A experimentat cineva? Daca da cu ce ati colorat?
Citeam pe Net ca ar merge cu suc de afine sau struguri, suc de morcovi (poate pt. tortul de morcovi?!), suc de cirese, eterna cacao...
Dar oare se pot amesteca cu o crema pe baza de unt fara sa se taie?
Orice idee e binevenita. Multumesc.
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Eu fac o crema de unt din 250 gr unt si adaug in ea vreo 6 lg de ness. Trebuie sa pun cate 1 lg, sa frec untul, apoi alta lingura si tot asa...
Ma gandeam ca poti face si tu asa, dar sa fii atenta sa pui cate putin sa nu se taie.
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
ptr. culoarea galbena cu galbenus de ou ,eu am pus in frisca cam 1/4 mai adaugi pana obtii culoarea potrivita.rosu cu suc de sfecla rosie.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005