Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 9

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Crinuta, Sirimie, OanaCretu,Erica va multumesc pt traspunsurile despre laptic. Desigur si Matei consuma pe langa lapte si branza, iaurt, cascaval, dulciuri cu lapte, dar mi se pare impresionanta pofta lui pt laptele alimentar.
Danielai, Matei mai bea si el noaptea lapte. Desi facuse pauza o vreme, de curand am reinceput sa-i dau noaptea sa bea, in speranta ca va fi mai putin agitat. Se vede o oarece imbunatatire. In alte conditii nu i-as fi dat decat apa.
Un Bravo pt Ruxi!  Si Matei ne imita cu numaratoarea pana la 10. Eu si tati ne amuzam caci de fiecare data cand ajungem la 6, el nu mai asteapta ca noi sa zicem 7, si spune el f apasat: oPt.
 Si Matei ne imita cu numaratoarea pana la 10. Eu si tati ne amuzam caci de fiecare data cand ajungem la 6, el nu mai asteapta ca noi sa zicem 7, si spune el f apasat: oPt.
Tablita cu creion are si Matei de ceva vreme, insa nu prea e pasionat de ea. Eu cred ca abia dupa 2 ani copiii sunt mai interesati sa deseneze. 
Anda, imi pare rau pt bubitele Irinei. Matei e in a 6-a zi de la vaccin si nu are nici o reactie.
OanaCretu, nu-i nevoie sa-mi multumesti. Am scris ce am simtit dar si pt ca am avut timp. Desigur nu-ti cere nimeni sa fii activa non-stop, doar sa nu mai dai ultimatum-uri. Cine stie, poate intr-o zi vei dori sa scrii mesaje in grupul nostru, iar decizia anterioara sa te impiedice. In general e bine sa nu-ti inchizi singura usa. Sanatate multa lui Seb si curaj! Invata de la el!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate

danielai spune:
danielai spune:
 Liviana, acesta este exact si motivul pt care nu am renuntat. Ea se trezeste si cere, si daca nu-i dau face scandal. Nu poate fi pacalita cu apa sau ceai. In cazul asta, e normal ca cei care beau si noaptea sa bea mai mult lapte.

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Buna fetelor! Wow, ce mult ati scris!
Oana Cretu, si eu ma bucur ca ai scris iar, bafta multa cu actele, sa poti sa te linistesti si tu si un pupic mare lui Seb de la noi, sa nu mai faca febra!
Megg, imi pare rau ca ati trecut prin experienta cu spitalul si ati vazut acolo lucruri mai putin placute...e greu sa vezi copilasii bolnaviori Bine ca sunteti acasa acum!
Liviana, Vladut nu bea nici macar 150 ml pe zi...nu vrea...ce n-as da sa bea macar noaptea...asta e! Mananca insa zilnic branza de vaci si/sau iaurtel. Seara mananca cereale Milubrei care mai au si alea putin lapte si atat!
Ixxi, ce sa-ti spun...imi pare tare rau ca suferi...dar trebuie sa fii tare pt. piersicuta ta! Wow, ce mare e! Si vorba Crinutei nu te mai gandi ce ai fi facut altfel, acum asta e si trebuie sa mergi mai departe!
Anda, chiar, pana la urma ce a fost? Reactia la vaccin? Sanatate Irinei!
V.Erica, felicitari vorbaretei! Si noi ne "laudam" cu numaratul, spune singur unu si doi, retul le repeta pocit dupa mine. Buna ideea cu creioanele cerate, poate ii cumpar si eu lui Vlad in curand.
Amaya, ma bucur ca nu a mai facut febra Andrei si ca ii merge asa de bine la cresa, sa o tineti tot asa!
Kris, v-am vazut in poze, tare frumosi ati fost! Chiar ma intrebam de ce nu mai scrii si tu!
Despre noi...ce sa mai zic...eu sunt f. obosita, abia mai am timp sa mai citesc ce scrieti...azi am avut un examen si am luat 8, ce tare sunt! Iar saptamana viitoare am 4 restante...ce sa fac, asta e! In casa tot nu mai termin treaba...am umplut camara pt. iarna cu de toate si urmeaza treburile zilnice...de s-ar mai face si singure 
Vlad vorbeste si el din ce in ce mai mult, singura propozitie este " she ashi?"= ce faci?, o spune mai demult. In rest ne uimeste cu cuvinte noi aproape zilnic. Si lui ii place sa ne ajute la curatenie, hai sa-l vedeti in actiune cu tati.
Oana si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
crinuta spune:
 Liviana, ce m-as bucura si eu sa bea Rayan mai mult lapte.
E disperat dupa lapte doar cand se trezeste. Azi dimineata mi-a dat jos patura de pe mine si ma impingea sa ma ma trezesc si sa ii fac laptele. 
Nici cereale nu ii mai dau ca mi le refuza si m-am saturat sa arunc cereale.
Bubu, te admir mama. Cum reusesti sa vezi de casa, copil, camara, examene.
Eu cand aveam examene nu mai reuseam sa fac nimic altceva. Bravo tie.
In Spania cand plecati?
Erica, wow, deja numara. Al meu nu, doar asculta cand ii numar.
Chiar numaram cuvintele pe care le-am trecut in agenda si sunt vreo 34 pana acum. Cam putin as zice eu, dar asta e, fiecare isi da drumul cand vrea.
Nu pot ignora ca aude 3-4 limbi pe zi. A patra e germana, deoarece ma uit la multe emisiuni de pe posturi germane.
Ieri cand am facut baie m-a spalat pe spate. Initial m-a spalat pe mana, apoi i-am spus sa imi spele spatele si a facut. E un dulce, un adorabil, iar acum cand am iesit de la dus mi-a pregatit frumos papucii de casa, sa ii am cand ies din cada.
La gesturile aste ma refer cand spun ca raman fara grai.
Evident, stransul mesei e ceva la ordinea zilei.
Ce mai, sunt niste dulci, niste minuni.
pupici
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

V. Erica spune:
V. Erica spune:
 Crinuta, wow tu numeri cuvintele pe care le spune!? Nici nu am termen de comparatie: 34 e mult sau putin? Oricum nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi la varsta asta si avand in vedere  si faptul ca aude mai multe limbi (ceea ce ar avea cica o "contributie").
De cateva zile tot zic sa te rog cand ai tu timp sa-mi scrii si mie cum faci tu rulada aceea rapida.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Witchie spune:
Witchie spune:
 Mai dr care a vazut-o a zis ca e reactie la vaccin. acum eu nu stiu ce sa mai cred ca vad ca tot face bube. Adica pete roz mici mijlocii. Daniela, tu esti medic parca. Ma poti lamuri daca e musai sa o tin inchisa in casa? E foarte complicat de amuzat o zi intreaga in casa. Merci!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina 
 Doua veri frumoase 

oana cretu spune:
oana cretu spune:
 raspund si eu la o intrebare pe viteza ca ma duc sa fac baie. Daniela, Seb nu mai bea lapte noaptea de la vreo 2 luni. Dar vroiam sa te intreb si pe tine si pe Liviana, voi le dati la culcare lapte de mai vor si noaptea? Ca eu ii dau la culcare.
Oana si Seb 
 (10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

oana cretu spune:
oana cretu spune:
 Am uitat sa va zic ca Seb e bine, nu mai are nimic.:) Merci!
Oana si Seb 
 (10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Of, Crinuta...nu-ti inchipui ca stau sa invat, aseara doar am citit si am inventat la examen si mai fac si copiute, ca nu pot sa invat atat, n-am timp. Iar cu restul...imi sacrific o zi sa fac cate ceva pt. camara de iarna plus restul treburilor. Ma mai ajuta si sotul, ca el pleaca la servici la pranz si se ocupa de Vlad, la curatenie la fel, facem impreuna de cele mai multe ori, de asemenea si cumparaturile. Singura nu as face fata!
Hi, hi si eu ii numar cuvintele, le notez in agenda, asa pocite cum le spune sa ne amuzam peste ani!
Oana si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz
Poze cu Vladutz

oana cretu spune:
oana cretu spune:
 Felicitari pentru examen Bubu, si bafta in continuare! 
Daniela, inca nu ne-au raspuns, nu avem nici o veste cu dosarul.
Forza Steaua!
Oana si Seb 
 (10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST