Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Daniela stiu, dar el nu arata ceva cind zice, el se uita la mine si zice, pentru asta nu stiu ce inseamna. Probabil e "asta" daca e un cuvint intr-adevar, ca el vorbeste mult si pe limba lui.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, LMA sotului, sa fie sanatos si sa gasiti repede de munca, sa va mutati unde vreti voi si sa o duceti bine! Imi pare rau de Rayan ca se loveste asa de des...

Mona, LMA, multa sanatate si tie, sa-ti treaca maseaua si petrecere frumoasa!

Amaya, ce ma bucur de Andrei ca ii place la cresa! Cu tot Immunobaby asta, Vlad are acum mucisori mai grosi, fara alte simptome...nu stiu de ce...o sa-i mai iau si eu o sticluta, sa-i dau o luna intreaga, sper sa nu fie degeaba.

Sirimie, i-am luat si eu creioane cerate de la librarie si a mazgalit ceva pe un caiet, dar inca nu stie exact ce sa faca cu ele...va invata el! Ce imi place e ca nu se murdareste pe maini sau pe haine.

Liviana, sunt la REI, la Dimitrie Cantemir si mai am un an...of...nu mai termin odata...se fac 5 ani la fara frecventa.

Dupa cum ati vazut baiatul meu s-a imbracat singur, da? El trebuia sa doarma atunci si noi l-am surprins si l-am pozat si radeam de el, de-aia statea mirat!
Azi am fost in Oraselul copiilor si a fost tare frumos, l-am dat in vreo 3 masinute, ca e disperat, s-a jucat cu copiii, am mers cu tramvaiul, a fost super! Cand am ajuns acasa a papat si a cazut lat de oboseala.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Din capitolul toate mi se intampla numai mie: postez si aici ce am postat la bone:

Fosta noastra bona ne-a anuntat azi ca are Hepatita A. Bona noastra ne-a parasit in urma cu o saptamana pentru ca isi gasise de lucru cu carte de munca in alta parte. A descoperit hepatita A la analizele facute pentru angajare. Noi am fost azi toata familia la analize, ne rugam la Dumnezeu sa nu ii fi dat fetitei virusul. Poate n-ar fi rau din cand in cand sa rugati bonele sa-si mai faca niste analize de sange, chiar daca erau perfect sanatoase cand le-ati angajat.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya si Bubu, merci pentru urari!

Amaya, ma bucur ca lui Andrei ii merge bine la cresa. Sa stii ca m-ai convins cu cresa si tot datorita tie vreau sa incerc sa ma fac blonda.

Rayan n-a vrut sa manance azi la pranz, a adormit la mine in brate ca un nou nascut, pe burta mamei lui. Cand am vrut sa il mut a urlat.

Si asa bunatati avea azi, macaroane cu carne tocata si sos bechamel, ficat de vita si cartofi prajiti ( aceea de fapt nu erau pt el, dar mai gusta si el) si nimic nu l-a interesat, el care a devorat ieri o portie de macaroane bechamel.

A dormit cam 2,5 ore dupa care a papat clatite ( au iesit de vis) si acum vad ca se autoserveste cu cartofi prajiti.

Pe la 18 mai incerc cu macaroane.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Aoleuuuu, Anda! Of, of. Poate ca totusi bona nu a dat virusul Irinei si atunci inseamna ca plecarea bonei a fost de bun augur. Ingerii vecheaza! Multa sanatate Irinucai.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, am vazut poza si sa il fi vazut pe Rayan cum a ras uitandu-se la poza. Cam asta face si el zi de zi, cica se imbraca singur.
Sunt haiosi foc.

Nu mi-ai spus cand plecati in Spania.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, plecam pe 29 sept. si stam 4 zile. Mai e putin si am emotii sa-l las pe Vlad acasa, va fi ingrijit super, sunt convinsa, dar mi-e gandul numai la el. Si mai am si frica de avion!

Anda, of...sunt sigura ca nu aveti voi nimic, mai bine i-ai face si Irinei Havrixul.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

La multi ani Mona si Amin!

Anda, tinem pumnii sa fie totul ok.

Liviana, pune niste cereale seara in lapte, poate asa se satura si nu se mai trezeste, desi s-ar putea sa fie lipsa suzetei. Al meu nu a vrut suzeta niciodata, dar imi aduc aminte (si acum se mai intampla) cand era mic, sugea tetina de la bibe, chiar daca se termina ce era in el, ca sa adoarma.

Daniela, incearca sa ii cresti doza seara, putin cate putin, daca nu poate papa mult lapte la ora aia, si eventual sa ii pui si niste cereale in el.

Gata, ca-s obosita, in seara asta ma culc devreme ca azi noapte am avut show cu Seb, s-a trezit plangand de cateva ori, de la ploaie cred sau...cosmaruri? Si ne-am trezit devreme, maine iar ne trezim devreme...

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Anda, mi-e rau!

ma gindesc la voi cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Aoleu Anda mama...nu pot sa cred. Nici cuvinte nu mai am...m-ai lasat paf! Sa va iasa analizele bune ca asta va mai lipseste...Pupici la Irinuca!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput