40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Si uite asa fiecare cu ale lui . M-a apucat un dor sa vina casa de mama!!! Acu i-ar ma ia mirosul din jurul butoiului!!!Ma tot invit pe linga el!!da nu stiu ce-i inauntru ca s-ar putea sa cad si in kk !!!Pai in ce as vrea sa cad? depinde .In unul cu vin bun, in unul cu oleaca de palinca (ca acolo ajunge doar aburii) sau nu mai stiu ziceti vcoi !Da unu mic sa ies repede!! Stau singura ca un cuc si va invidiez ca aveti copii si tre sa fugiti duèpa ei! NA am zis! Cre i-mi da si mie unul (cu imprumut!)
Pot sa va spun ca eu de f multi ani nu prea trag acasa .Motive sint destule . Dar de cind cu voi parca am gasit prietenii care nu i-am avut niciodata! Pacat ca nu sinteti toate in caelasi loc si eu nu am un seic arab sa -i golesc vreun put sa vin sa va vad pe rind . Putine da Buuuuuuneeee!!! Apropos pe unde sinteti?? Ca ne calca altii si ne trimit pe pag. 2. (glumeam . o fi ploaia asta nabadaiosa ,ca mocanita noastra de munte !) ufff!Gata . am hotarit ma duc in fata oglinzii si ....i-mi dau doua palme sau i-mi pun o masca??? cromoterapie . Rosie !na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

A trecut si 15 septembrie...

Dimineata am simtit asa o usurare ca nu sunt copil si ca nu trebuie sa ma duc la scoala frumos pamponata cu sortuletul scrobit si cu ghiozdanul care-mi rupea umerii, cred ca de-aia am fost vesela toata ziua. Si inca mai sunt.
Iar revenirea lui Mik a fost asa, un fel de bonus

Mai bantui un pic pe forum, promit sa nu ma enervez, nu intru la subiectele "minate" si pe urma plec cu Max la plimbare pe faleza.

Mai vin

PS: Craciunitza, ai nevoie de ajutor la bagaje?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Am revenit.

Ana-Maria, trateaza-te corect si nu neglija. Sanatate multa !

Craciunitza, te muti cu bucurie sau nu ?

Kuki, mie 15 sepembrie imi placea la nebunie, era un nou incept (doamne, ce banalitate spun !). Aici 15 sepembrie il fac cu repetitie : cu copiii, cu studentii de anul 1, de anul 2, cu cei de la Master.

Studentul meu a facut o prezentare faina, tehnic mai slabuta, dar n-am zis nimic. 'Scorpia' a ramas si ea fermecata si i-a dat pace. I-am pus nota mare 16/20.
Asa ca mi-am luat copilasii mai devreme acasa, acum i-am pus la televizor si ma pun pe scris una-alta pentru luni.

Omleta nu prea fac, mie imi plac ochiurile (de fapt galbenusul crud).

Soni, eu ti-am mai spus : sunt ieseanca din Tatarasi, cu liceul si facultatea facute in Copou. Ce frumos mai era !

Uitam : ceea ce a scris Ciuss, m-a impresionat si eu sunt un pic cam fara reactie si nu stiu ce si cum ar trebui puse la punct lucrurile, mai ales ca fetita (Cristina ?) e mai fragila.

Va pup pe toate si pastrez un ochi pe voi. (mama, mama ce mult mi-ati lipsit !)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ma grabesc, dar nu pot sa ma abtin: si eu sunt ieseanca (doar cu sufletul) de Nicolina.

Gata, plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Kuki, nu pleca: e bestiala chestia

dar are o hiba (cel putin la mine)

acu 15 minute cind m-am suit in masina sa vin la birou m-am intrebat: DE CE TREBUIE LUMEA SA SPELE MASINILE??? asta fiindca am plecat cu 5 minute mai devreme si am reusit sa vad ca masina mea nu a fost spalata de cind am cumparat-o, noroc ca aici nu prea e praf

Mentionez ca nu am gasit raspunsul dar mi-am propus sa va intreb pe voi, asa - doar de forma- fiindca eu am hotarit ca o voi lasa virgina (masina) adica neatinsa

asa ca tot lantul cade!

Mik
gashca
plec la ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by nematics

Kuki, nu pleca: e bestiala chestia

dar are o hiba (cel putin la mine)

acu 15 minute cind m-am suit in masina sa vin la birou m-am intrebat: DE CE TREBUIE LUMEA SA SPELE MASINILE??? asta fiindca am plecat cu 5 minute mai devreme si am reusit sa vad ca masina mea nu a fost spalata de cind am cumparat-o, noroc ca aici nu prea e praf

Mentionez ca nu am gasit raspunsul dar mi-am propus sa va intreb pe voi, asa - doar de forma- fiindca eu am hotarit ca o voi lasa virgina (masina) adica neatinsa

asa ca tot lantul cade!

Mik
gashca
plec la ore!

Nu ma poci abtine : daca nu o faci tu, ti-o spala ploaia ! Parol !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

pai pt. ca iarna iei numai sare de pe strazi care ataca caroseria. si pt. ca vrei sa arate masina curata, sclipitoare. eu am depilda pasari care fac kk pe ea si se cunoaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Mikule!!!!!

Ana, si eu am avut chist (si cred ca am mai facut unu' ca ma doare, dar...ma tratez "in natura" de data asta:D). Eu cu tratament data trecuta l-am dat repede gata.

Si va las sa vorbiti ca-s obosita rauuuuu. Si mai am de facut si maioneza pt salate, si m-a lovit lenea de cand am dat cu fundul de scaunul asta.:D

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Adriana mama sa stii ca noi avem dusul in casa si nu merge cu monezi.
Lasa ca va mai povestesc eu de redneci, de ex maine ma duc la o cina cu jobul lui barbatu-meu si e concert de muzica country mai nene, carciuma din aia unde mananci, bei si cica concertul e in acelasi timp. Nu prea am inteles, sotu nu se oboseste sa ma informeze ca cica vad eu acolo. Country e country sigur. Asa ca in semn de protest azi am sa iau pauza de pranz si ma duc la magazin (pronuntia frantuzeasca) sa imi produc niste nadragi faini pe care ii pazesc de mai de mult. Am predat de 6 ori safety session si mi s-a luat. Azi am de predat calcule cu puteri la clasa de chimie, in fine asta cere asta predam.
Voi aici scrieti cu o viteza f ametitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

MIK tare bine i-mi pate ca te-ai intors pui! ieseanca eh? Eu am vrescut in spatele Mitropoliei si am facu liceul la V.Alexandri.da facultatea tot in copou!!Da era frumos si parca mai curat decit acu!
KuKi mama sta in Nicolina si acu !!!Ce minca e lumea!!!
Adrienne ce dreptate ai ! De ce trebuie spalata masina??? Aici a plouat si cu nisip sin desert !!! dau bani degeaba! O data ca o spal ploua asa ca o las si astept ploaia!!
Inauntru eun "porcile" dar n-are scroafa sa fete . Fat eu de toate!!!

Mergi la inceput