O situatie nedorită si neobisnuită

O situatie nedorită si neobisnuită | Autor: ajutor

Link direct la acest mesaj

Am 16 ani de căsnicie, 2 fete de 15 ani reusite si sunt în pragul divortului.Sunt o persoană statornică, ce se dedică trup si suflet unui om.Nu stiu unde am gresit si dacă sunt eu vinovată.
Totul a început cu doi ani în urmă când am descoperit,într-un moment în care credeam că sunt mult iubită, prezenta ei.
La început am reactionat ca orice femeie care crede că a fost înselată. Am vrut să mă despart imediat, dar el era atât de disperat încât a dat totul pe fată si a venit cu o poveste pe care mi-e greu să o accept si acum.
Sustine că este sufletul său pereche pe care nu stie de ce l-a pierdut într-o altă viată, că i-a văzut chipul în viziuni ce păreau reale cu mult înainte de a o întâlni si că a dorit să stie dacă si ea îl recunoaste.
Ea a intrat în jocul lui,cel puțin asa sustinea cu doi ani în urmă, răspunzându-i la mesaje. Relatia lor a început cu mii de astfel de mesaje date pe mobil care au dus la costuri exorbitante. Dealtfel asa am descoperit totul,citind câteva mesaje pe care mi le-au arătat copiii.Atunci el a încercat să mă convingă că si-a dat seama că doar pe mine mă iubeste,că nu a avut cu ea decât o relatie pe telefon, că nu îl atrage fizic, că nu vrea să mă piardă si stie că în viata asta eu îi sunt sortită. Am acceptat. Ne-am schimbat radical stilul de viată mutându-ne si separându-ne de mama lui pe seama căreia eu pusesem existenta problemelor noastre.
O vreme ne-a mers bine până când am devenit din nou suspicioasă văzând costurile ridicate pe telefonul mobil.Au început din nou discutiile contradictorii, facturi detaliate pe care el le cerea,dar care nu ajungeau în mâna mea,vesnicile minciuni sustinute cu înversunare până când într-o zi cu o săptămână în urmă, ajungând mai devreme acasă am văzut numărul bine stiut pe telefonul care suna- aflat pe birou.Am făcut iar o criză si după discutii interminabile si mult zbucium a recunoscut că nu se poate abtine să o sune, că este ceva peste vointa lui, dar că trebuie să înteleg că relatia lor nu îmi amenintă căsnicia, că eu sunt nevasta lui si că nu o să mă părăsească niciodată.
Am aflat acum că ea este la ultima înfătisare pentru pronuntarea divortului,ceea ce spune multe... Desi mă doare eu vreau să divortez pentru a scăpa de chinul pe care îl am când mă gândesc la relatia lor,pe care nu o accept desi el nu întelege cum pot să distrug o căsnicie pentru o idee,niste închipuiri căci doar atât recunoaste.
Dar eu nu mai pot îndura suferinta... Copiii stiu tot si vor să ne despărtim pentru că nu vor să mă mai vadă suferind.Eu stiu că trebuie să mă eliberez cumva...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Probabil ca din vreo eroare textul tau apare doar ca un fond albastru (mai vede si altcineva asa sau numai eu?)
Cu optiunea "raspunde la subiect" se vede textul:

quote:
Am 16 ani de căsnicie,2 fete de 15 ani reușite și sunt în pragul divorțului.Sunt o persoană statornică, ce se dedică trup și suflet unui om.Nu știu unde am greșit și dacă sunt eu vinovată.Totul a început cu doi ani în urmă când am descoperit,întrun moment în care credeam că sunt mult iubită prezența ei. La început am reacționat ca orice femeie care crede că a fost înșelată.Am vrut să mă despart imediat, dar el era atât de disperat încât a dat totul pe față și a venit cu o poveste pe care mi-e greu să o accept și acum.Susține că este sufletul său pereche pe care nu știe de ce l-a pierdut întro altă viață, că i-a văzut chipul în viziuni ce păreau reale cu mult înainte de a o întâlni și că a dorit să știe dacă și ea îl recunoaște.Ea a intrat în jocul lui,cel puțin așa susținea cu doi ani în urmă,răspunzându-i la mesaje. Relația lor a început cu mii de astfel de mesaje date pe mobil care au dus la costuri exorbitante.Dealtfel așa am descoperit totul,citind câteva mesaje pe care mi le-au arătat copiii.Atunci el a încercat să mă convingă că și-a dat seama că doar pe mine mă iubește,că nu a avut cu ea decât o relație pe telefon, că nu îl atrage fizic, că nu vrea să mă piardă și știe că în viața asta eu îi sunt sortită. Am acceptat. Ne-am schimbat radical stilul de viață mutându-ne și separându-ne de mama lui pe seama căreia eu pusesem existența problemelor noastre.O vreme ne-a mers bine până când am devenit din nou suspicioasă văzând costurile ridicate pe telefonul mobil.Au început din nou discuțiile contradictorii, facturi detaliate pe care el le cerea,dar care nu ajungeau în mâna mea,veșnicile minciuni susținute cu înverșunare până când într-o zi cu o săptămână în urmă, ajungând mai devreme acasă am văzut numărul bine știut pe telefonul care suna- aflat pe birou.Am făcut iar o criză și după discuții interminabile și mult zbucium a recunoscut că nu se poate abține să o sune, că este ceva peste voința lui,dar că trebuie să înțeleg că relația lor nu îmi amenință căsnicia, că eu sunt nevasta lui și că nu o să mă părăsească niciodată.Am aflat acum că ea este la ultima înfățișare pentru pronunțarea divorțului,ceea ce spune multe... Deși mă doare eu vreau să divorțez pentru a scăpa de chinul pe care îl am când mă gândesc la relația lor,pe care nu o accept deși el nu înțelege cum pot să distrug o căsnicie pentru o idee,niște închipuiri căci doar atât recunoaște.Dar eu nu mai pot îndura suferința... Copiii știu tot și vor să ne despărțim pentru că nu vor să mă mai vadă suferind.Eu știu că trebuie să mă eliberez cumva...

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:

el nu înțelege cum pot să distrug o căsnicie pentru o idee,niște închipuiri căci doar atât recunoaște.Dar eu nu mai pot îndura suferința... Copiii știu tot și vor să ne despărțim pentru că nu vor să mă mai vadă suferind.Eu știu că trebuie să mă eliberez cumva...

Asta ar trebui sa il intrebi tu pe el, daca se merita sa arunce totul ptr. o "idee, niste inchipuiri"...
Daca tu esti decisa sa divortezi, noi vom fi aici, sa te sprijim moral, pe cat putem.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

E clar ca nu te merita daca gandeste asa, dupa atata timp petrecut impreuna ca o familie. Fa in asa fel incat tie sa- ti fie bine si copiilor, nu te mai gandi la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Stii, o asa situatie este greu de acceptat, si daca nu o accepti acum, mai tarziu o sa-ti fie si mai greu. Deja nu mai ai incredere in el si daca intr-o relatie se termina increderea, s-a terminat tot.
O sa fie greu la inceput, dar cu timpul o sa-ti dai seama ca ai facut ceea ce trebuia. Toti meritam o a doua sansa si poate si o a treia, dar problema cea mare este: LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA, asa ca nu o sa-l mai vezi cu aceiasi ochi si o sa ai tot timpul nendoiala.
Mergi inainte, ce a fost a fost si acum este timpul sa faci ceva pentru tine, caci viata este foarte scurta, si daca acum cat mai ai putere nu ai pe cine sa contezi cand fetele se vor duce la casele lor, mai tarziu o sa-ti para rau.

Gandeste-te bine, si tine minte ca tu esti singura care poti decide ce va fi de acum incolo.
Nu uita ca aici o sa te sprijinim orice decizie ai lua.

Pupik de la Onyx si Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajutor spune:

Va multumesc tuturor.Nu stiu incotro s-o iau.Ma simt putin pierduta,neputincioasa.Ma rog doar la Dumnezeu sa-mi dea putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by ajutor

Va multumesc tuturor.Nu stiu incotro s-o iau.Ma simt putin pierduta,neputincioasa.Ma rog doar la Dumnezeu sa-mi dea putere.

Nu o lua tu niciunde!
Spune-i lui sa o ia undeva si sa-si raspunda la intrebari.Tu doar asteapta ce zice el dupa o perioada de despratire.Abea atunci decizi.daca stai sau daca vei "pleca".Acum nu poti.Tu stai pe loc.Sa plece el.El are nevoie sa isi clarifice viata si prezentul, nu tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ani3lla spune:

Care sunt inchipuiri?
Mesajele lui concrete, scrise, etc., sau viziunile lui ''reale??'' cu chipul ei si sufletul lui pereche dintr-o alta viata? Poate peste un timp (cand o sa termine ea cu divortul :P),o sa-l atraga si fizic si atunci tu ce ramai? Cu amintirea vremurilor cand el te-a chinuit cu viziunile lui. Ma mira faptul ca sustine ca te iubeste si tu esti sortita lui in viata asta. Apoi din cate stiu eu omul traieste o singura viata. Sau la el nu o fi asa? Intreaba-l unde vrea sa traiasca, in viata asta unde are sotie si doi copii sau in ''cealalta''? Doamne, cate aberatii pe lumea asta! O fi bolnav, du-l la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ia, nu-i mai da atentie si fa-te ca nu-ti pasa, mai mult iesi cu prietenele si chiar incearca sa-i dai de inteles ca ai avea pe cineva.
Dute la coafor, cosmetica, masaj, pune-te la 4 ace si iesi in lume.

Sa vada cum e de "cealalta parte". Poate se lecuieste!

Daca e doar o toana a crizei de 40 de ani o sa-l lecuiesti. Daca nu se schimba nimic.....fa-ti un plan pentru tine si copii.

fluturasul meu

Mergi la inceput