Carnet de sofer la 17 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mersic mult Cristina de sfaturi , pt moment i-am interzis autostrada ii trebuie experienta pt asta ,are voie numai in oras si aici se conduce cu 40 maxim 60km pe ora.Sa speram ca e responsabil si are mare grija >

Mergi la inceput

3 luni de zile au trecut masina Busitaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Fetelor nu faceti greseala nu ii lasa-ti sa ia carnetul pana la 30 de ani! Am fost tare mandra de pilotul meu de formula unu dar acum imi pare rau ca l-am incurajat sa ia carnetul ,varsta nu le permite sa fie resonsabili indeajuns, cu toate regulile mele cu tot.E ok nu a patit nimic ca nu a avut viteza macar de asta sunt fericita , tabla se repara bine macar ca nu am mai stat si prin spitale sau eu stiu ce mai grav.
Oricum incercati sa o lungiti cu ai vostri cat se poate de mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EnZo spune:

Lemoni... 40-60 zici ca se circula in oras?... yo vad masinile cum raman in urma mea ... ma uit pe bord 140-160 ;))
Nu conteaza cu cat mergi... conteaza sa fi sigur pe tine...sa ai in sange asa ceva... ;) poti sa mergi si cu 300...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingCiolac spune:

Este cunoscut ca multi copii au ambitia de a conduce autoturismul. Pentru ajutor, sfaturile parintesti pot fi folositoare, dar un copil de peste 15 ani trebuie sa-si sistematizeze chestiunile conducerii. El nu are voie sa exerseze. De aceea va lua aminte, afland din timp elementele care la vremea exersarii sa fie deja dezbatute si fixate corect.
Aplicarea prevederilor legale este cea mai importanta preocupare pentru sofer. La examenul practic, incepatorul va face o demonstratie de aplicarea legii, la volan, pe drum. Existand posibilitatea unor accidente pe drum, raspunderea celui de la volan poate ajunge la sanctiuni penale. Atentie! Unii incepatori, fiind foarte tineri isi insusesc repede stapanirea comenzilor, dar nu valorifica invatamintele legislatiei prin decizii obiective. S-ar putea zice ca ei sunt ca cei care au invatat bine o limba straina dar nu pot vorbi fluent fiindca nu gasesc, in timp util, forma de exprimare acceptabila. Dar vorbele zboara; raspundere mica.
Fiind instructor, mi-am facut o datorie, scriind, pe parcursul anilor, o carte publicata gratuit pe internet. 170 de pagini si peste 100 imagini: "Exercitiile conducerii autoturismului",
.
In folosul copiilor nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumim mult pentru carte!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Si eu iti multumesc pt carte.

Mergi la inceput

Dupa ce am busit prima masina la numai 6 luni de condus , incepem in trafic cu ceea dea doua.Sa speram fara incidente.
Dece oare se da carnet asa de repede, la cel mic nu il las pana la 30 de ani sa incerce la carnet, imi e asa de mila de el !!! are de suferit pe urma lui fratisu>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

A busit masina copilul.. bucurate ca e ok, si nu a ramas cu traume si alte probleme.. masina e doar un obiect la urma urmei.

Se da asa de repede carnet pt ca unii parinti sunt super comozi, prefra copilul intrafic decat sa tot mearga sa il duca si aduca... aici cand au vrut sa schimbe legea de la 16 ani carnet la 18 s-au ops majoritatea parintilor.

PS: hai 20 de ani, pt al doilea copil, nu chiar 30

quote:
Originally posted by Lemoni

Dupa ce am busit prima masina la numai 6 luni de condus , incepem in trafic cu ceea dea doua.Sa speram fara incidente.
Dece oare se da carnet asa de repede, la cel mic nu il las pana la 30 de ani sa incerce la carnet, imi e asa de mila de el !!! are de suferit pe urma lui fratisu>

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNueva spune:

Eu chiar ma bucur ca la noi in Ontario noii soferi nu au voie sa conduca singuri in primele 8 luni de zile. Nu ca asta ar elimina toate problemele dar macar au ceva timp sa se obisnuiasca putin cu traficul in timp ce primesc inca sfaturi de la soferi mai vechi.

Fata mea chiar a inceput scoala de soferi, a fost prima la coada la examenul de teorie cind a implinit 16 ani. Momentan nu imi fac probleme inca, este genul de persoana care o sa exaspereze pe ceilalti urmind regulile de circulatie pina la ultimul punctulet! Eee, la ea totul se face cum scrie la carte, citeodata este extraordinar de rigida. Ar trebui sa intre in armata sau sa se faca judecatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Fiica mea cea mare are carnet de la 18 ani si e soferita in armata. Aici in primele trei luni nu ai voie sa conduci singur in masina, trebuie sa fie cineva matur care are cel putin de citiva ani carnetul de conducere.
Dupa cele trei luni insa tot nu au viata usoara...au voie sa conduca singuri, insa in masina nu au voie sa fie decit cel mult inca 2 persoane. Tot asa daca e cineva cu carnet de peste 10 ani atunci e voie.
Dupa parerea mea e ok. ca invata asa de repede sa conduca. La noi inca un pic si vinde runda a doua baiatul care are 16 ani si la 16 ani si 1/2 are voie sa inceapa teoria si orele de conducere.

Mergi la inceput