Bebelusi de ianuarie - februarie (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata si pupici tuturor, am intrat o clipa sa va salut, aseara ne-am intors si noi din Grecia. A fost super frumos mai putin drumul si faptul ca mi-a fost un dor de bebe incat n-am dormit nici o noapte ca lumea. Aseara l-au adus ai mei pe Alain si ce sa va spun, a plans intr-o veselie cand m-a vazut, vroia la mine si plangea in acelasi timp, nu va spun cat m-am si eu, eram ca in desenele animate.De dimineata e ok, nu mai e suparat pe mine, oricum nu mai plec fara el nicaieri ca mi-a lipsit pra mult.Ma apuc de despachetat si eu de indata ce adoarme piticotul meu drag, intru mai tarziu sa vad ce s-a mai intamplat si sa mai vb cu voi, mi-a fost dor si de voi . Alain mi se ridica singur in picioare si face ture prin patut, la capitolul mancat tot asa de prost stam, asta e sper sa remediem problema. Giova, bun venit acasa si tie si Lilianei.
Fetelor, va pup pe toate, fug la bebe.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI bine ai revenit acasa!
SI la multi ani sarbatoritilor de azi!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Silvi bine ati revenit acasa
miraklucker si mie imi plac la nebunie castanele. Am vazut pozele sunt super faine si s-au distrat si copii

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetelor
GIO si SILVI, bun venit acasa. Bine ca v-ati distrat si v-ati odihnit!
GIO, LILI cand vine?
N-am apucat sa citesc tot, ca a lucrat sotul mai mult si am ramas eu cu bebe mai toata ziua, plus ca am avut o groaza de treburi de facut prin casa, parca nu se mai termnina!
Noua sta sa ne dea un dintisor, a strapuns putin gingia, ca se simte la pipait dar inca nu a iesit de tot. Astept sa ii iasa si sa ii cumpar cadou
Ma apuc acum de citit si de vizionat poze si filmulete.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anda Lili vine sambata, parca.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello mamici,

Silvie bine ati venit acasa Te-ai intors odata cu Giova Sper ca va placut in Grecia, astept sa ne povestesti Te inteleg cum te-ai simtit departe de Alain, eu l-am lasat pe Angelo o singura data timp de 2 ore fara mine si a fost aiurea rau
Giova intru acum sa vad pozicile,faza cu deocheatul este adevarata si probataMai tii minte cand i-am facut-o socroseniei ca deochea? Venise la noi si i-am spus din hol sa nu se uite la beb ca il deoache si a inceput ea sa planga, etc.
Ma duc in bucatarie ca a varsat Angelo apa lui Dixi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Silvi bine ai venit acasa. te cred si eu ca ti-a fost un dor nebun de Alain. eu nu l-as putea lasa.
Am platit pe 3 telefoane a cate 3 min. de la hotel 25 euroi. Iti dai seama ce se intampla daca il lasam acasa? Pai ma bagam la credit ca sa platesc telefoanele.
Bombo ma bucur ca v-ati mutat si aveti net. Felicitari pt. mica dintoasa!!!7 dinti!!!
Moni cum sa o filmez pe Lili, ea saraca mi-a facut un bine, caci de nu, nu stiu ce se intampla cu bebu meu. Niciodata nu l-am vazut in halul ala si sa urle asa.
Maraki si eu cred in deochi, nu stiam de faza cu rugaciunea, doar cu chibriturile in apa.
Pozele nu le vezi ca nu sunt in yahoo, mai am de pus, si dau pe urma linkul.

eu m-am ingrasat 3 kg intr-o sapt., Clau doar 2. Acum trec la regim ca nu se mai poate.Toate kg date pt. nunta jos, le-am pus la loc.

Ne-am trezit la 11 azi, saracul bebu trezit de la 7.30.....a papat, dupa care l-am pus in patut si a stat cuminte acolo pana ne-am trezit noi.

Merg sa ma imbrac pt. oras.plecam la colindat.
Am despachetat ceva din bagaje, dar mai am.
pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele....
Nici noi nu am mai dat pe aici de ceva timp, DAR AM FOST LA MUNTE, unde a fost absolut superb.
Piticul creste, mergem cu premergatorul (cat de cat si mai mult cu spatele- avem filmulet pe dropshots), mancam ....ne jucam, e ok.
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scis in ultimele capitole, si nici nu cred ca reusesc sa recuperez, dar cred ca prind din zobr, ca-s fata desteapta

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Multumim de urari am facut 7 luni
n am prea mai intrat ca nu am timp dimineata merg la scoala sa mi aranjez clasa sa primesc copilasii ptr inceputul de an scolar dar am citit ce scrieti
Fetelor bine ati venit si ma bucur ca v ati distrat bine
ANYMONI sa tariasca ioana ca azi a facut 7 luni
MICIO ce faci ca nu am mai vb de un secol?'
STEFANUT e ok s a reglat la burtica este un dulce papa bine si noutati ca doar a intrat pe mana bunicii , dar el n are nici un dinte chiar adca parca noi zicem ca se vede mai asteptam
va pup si sunt cu ochii pe voi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor care dati Milumil 3?
Eu am observat ca dupa fiecare masa de laptic face kk moale.
Anasebe asta asa ca sa tin unisonul la subiecte de kk .

Moama ce liniste este pe aici!!!!!!!!!!!!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput