Amarantina si Mexxa felicitari pt comori, refacere usoara si mult laptic!

Ionica, sa fiti fericiti alaturi de minunatia mica!

Eli fii tare pt puiul tau, noi iti suntem alaturi.

Hai Gabitzica !!!

Alessia, bine ai revenit acasa.

Itzy, Pufy, Eloise, Mirabela va multumesc pt raspunsuri .

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Felicitari tuturor pentru bebelusi! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Ne-am inscris si noi piersicuta Alexia la un concurs...daca va place de noi...dar numai daca va place de noi...votati-ne! O puteti face in fiecare zi a lunii septembrie...!
http://reclamailegalala alt site = avertizare/?bbstar=show

In concurs suntem Alexia cu 2 luni si 1 zi ( noi facem 2 luni miercuri..au calculat astia gresit..dar ii iertam).

Pupicei!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Eu azi m-am trezit cu un car de nervi....joi intram in saptamana 40
si vad ca puiuta asta a mea nu da nici un semn....deseara mergem
la dr sa vedem ce mai zice...
Acum nu ma pun sa urc scarile, nici sa mut mobila ca am vazut ca au
mai incercat unele fete si tot nimic....
Si tati sta calm si tot zice ca va veni la fix 40 ca e ca si un ceas...
iar eu ii tot explic ca ffff rar vine bebe la fix 40
Of of....ar trebui totusi sa stau la coada ca sant doar
pe pozitia 29, nu? Deci mai sant fete inainte

38+ Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eu nu prea am fost alaturi de voi in ultimele saptamani, am intrat sa fac si eu galerie si sa felicit mamicile care au nascut. Am f multe probleme acasa, cu sotul care parca a luat-o razna. Deja vorbeste de divort (pe 26jun facusem 1an de casatorie), se razgandeste, ba imi face bagajele sa ma trimita la ai mei, ba nu...si tot asa...Poate e sindromul clasic de teama inaintea nasterii, s-o fi saturat de starea mea de gravida, de faptul ca nu pot face mai nimic prin casa fara el, ca am inceput sa am pofte (el nu are carnet deci eu conduc spre acele pofte si tot nu are chef sa mearga ), deja nu-i convine ca-l privez de la unele placeri cheltuind o parte din bani pt bebitza sau pt spital, si multe altele....
Aveti asemenea probleme acasa? Eu nu mai stiu cum sa vorbesc cu el, are nervi mereu, ne certam la cel putin 2 zile daca nu zilnic. Si mie nu mi-e deloc bine asa, dar ma bucur ca bebita e perfecta pt varsta ei insa stiu sigur ca o afecteaza cand mami plange si se consuma. Ce sa fac fetelor? Nici macar nu avem motive serioase de cearta, i se pune pata din nimicuri. Am rugat-o pe soacramea sa discute cu el, nici ei nu i-a spus de ce are nervi...nu mai inteleg nimic...

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata!

Sofimic, Flory si Lexi.... si rabdare fetelor!Poate bb-ii vostri vin la 40 fix...asa ca rabdare....

Mexxa felicitari!!!!Sa-ti traiasca piticotul, sa fiti sanatosi amandoi si sa va intoarceti rapid acasa!

Eloise, Ralnied multumim de vesti!

Alessia bine ai revenit! Iti doresc sa fie cat mai cuminte bb mic si sa te lase sa te odihnesti!
Pentru sani incearca si foloseste protectie de silicon cand alaptezi....ca macar putin tot atenueaza durerile....(sunt nasoale rau....mi-e frica si mie de ele sa nu le mai am)

Ionica e o scumpa pitica ta!Sa va traiasca!

Giuliella !Ai fost o scumpa cu ultimul mesaj despre "bucurii"! Noa o sa incerc sa nu ma mai gandesc la ele....

Inni si Garmastanul e ffff bun pentru funduletul rosu al lui Ami. Eu am avut probleme mari cu Alesio ca se facea rana la fundulet de la kk si pisu(si nu am putut folosi alte scutece decat Pampers-vezi ca si asta poate fi o cazua pt. funduletul rosu, incearca si alte scutece)..
Pt. funduletul iritat am folosit Cutaden, Garmastan, si o pasta preparata in farmacie de cumnata-mea(nu Petrini ca nu a fost de folos...la noi), cu vitamine si nu mai stiu ce....dc vrei reteta o intreb.

Eu deja nu mai am rabdare pana la 16:00 cand avem programarea la dr....dar ce ma enerveaza cel mai mult sunt contractiile astea tot mai dureroase dar tot neregulate care nu-mi dau pace....

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput