Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Buna seara mamici actuale si viitoare!!!!

Au curs multi bbei pe aici de cand n-am mai intrat.
Desi imi daduse Alessia (ma bucur ca esti bine!) ddl pana astazi uite ca s-a terminat ziua si nimic desi am intepaturi serioase in col si contractii dureroase dar neregulate deocamdata.

Imi pare rau ca nu raspund la toata lumea...cred ca m-am scuzat de mii de ori pe forumul asta pentru acest motiv...dar chiar mi-e tare greu sa stau.

Eloise sa stii ca si pe mine ma enerveaza la culme mamele atotstiutoare care sunt ferm convinse ca la toata lumea e asa ca la ele.

Roxana esti buna de exemplu la categoria 'nimic nu e imposibil'. Imi imaginez ca nu a fost usor dar s-a putut si te felicit si admir ca ai reusit sa treci peste tot cu bine. Sa-ti traiasca bebelina si sa va bucurati de ea.

Mexxa sper sa fie totul bine..... tin pumnii!!!
Eli suntem alaturi de tine!!!

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!!!!!!!!!!

Va pup!

36+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gabitzica, nastere usoara!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Gabitzica sunt super pozele !!!

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Gabi nastere usoara!

mi-am schimbat si eu semnatura cu ocazia asta!!!

37+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELOISE, acum am citit mesajul tau. Lichidul il poti pierde si putin cate putin, dar, de cele mai multe ori, organismul are putere sa refaca lichidul pierdut, asta, in cazul in care, ce ai simtit tu ca se scurge este lichid. Eu am avut de nenumarate ori senzatia asta, dar la echo, cantitatea de lichid a fost super. Totusi, pentru linistea ta, suna si dr. si intreab-o. Nu e pericol, neaparat ca nasti, dar si cantitatea de lichid in sine, iti da o idee despre cum ii merg rinichii lui bebe, si multe alte informatii. Nu vreau sa te sperii, dar mai bine verifici decat sa risti. Te , si o sa fie bine, o sa vezi.

39+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

GABI

NASTERE USOARA SI UN BEBE CUM TI-L DORESTI!

Cine are vesti despre MEXXA sa ne tina si pe noi la curent, multumim.

39+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Ileana pe cand pozici cu bebelusa Ilinca?

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Itzy

aveam timp sa ma epilez acasa (cu crema) dar nu am facut-o pt. ca in mom cand incepeam sa ma cracesc mai tare ca sa-mi pun crema bine...incepea sangele sa siroiasca si mai mult. Si mi s-a facut frica...mi-am zis ca-l dau incolo de epilat ca nu mor daca ma rade infirmiera. Si am plecat paroasa . La spital m-a ras tanti exact inainte de nastere..adica m-am urcat pe masa de nastere si a venit ea cu aparatul meu (ca i-l dadusem inainte). Ma asteptam sa ma faca cheala peste tot dar m-a ras numai in jurul orificiului vaginului.
ranile de la sani mi-au trecut...aici a fost mai mare tevatura...in spital imi cursese sange din sfarcuri, atat de tare erau ranite. In primele zile de cand am ajuns acasa la un mom dat bb a supt lapte cu sange ...(pana sa observ eu)...de fapt sangele curgea la inceput apoi se oprea si venea lapte curat. M-am dat cu Garmastan la greu apoi am stat cu straturi de Bephanten..si nimic. Pt. ca frecventa alaptarilor era mare nu apuca sa se vindece. Si m-am enervat si am lasat balta toate alifiile si mi-am zis "fie ce-o fi"....nu m-am mai dat cu absolut nimic, dupa supt imi spalam sfarcurile cu apa rece..ca-mi mai amortea durerea.
Acum ma dor la inceput, cand apuca ea sfarcul si incepe si trage...dupa aia nu mai am nici o durere. Nu mai am rani nici sange...arata totul ff bine, insa sunt ff sensibili la atingere. Atata tot.
Ai grija la tehnica alaptarii pt. ca eu cred ca din cauza asta am
patit-o. In spital nu ne-au aratat asistentele cum sa alaptam. Ne innebuneau intruna cu o caseta video pe care o puneau ...si noi tr sa urmarim televizorul. Eu aveam patul exact sub televizor (ca era pus sus...pe perete)...asa ca am vazut din parti. . Stand numai in pat asa si alaptam. Credeam ca fac corect totul...mi-a aratat una cum sa fac...dar doar 1 data si spre rusinea mea nu mi-a mai iesit si a 2-a oara .
Asa ca bate-le la cap sa-ti arate si sa te invete. Eu oricum nu eram atunci in stare de nimic. Nici de Ami nu-mi venea sa ma apropii...din cauza durerilor. Am avut o altfel de epiziotomie, o taietura in forma de unghi.. habar n-am de ce a facut-o asa. + un hematom imens format imediat....ca la o adica ala durea cel mai tare.
Mamicile colege de salon...tot cu epiziotomie...n-aveau treaba...aveau dureri dar nu f mari...si puteau sta si in fund. Sunt convinsa ca tu nu vei avea problemele mele.
n-am avut nevoie pana acum de glicerina boraxata pt. bb. Am inteles ca ei dezvolta candidoza doar daca sunt alaptati in spital cu acelasi biberon...de la unu la altul...a mea daca am avut-o in salon...nu a vz cum arata biberonul S-ar putea ca cei care stau la un loc sa fie hraniti cu lapte praf si sa o pateasca cu gurita.
pompita de nas nu am. Ii pun ser fiziologic de 2-3 ori/zi in nasuc si prin stranut se duc mucisorii. Asa mi-a recomandat pediatra si am vaz ca si Capraru tot la fel recomanda. Am fost reticenta asupra metodei dar sa stii ca e ff eficienta.
pompa de san nu am luat-o la spital..acasa am incercat sa o fol...da' doare al naibii...sau avand eu totul hipersensibil simt tare durerea. Pana acum mi-a fost nefolositoare. Si am constatat ca cea mai buna pompa de san e bebe.
am avut biberon dar nu am indraznit sa-l folosesc. Eu ii dau si completare (HUMANA) cu lingurita ca mi-e frica sa nu refuze sanul daca introduc biberonul. Voi apela la el doar in cazuri speciale.
termometru am unul digital tip suzeta...am si clasic. Nu m-am gandit pe care-l voi folosi daca va fi nevoie. Probabil ca pe amandoua . Parerea mea e ca un term digital de calitate nu tr sa dea erori.
scutece si 1 si 2. Acum am trecut la 2. Nu stiu ce sa-ti spun aici. Daca bb e maricel (4 kg) nr 1 e mic. Diferenta intre 1 si 2 este ca 1 are nu stiu ce substanta care in contact cu kk il fac mai putin curgator (daca m-am exprimat bine)...mai pastos...dar am vz ca 2 are si o textura diferita. Eu am trecut la 2 definitiv. Nu mi se pare ca pretul celor nr 1 justifica substanta aia.
epiziotomia....daca poti stai cat mai mult (acasa) fara chiloti, pui vata si tifon si stai fara chiloti. Aerul ajuta foarte mult. Spalaturi cu ceai de pelin si galbenele. Eu la hematom m-am doftoricit singura..am pus Lioton (ca plantele isi faceau cam greu efectul) si de cand am inceput sa pun mi-a trecut in 3 zile. Il mai am si acum dar nu mai doare. S-a facut mic mic si astept sa dispara. In rest...nimic. Si mai e ceva...cand alaptezi vei simti contractii ale uterului...atunci se elimina si lohiile. Eu acum stau fara chiloti si imi pun tampon de vata numai cand alaptez. Abia de vreo 2-3 zile pot sa stau in fund...oarecum...cel mai des alaptez in pat.
burtiera n-am folosit pt. ca aveam stupida senzatie ca daca imi preseaza ceva burta ma doare epiziotomia si mai tare Burta mi s-a retras aproape de tot. Inca nu m-am decis daca sa fol sau nu. Am niste cerculete...dar stiu eu ca sunt de la Craciunul trecut.

Daca mai ai intrebari sa mi le pui. Iti raspund cu placere. Am timp cand doarme Ami.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Rainied nu mai stiu nimic de Mexxa... mi-e jena s-o sun, e posibil chiar sa atipeasca daca travaliul nu e intr-o faza avansata. Sper ca e bine, sa dea dumnezeu sa fie bine amandoi!

Gripo n-am simtit ca se scurge lichid, doar am constatat la un moment dat ca era lenjeria un pic cam prea umeda, si nu era cald ca sa fie transpiratie... Apoi m-am schimbat, pus "protejslip" si fost f atenta daca umezeala persista, nu a persistat. De asemeni sunt f atenta la bebic, e foarte activ de parca vrea sa iasa pe sub coaste... Cred ca nu sun azi... daca ceva Doamne fereste, maine...

Am mai primit un mesaj de la Lullabay, o sunasem pe la 6 dar nu a raspuns. Acum spune ca are ceva dureri, dar ca spera sa poate pleca maine acasa, daca totul e bine. Deci nu o mai vizitez la spital...

Gety tu ce faci, esti bine?

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Vai de mine cata mesajuuu am scris....ee vedeti ca avem timp si dupa ce se naste bb ???

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput