Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 10

kris spune:
kris spune:
 Bubu, 

Iti multumesc de intrebare, dar sunt un pic ocupata in cautarea unui nou job...Bafta la examene!
OanaC,  Dumnezeu nu ne uita niciodata!
 Dumnezeu nu ne uita niciodata!
Anda, sanatate Irinucai!
Noi nu bem decat 100-150 ml lapte pe zi, mai degraba , il mancam cu gris, sau cereale.
Si noi mai numaram, si suntem f agitate din cauza celor 2 maselutze ca nu au iesit inca in totalitate.
Ixxi, multa putere si incredere in Cel de Sus!  la piersicuta!
 la piersicuta!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

kris spune:
kris spune:
 NU V-AM UITAT! va citesc mereu pt ca imi sunteti foarte dragi.
Simonica, 
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

oana cretu spune:
oana cretu spune:
 Kris Bafta in cautarea jobului!
 Bafta in cautarea jobului!
Anda, de ce nu incerci sa vezi si alt dr daca ai dubii? sanatate!
Magga, modifici, te rog, in lista, la Seb? Are 83 cm si 10,880 kg. Merci d'avance!
Oana si Seb 
 (10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Fetelor, multumesc! Sa fie! Mereu imi zic sa ma tin de carte anul asta, sa nu mai am restante...dar n-am timp si nici dispozitie! Si e nasol ca o restanta e acum 1 mil!
Oana, ce bine ca nu mai are febra! sa nu fie o viroza, ceva...
Anda, chiar ca e ciudat...chiar asa reactie sa fi avut dupa vaccin...Sper sa-i treaca repede! Poate nu ai voie cu ea afara din cauza ca ar putea fi contagios...dar poate undeva unde nu e nimeni...sa o scoti 10 min...nu stiu...
Oana si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz
Poze cu Vladutz

lavinia345 spune:
lavinia345 spune:
 Buna seara!
Va raspund si eu din mers ca Natalia mea bea un litru si mai bine uneori de lapte pe zi.Fara iaurt de cand am plecat din Liban(iulie 17 parca).Si ea stie sa numere pe degete,zice doi,tei(uneori mai zice si unu).
Ixxi bafta multa sa iesi din depresie,putere si fruntea sus.De sfaturi ma feresc sa-ti dau,as vrea sa te pot alina macar cu o vorba buna....
Lavinia
poze Natalia

oana cretu spune:
oana cretu spune:
 Bubu, nu stiu ce este, doar a stranutat si a avut febra mare, acum e ca si cum nu a fost.
Sunt fericita in seara asta, ca Steaua a dovedit inca o data ca e tare.:p Am si eu o dambla.
Oana si Seb 
 (10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Mda, si Vladut a tot stranutat azi, i-am dat pe seara Zyrtec, iar acum, in somn, parca are nasul infundat...i-am pus Karvol prin pat sa-l desfund...ce aiurea! Cum le trece o raceala hop alta!
Si eu ma bucur ca a castigat Steaua!
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Mai fetelor, voi ati vazut cum s-a imbracat Vlad cu pijamaua? Bluza era bagata pe cap cum trebuie, iar o mana o bagase pe cracul de la pantalon! Am lesinat de ras cand l-am vazut!
PS: La ceas tarziu de noapte nu am somn!
Poze cu Vladutz

monalac spune:
monalac spune:
 azi e ziua mea,implinesc 31 de ani!din pacate,ma doare atat de tare o masea,ca maine,cand o sa am invitati,cred ca o sa adorm pe scaun,ca noaptea asta a fost compromisa.cris e de mult in lumea viselor.aseara,la meciul stelei,statea si el pe fotoliu si striga/gool.parea suporter infocat.il luam in brate sa l pup si imi spunea/ataaa,adica/gata,sa l las in pace,ca nu mai vrea.ma uimeste cat de multe stie...ceea ce ma supara cel mai tare la el e ca loveste copiii,atunci cand ii iau jucaria din mana,sau cand e nervos,de ex,ca nu l las eu sa faca un lucru.o face constient,pt ca acasa imi spune numele copiilor,de ex/daii,oana,buba,capu,au.adica dariei si oanei le am facut buba la cap si le a durut.ii spun ca nu e frumos,in parc ii mai dau cate una la fund,dar data viitoare o ia de la capat.bine,nu e mereu asa.se joaca si frumos,le culege fetelor frunze,flori,chiar si mucuri de tigara de pe jos si le da,asa,cu un aer f important/na,spune.a inceput sa manance mai bine,dar mancarea gatita  nu se numara printre preferatele lui.insa mananca,pana la urma.azi l am incaltat cu niste pantofi noi si pe strada,imi arata piciorul si mi spunea/buba,au.asa ca m am oprit la leonardo si i am mai luat ceva,nu ma pot abtine sa nu i mai iau hainute si incaltaminte,desi are destule.puteam f bine sa ma intorc acasa sa il incalt cu altceva,dar eu am preferat sa i cumpar.adevarul e ca la leonardo e iar oferta cu /daca cumperi 2 produse,pe cel mai ieftin dintre ele il iei la jumatate de pret,asa ca am profitat de oferta i am luat o pereche de ghete,mai de iarna,de la pluto,cu 700 de mii si o pereche de adidasi de la patrol,care costau 380mii,dar pe care i am luat la jumatate de pret.mama,maseaua naibii,nu mai pot scrie de durere.vb maine.
i am luat o pereche de ghete,mai de iarna,de la pluto,cu 700 de mii si o pereche de adidasi de la patrol,care costau 380mii,dar pe care i am luat la jumatate de pret.mama,maseaua naibii,nu mai pot scrie de durere.vb maine.

V. Erica spune:
V. Erica spune:
 Mona, La multi ani si bine ai venit in grupul nostru. Petrecere frumoasa azi!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)