Carnet de sofer la 17 ani

Carnet de sofer la 17 ani | Autor: Lemoni

Link direct la acest mesaj

A venit si ziua ceea mare !
Fiul meu a primit carnetul de conducere este o bucurie pt mine dar in acelasi timp si mai mult stres.Inainte sa ii dau cheile de la masina am de gand sa fac o lista cu regulile pe care trebuie sa le respecte.
Aveti vre-o idee ce sa pun in aceea lista?
O sa incep lista cu nu mai mult de 4 prieteni in masina.
Pt moment nu are voie sa iasa din oras cu masina .
Astept si de la voi idei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Wow, o noua etapa in viata lui...si a ta. Felicitari!
Mie si 4 prieteni mi se pare mult pentru inceput, dar tu stii mai bine cum e acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

multumesc pt raspuns Kuki,am pus 4 minimum pt ii voi da minivanul si acolo normal sunt 7 locuri si nu as vrea sa umple masina .In rest ma tot gandesc ce sa mai pun pe lista ca nu are voie.

Mergi la inceput

Mamici de adolescenti voi nu aveti reguli pt ei? sunt eu prea exagerata?
am gasit si punctul 3 nu vorbit la telefon in timp ce conduce.
hai putin ajutor din partea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

- la fiecare 2 - 3 ore de condus iei o pauza si te odihneste..
- daca te simnti obosit opresti masina si suni dupa cineva sa te ia, nu incerca sa conduci singur
- fara alcool, nici macar o bere nu e admis
- fara muzica la maxim in masina, poate din cauza muzici nu auzi cand o masina de politie se apropie si incearca sa depaseasca find in urgenta.

Cunosc un caz, copil de 17 ani, avea carnetu de un an de zile si se credea mare viteaz, a condus 5 ore cu masina si ii era somn in loc sa opreasca sa doarma a mers mai departe, nenorocire, acel copil a muurit la mai putin de inca 20 min de condus.. a adormit la volan.

Toate cele bune si sa stapaneasca sanatos masina

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

merci pt idee Gabriela , e trist povestea acelui baiat de care povesteti ,de aceea ma tot gandesc si eu la reguli si invatam din greselile altora.
Oricum nu se pune problema sa conduca prea mult ca nu are voie sa iasa din oras si chiar m-am gandit nu mai mult de 50 de km pe zi sa zicem o sa ma uit maine la kilometraj sa imi fac un carnetel .
Cum am zis e o buicurie dar si mare stres !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Felicitari si la cat mai multi kilometri fara incidente!
Sa nu faca pe desteptul, nici acum si nici cand va avea experienta.
Din pacate de multe ori tinerii sunt teribilisti si incearca sa se faca remercati. Dar NU la volan.

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Felicitari pentru carnet!
Am intepenit incercand sa mi-l imaginez pe al meu la volan, cred ca prima regula i-as spune "nu ai voie sa pleci singur cu masina"
Lemoni, ai grija sa nu-i pui prea multe reguli si daca le respecta sa incepi sa scoti pe rand din ele. Mi se par destul de multe cate am citit pana acum. El ce-a spus?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Felicitari!
O sa trec si eu pe-aici sa ma uit la reguli cand ne-o veni randul.
Prima regula ce o stiu de pe acuma e sa o oblig sa se inchida pe dinauntru cand se pune la volan.
Ca nu se stie niciodata ce motociclisti ii pot "vizita" masina in mers.(atentie NU ma refer la motociclistii aia simpatici pe Harley Davidson, ci la aia ce fura posetele de pe banchete in timp ce astepti la semafor)

Mergi la inceput

Uff mai fetele e asa de greu, ce bine era cand mergea la gradinitza cu bicicleta ,imi faceam probleme si atunci dar acum si mai multe.
Craciunitza mi-a placut prima regula a ta sa nu plece cu masina fara tine ce bine ar fi sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

A mea fetita are patru ani, iar cea de-a doua vine in vreo doua saptamani,insa ma gandesc deja la ce ma asteapta si pe mine.
Sa nu uite,Doamne fereste,de centura de siguranta,si sa aiba grija pe autostrazi, la motociclisti,ca astia sunt nebuni rau. eu am vazut zburand cativa pe autostrada,efectiv ,cu tot cu motociclete, si-ti dai seama ce se intampla daca nu este vigilent in situatii din astea.
Felicitari pentru permisul de conducere, si sa fie cu ochii in patru la tot.

36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput