CURSURI DE ACTORIE ?????

CURSURI DE ACTORIE ????? | Autor: kjmami

Link direct la acest mesaj

buna

m-a lovit o idee si nu imi mai iese din cap . aveti ideea undeva unde s-ar tine cursuri de actorie??? momentan nu pot face facultatea de actorie pentru mai am ceva scoala de termina dar...ma gandesc foarte serios la niste cursuri...care ma vor ajuta la un moment dat si sa intru la facultate. dak stiti ceva spuneti-mi si mie va rog

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

chiar nu stie nimeni????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mergi la Institutul de Teatru si intereseaza-te acolo. Cind eram eu in liceu, profesori din ATF si regizori de acolo lucrau cu elevi si cu studenti (poate ai auzit de celebrul Pod).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu stiu ca teatrul BON-TON organizeaza cursuri de actorie pentru copii, adolescenti si adulti.

Pentru adolecenti si adulti:
Cursul va dura 4 luni, la finalul carora cursantii vor sustine un mic spectacol – workshop (Rezultat practic al cunostintelor acumulate pe perioada cursurilor).

"Lumea teatrului este in noi, in fiecare. In oricine exista mai multe personaje care isi doresc din cind in cind sa iasa la suprafata. avem frustrari, avem dorinte, avem neimpliniri, avem idealuri carora ne e frica sa le dam glas, sau pur si simplu ne dorim sa fim pe o scena. Acest curs va poate da posibilitatea unei dezinhibari totale, intr-un mod artistic."

Cursul cuprinde teme de arta actorului, improvizatie, pantomima, dictie si expresie corporala si este sustinut de actorii Teatrului Bon Ton .

Frecventa cursului: 1 sedinta/saptamana. Tarif: 20 RON/sedinta.
La finalul cursului se acorda Diploma (onorifica) de participare.

Cursurile vor incepe pe data de 18 septembrie 2006 iar selectia si inscrierile se fac in perioada 18-25 sept., zilnic, intre orele 15-19 la sediul teatrului.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

multumesc pt raspunsuri..dar eu stiam ca bon ton nu e in bucuresti....este?

am auzit de PODUL dar habar nu am de el. spuneti-mi ceva mai concret va rog..eventual o adresa...ceva...plsss
dar trebuie sa fie cursuri..pe care sa le poata face oricine...sa nu depinda de liceu sau ale chestii de genul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Intr-adevar ca este in Iasi teatrul BON-TON.

In Bucuresti s-ar face cursuri de arta printre care si actorie la Casa de cultura "Nicolae Balcescu".

Adresa: Str. 11 Iunie nr.41, sector 4.
Telefon: 021/336.43.40

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput