Bebelusi de ianuarie - februarie (90)
Raspunsuri - Pagina 15
maraki spune:
Giova bine ati venit din strainezia Astept sa vad poze cu Marcolino si cu voi
Astazi am fost la dr. pt. control de rutina cu Angelo, mi s-a spus ca am voie sa-i dau Nurofen sirop ( pt. dureri din cauza dintilor )doar de 2 ori pe sapt....in rest am un gel cu care il dau pe gingii,se numeste Dentinox.Pt. constipatie a zis dr. sa-i pun in mancare o lingurita ulei de masline, de fapt a zis sa-i dau 3 lngt/zi si sa folosesc cat mai rar supozitoare laxative. Am vrut sa informez mamicile care au bebei cu probleme asemanatoare!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
J G spune:
Giova super, ma bucur ca te-ai simtit bine si vad ca nu a fost foarte greu cu Marco. Mult succes in gasirea bonei!
Moni mama pai plange, urla, tipa de somn si de nervi ca nu poate adormi. Trebuie sa stau de ea, o mai pun pe perna sa incerc sa o aodrm, incepe sa bazaie si intinde manutele ca vrea in fund. Apoi se rasuceste, se propteste cu fatza in jos si maraie. O luam de la cap. Pana incepe sa urle rau, refuza ceai, bibe, suzi, ma ridic cu ea in brate si fac avionu, incepe sa rada, apoi plange, se ineaca etc etc etc. Pai nu m-ar deranja daca nu are chef de somn si se joaca, eu nu tin mortzis sa doarma copilu la ora fixa... dar urla.
Bombo te asteptam!!!!
J si Carla (05.02.2006)
miraklucker spune:
In sfasit am pus pozele din vacanta...sunt la semnatura!
ali, cumnatul meu e din Baia Mare, imi amintesc cand steam inca la Timisoara ca venea de acolo cu sacosa plina de castane, si cum sora-mea nu prea le manca sa te tii....noua ne plac tare mult, David si cu Daria se bat pe ele, dar sunt scumpe rau aici
Va pupicesc, noapte buna....la mine inca e liniste, ma duc la somnic. Azi noapte am ajuns la 1 in pat si la 2 don`soara mea a mica a si inceput sa se foiasca ...si a tinut-o asa pana dimineata
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
miraklucker spune:
Janina cunosc problema, si a mea urla frate de-ti vine sa fugi...daca nu adoarme in brate cat suge, si o pun semiadormita doar in pat face ochi, si incepe, dar nu numai, cand o las din brate sau e singura, chair si in carucior nu-i mai convine....David isi pune mainile la urechi...de parca ar ajuta la ceva
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
Giova spune:
Mralu frumosi copii ai, sa-ti traiasca!!!
Toanca l-am vazut pe Mateias cel zambaret in premergator. sper ca a fost ok la munte, ca nu am apucat sa citesc tot.
Mirela ma bucur ca veniti in ro. Sper sa fie ok drumul si pt. tine si pt. bebe si pt. mama ta. Poate reusesti sa operezi fistula aia in Ro si scapi mai repede.
Ursu frumoasa si mare e raisa. si ce bine sta si ea in picioare!!!
Denisa, exact la fel a zis si Clau, un concediu cu Marco unul singuri. dar eu nu prea sunt de acord. e drept ca nu poti sa vezi mai nimic cu un copil, dar asta e. Mie mi-a convenit ca am lenevit toata ziua.
Ana_m si noi vrem sa mergem in decembrie in Italia, e drept ca Spania e mai departe, dar daca dormiti pe undeva o noapte, eu zic ca e ok.
Janina imi pare rau ca e rauta carla si adoarme greu. Mie asa mi-a facut aseara marco, a vazut Lili, imi venea sa ma impusc. Saracul era deochiat bsi eu nu am stiut. tot cu Lili am avut noroc.
Maraki te . poze doar maine, ca nu le-a incarcat azi.
Anas sper ca te-ai facut bine, mai am ceva pag. de recuperat.
Ioana si marco e super pofticios. Cand ne vede ca mancam se pune pe urlat daca nu-i dam, da din manute si casca guritza.
Ingrid bine ai revenit. si eu cred ca ai dreptate cu lapticul. Marco bea 500 ml, si ce mai ia din cereale.Dar el e ok cu greutatea pana acum.Sau cel putin asa sper.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
J G spune:
Giova eu nu m-am gandit la deochi, nu prea cred in asta dar sa stii ca incep sa-i spun tatal nostru inainte de culcare, mai stii?
Mira si ce ne facem? Pai daca si Selin care era cea mai cuminte fata din lume face asa... vai de mine!!
J si Carla (05.02.2006)
Bombonicaaaa spune:
Hello hello!!! Vai ca dor mi-a mai fost de voi , azi mi-au pus si mie netul idiotzii aia si abia astept sa vad ce mai facetzi voi si bebelusii .
Noi ne-am mutat in sfarsit asa ca am mai scapat de o grija , net avem ,deci avem de recuperat capitole .
Jasmine e bine , are deja 7 dintzi si se mai vede unul care da sa iasa, are 4 sus ,3 jos si musca de rupe daca i-ti prinde degetul .
Am fost fericita macar ca nu a facut febra sau sa fie agitata deloc avand in vedere ca intr-o luna au iesit 5 dintzi. Nu mergem inca in picioare dar fuge cu premergatorul toata casa ,trage tot ce prinde in cale asa ca am stans cam tot din calea ei . Are o atractie aparte pt. telecomenzile de la tv pe care le fura de pe masutza si le ascunde care pe unde si telefoanele noastre care a invatzat sa le deschida si apasa pe taste in disperare asa incat suna fata la care-l prinde de ma suna oamenii inapoi si ma intreba daca i-am cautat Stam in picioare singure dar nu mult timp dar de pasit doar cine stie cum si asta daca o tin de maini , daca e cu premergatorul zici ca e la maraton...
Am invatzat sa facem cu manutza bye- bye si salut, dam noroc si chiar dansam , de fapt dansul e deja hobby, cum aude muzica cum ridica mainile sus si le balangane iar daca se nimereste sa fie asezata undeva i-si fatzie si fundul.
Nu am mai scris de mult timp si e mai greu sa-mi amintesc toate dar cam asta ar fi rezumatul , merg sa mai recuperez cu cititul ca sunt cam in urma , si abia astept sa vad poze cu bebeii nazdravani .
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Giova spune:
Janina eu cred in asa ceva. Doar ca la noi se face cu chibritele in apa, daca se duc la fund e deochiat. dar cand am vazut-o pe Lili cum plangea in timp ce-i zicea tatal nostru m-am ingrozit. si mai si casca si ea si Robert. S-a linistit imediat copilul.
Gagici va , a plecat si musafirul si acum ne bagam si noi la somn.
Am terminat de spalat 2 masini de haine de-a lui Marco si jucariile. maine trec la ale noastre.
pe maine. usor.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
monica70 spune:
GIOVA si n-ai filmat-o pe LILI in actiune???
Am si uitat sa va zic buna dimineatza....
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
Buna dimineata.
La multi ani ! Ioana - Catalina , Stefan Lucian , Rares Alexandru . Sa cresteti mari frumosi si sanatosi.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni