Carnet de sofer la 17 ani
Raspunsuri - Pagina 3
Lemoni spune:
Ce simpatica esti Gabriela, mai ma gandesc pana face cel mic 20, vedem cum se comporta cel mare intre timp.
dandedan spune:
se poate lua carnetul de sofer si la 17 ani ca nu stiam cine stie va rod sa imi dati mai multe informatii.multumesc
c9 spune:
voi chiar credeti ca vor respecta macar jumatate di regulile ce le-ati scris?insasi idea de regula le repugna
Lemoni spune:
DANDEDAN in canada nu in romania p[oti obtine carnetul de conducere la 17 ani , respectiv 16 dar un an trebuie sa conduci cu un adult cu experientza peste 5 ani.Dar din experientza mea mai bine mai atepti.
arinaa spune:
inainte sa aruncati cu rosii in mine vreau sa va zic ca am 29 de ani si sunt cadru didactic,lucrez cu adolescenti.Acum haideti sa va zic povestea mea.pe la 18 ani ca orice adolescent cu fluturasi in cap vroiam si eu sa fac scoala de soferi...ai mei nu si nu.pentru prima oara am trecut peste cuvantul lor,m-a inscris si am facut scoala de soferi fara sa stie ei.cand am intat la facultate tata mandru foc de fetita lui a vrut sa-mi faca o surpriza si m-a inscris la scoala de soferi,astfel el a considerat ca ma va recompensa.surpriza ....ma ia in oras cu el,nu-mi zice de ce si imi face cunostinta cu instructorul auto...instructor care era un bun prieten de al lui si cu care si cu care eu facusem scoala(i-am zis ca m0a trimis tata:)).in momentul ala instructorul a zambit si l-a felicitat ....ca eu deja aveam permisul de vreo juma' de an.nici acum nu am uitat ce fata a facut tata ...desi au trecut vreo 11 ani.oricum in primul an de facultate am avut prima mea masina ...eram asa de mandra ca era si pe numele meu(era in voga cielo si eram inebunita dupa albastru...asa ca a fost albastra).tata nu mi-a pus reguli ,pentru ca era constient ca regulile sunt puse pentru a fi incalcate.
asa ca eu nu va zic decat ca adolescentilor nu le place sa fie constransi de reguli ...si vor ca adultii sa aiba incredere in ei.
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
ocebine spune:
Sotul meu a avut carnet la 16 ani, eu la 17...nu este vorba de talent sau sa ai in singe soferia...asta este cea mai mare prostie. Este vorba de EXPERIENTA zilnica. Fara experienta poti fi un sofer prost si la 40 de ani.
Lasa baiatul sa conduca si indeamna-l cit poti la atentie si soferie preventiva.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Lemoni spune:
Pei numai stiu cand am deschis subiectul asta o sa dau inapoi sa vad cred ca este de vre-o doi ani aici , reguli cine ascula de ele, numai prin fapte se invatza .Astazi mandru flacaul meu mi-a aratat si primul ticket de viteza !A durat ceva pana l-a primit.E tare mandra mama de el!
diles spune:
Da de ce domnule Ciolac ,nu are voie un copil cu varsta intre 15 si 17 ani inclusiv 17, sa conduca?Ca zici matale?Io inteleg ca il inveti gresit , si dupa aia fura masina de acasa , sau la 15 respectiv 16 ani e cam ''necopt'' sau , nu e apt sa zic mai corect pt. a putea invata sa conduca.Dar macar la 17 ani , cu un an inaintea permisului , sa il invete taicasau , sai dea sa-si ''dea mana cu masina''.Adica matale nu ti-a dat taicatu cand aveai sub 18 ani , vrei sa spui?!Pe cine fraieresti tu , CU TOT RESPECTUL , dar sa stii ca nu cred cai parinte care sa zica , da ba pan la 18 nu-ti dau sa conduci si PUNCT!HAI SA FIM SERIOSI!Plus ca la ce te invata astia la scoala , daca te duci la 18 ani la scoala ,fara sa mai fi condus vreodata , pici clar traseu .Nai ce sa inveti in cele 30 de ore cu instructoru.