40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 29

Porumbel30 spune:
Eu am ramas in urma cu povestile si ma trage cineva de urechi (stie ea cine ) !
Cu prietena care m-a vizitat , a fost asa : Ea are 64-65 ani si arata de 50 . Arata bine !
A locuit cativa ani in orasul in care sunt eu acum , (de fapt asa am cunoscut-o - povestea e mai lunga ) si apoi s-a mutat intr-un oras din nord langa lacul Kineret (Marea Galileei ) .
De fiecare data cand ma viziteaza e sarbatoare ! E o femeie deosebita si-mi face mare placere sa o am in casa mea , chiar si pt. cateva zile !
Andrei merge de doua ori pe saptamana la innot . Nu de performanta , ci pt. el , pt. placerea si sanantatea lui .
Paul deja mi-a spus sa-l inscriu si pe el la cursul de vara viitoare !
Poate ma inscriu si eu...
Mai vin !
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

KUKI spune:
Asa, Porumbel, acu esti la zi!
Mik, sa ne unim fortele sa starpim scorpia? Doar o vorba sa ne spui, ca imediat ne adunam si tabaram pe ea si o incuiem in butoi, caci acolo-i este locul. Mama ei de scorpie ! (scuzati expresia, dar a zis Nema ca e chiar recomandat sa mai uiti asa, din cand in cand ca esti o duamna si sa-ti dai drumul la gura)
Care sunt sectoarele alea in care vinerea e zi scurta? Vreau si eu acolo.

ana_maria222 spune:
Am venit! Inca ma simt nasol....mi-au facut analize..ecografii..am stat cu orele pe culoare...am un chist ovarian care ma doare de nu pot sa merg. Mi-au dat niste pastile si ma mai duc luni!!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica

adrienne12 spune:
Woa! Bine te-ai intors Mik! Un pup de la mine si nu mai intra pe cele subiecte unde oricum nu afli nimik interesant.Nema si eu am mai stat aseara. AM intrat eu pe chat dar scria "nematics s-a dus la culcare la ora 6". ok, daca s-a dus la culcare ma duc si eu.Lu mai ai cafea? Ceai verde mai incolo. APorpo da-mi si mie linkul unde ai gasit ca ceaiul verde e un mit ca eu ma chinui sa beau dupa amiaxa si nu prea imi place.Acum intrebare de nota 10 fetele: vreau si eu retea de omleta frantuzeasca. AM gasit undeva diferenta in preparare cica misti tigaia inainte si inapoi si furculita de la stinga la dreapata. La naiba, a iesit o varza si mi-am zgiriat si bunatate de tigaie. Ah, in materie de tigai probabil ca sint maniaca: am vreo tispe. cu toate astea cred ca rpobabilitatea omletei de a se lipi de tigaie e direct proportionala cu pretul tigaii. Cu alte cuvinte la naiba cu tigaile scumpe cu fundul de cupru bla, bla cea mai buna tigaie a mea e una de $3 de la IKEA. Prajeste brici. Deci retete? Va pup, va pup, azi e vineri.Editez s-o pup p-a mica. Sfatuieste-te cu mama ta. sanatate pui.

soni spune:
OLééééééééééééééééééééééééé!!!!! MIK sint linga KUKI pregatita de mamama mamama Ia uite!!!!Mai pui nu stii pe cine ai linga tine!!!!
PORUMBELUUUUU!! ai aterizat??? Mi-era dor de tine . Stai cuminte ca vizitele noastre sint deocamdata ----virtuale!!!
NEma nu voiam sa scot vb din casa dar aici sintem acsa!!!
KUKI EXACT ASA SINT EU!!! Tu vina sa vezi numai cite incep si nu termin nik decit daca e urgent!!! hihi Baaa ce ne potrivim!!! Culmea ca verem de la altii ordine!!! hihih
hai treceti la povestiri adevarate ca apoi facem, un roman (peste 20 ani)

KUKI spune:
Pai mail-ul ala al meu se potriveste cu semnatura lui Ciuss "nu fac nimic da-mi ia toata ziua"
Aia mica, stiu cum e, am avut si eu chisturi si cred ca inca mai am. Lasa ca trec cu tratament, ca esti tanara.
Stie cineva ceva de Craciunitza? O fi bine, o fi rau?

ana_maria222 spune:
Bine ai revenit MIK!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica

craciunitza spune:
Polux, na ca m-ai invidiat degeaba, am ajuns acasa si am dormit bustean pana dimineata la 10, au ramas gogosile la mine in gand, imi pare rau ca v-am invitat degeaba. Si KUKI are dreptate, gogosile nu ingrasa pentru ca-s goale !
Nema, ai rezolvat cu SSN-ul ? Hai ca asta-i culmea, chiar sunt curioasa care e finalul.
Llaura, cam des iti pierzi actele, sau ti le fura, poate ai un admirator secret. Nu ai poze cu locurile unde stai ? Suna foarte interesant ce povestesti.
Nema, tu vrei un cauboi din ala inghetat pana la buric, sa-ti uzeze patura de camila ? No, no !
KUKI, te lasi de cafea ? Hmmmm, asta mi-am propus si eu de azi, trec pe ceai de galbenele + sunatoare.
Ana-maria, tine o sticla cu apa calda pe ovare si baga-te sub paturica.
lu, cum ati inceput scoala?
adrienne, uite aici reteta pentru o omleta meseriasa: 2 oua batute cu 1 cartof dat pe razatoare si 1 lingura de lapte, facultativ pui sunculita taiata marunt. Si nu ingrasa, pentru ca-i goala.
A venit Mik
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

craciunitza spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Stie cineva ceva de Craciunitza? O fi bine, o fi rau?
Sunt la firma, imi adun lucrurile in cutii. Zilele urmatoare o sa va dau detalii, dupa ce va apare in presa ceea ce deocamdata e mare secret.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

cicina spune:
Craciunitza m-ai facut curioasa. Si cum pe aici nu se pre citeste presa poate ma informezi ce s-a intamplat ca eu tare sant curiosa de evenimentele din Ro.
Si Adrienne este in lupta pe la generale.
Bravo Mik, nu te lasa rapusa de gurile rele
cicina