Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mona, La multi ani! Esti in aceeasi zi cu sotul meu.

Kris, nu stiam ca iti cauti loc de munca. Bafta iti doresc.

Erica, eu ii notez cuvintele si le si numar apoi. Am zis sa am asa o evidenta, ,mai ales ca nu foloseste zilnic decat o mica parte din cuvintele notate.

Iar s-a lovit Rayan la cap, la ceafa mai precis. A cazut cu capul pe masa de lemn. Cred ca o iau razna

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Oana, ii dau lapte si la culcare si la sculare si de putin timp am reinceput sa-i dau in timpul noptii. Cateodata vede bibe in frigider si inainte de culcare (caci eu il pregatesc din timp) si atunci face scandal si tipa APTEEE-APTEEE. In cele din urma cedez si ii dau. Eu cred ca lui ii mai lipseste si suzi pe care i-am scos-o de cca 3 saptamani din program si simte nevoie sa suga. Am observat ca mai tocane pe uscat si tetina din sticla cu apa (deci fara sa bea apa). Wow Lavinia, deci si voi beti mult lapte.
Bubu succes la examen! Dar la ce facultate esti, caci am uitat? Haha, ce haios e Vlad cu pijamaua pe gat!
Monalac La Multi Ani! Sa fii sanatoasa (sa treaca repede durerea de masea) sa fii fericita si iubita de cei dragi! Mona, incearca sa-i repeti lui cristian cat mai des sa faca mai-mai la copii, invata-l sa dea noroc cu ei. Eu asa procedez cu Matei si n-am probleme cu violenta fata de alti copii, iar ceilalti reactioneaza bine daca il vad prietenos. Spune-mi te rog, ghetele de la Pluto sunt din piele?
Crinuta, dar de ce cade mereu Rayan? Aluneca pe jos sau se grabeste si se impiedica? Aveam si eu o masa scunda de lemn in sufragerie, dar am desfiintat-o de mult, tocmai ca sa nu se loveasca de ea...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mona La multi ani!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Buna dimineata!
Mona, La Multi Ani!
Liviana, si Maria la fel, ar bea lapte la orice ora! Din descriere, poate are si ceva probleme cu dintii, de-aia ii place sa mestece tetina!
Oana, bineinteles ca mananca seara lapte, dar nu-i ajunge. Acuma eu cred ca ea are portiile mai mici, caci de exemplu seara bea 150-180-210 cel mai mult. Am auzi de alti copii ca beau spre 300...
Anda, nu sunt doctor din pacate. Insa din ce am discutat cu pediatrul meu raspunsul ar fi ca daca n-are febra si se simte bine poti s-o scoti afara,dar nu in colectivitate. Deci, nu in parc, dar daca ai posibilitatea prin o curte, ceva. E destul de mare coincidenta, dar se mai poate intampla si cazul in care copilul e deja infectat in momentul vaccinarii...Tu la 11 luni ce i-ai facut? AR sau ROR? Si are un diagnostic pus dupa consult sau doar la telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, el nu cade din picioare ( doar atunci cand a alunecat deoarece era ud pe jos), dar ieri era la mine in brate, se juca cu mine, cu parul meu si cum e apucat si nu e atent nu stiu cum s-a lasat pe spate iar eu ca toanta nu l-am prins si a dat cu capul de masa. Noi eram pe sofa, ai inteles?

Apoi se mai loveste de chiuveta cand vine cu mine la baie si se baga intre chiuveta si cada cautand jucarii, dar acolo nu s-a lovit ff tare pana acum.

Au mai fost 2 dati cand eu il tineam in brate si ma grabeam si l-am lovit eu cu capul de un colt de perete.

Asta e, mama mi-a spus ieri ca si eu ma loveam mereu la cap.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Mona, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

Crinuta, La multi ani! sa-ti traiasca sotul si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si multe realizari (si voua pe langa el ).

Nu stiu daca mai este relevant si raspunsul meu insa Andrei bea lapte dimineata, cand se trezeste, cam 260 ml cu putine cereale si putina miere, si seara, inainte de nani (dupa baie), cam 320 ml tot cu cereale si miere. Cred ca mai bea si la masa de dimineata la cresa dar asta nu stiu sigur, o sa intreb.

Lui Andrei ii merge tare bine la cresa, ieri, de nevoie, a fost prima zi in care a si dormit acolo, doar o ora si jumatate (el, acasa, dupa cresa, dormea si cate 4 ore), insa educatoarele spun ca e foarte bine si va dormi mai mult in fiecare zi ce trece, pe masura ce se obisnuieste sa adoarma si cand inca mai este vanzoleala in jurul lui.
Slava Domnului ca nu s-a imbolnavit! Ii dau in continuare Imunobaby fiindca se pare ca isi face efectul, astazi i-am mai luat o sticluta.

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Bubu - dar ce fata are...e uimit cum de nu-i intelegeti combinatia. E chiar la moda si voi nu stiti.
Monalac- LMA. Sa iti treaca maseaua cat mai repede ca altceva nu cred ca-ti doresti. Sanatate multa!

Alexandra papa 250 ml de lapte dimineata si vreo 400 g iaurt peste zi. Atat!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Eu multumesc pentru raspunsurile despre creioane. I-am luat eu niste creioane cerate de la Carrefour dar Vladut le-a luat pe rind si le-a rupt cite ceva, cred ca trebuie sa mai astept. Am sa merg sa caut si tablita de scris, multumesc mult pentru idee.

A inceput si el sa fie neascultator, sa arunce cu pietre in copii si sa plinga degeaba, numai pentru ca vrea atentie. Inca nu zice cuvinte, sau rar, a inceput sa zica "ata" da eu nu imi dau seama ce inseamna

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Bubu ce mare e Vlad se imbraca singur.
Oana C ma bucur ca Seb nu are nimic. Succes mult la acte.
Kris bafta multa la cautare!
Anda cred ca nu trebuie sa o scoti afara sa nu ia alta boala din parc, sa nu se agraveze boala pe care o are. Nu va puteti juca mult pe balcon? (lui Vladut ii place mult sa se joace cu pamintul de la ghivecele de flori, are unul special - fara floare - dar face multa mizerie)

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Simona, "ata" de obicei inseamna "asta".

Mergi la inceput