Caut hotel in Bucuresti!

Caut hotel in Bucuresti! | Autor: siminica

Link direct la acest mesaj

buna ziua!
am o colega de serviciu (frantuzoaica) care va veni in interes de serviciu la Bucuresti si ar dori ramane peste WE sa viziteze nitel!
m-a intrebat daca nu cunost hoteluri centrale la un pret "normal".
din pacate chiar daca sunt bucuresteanca nu prea pot sa o ajut...
daca cumva aveti informatii...isi doreste ceva central,curat...
va multumesc anticipat de raspunsuri.
simina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Poate incerca Hanul lui Manuc... numai de bine am auzit despre el. Nu stiu sa-ti zic despre preturi nimic.

Un hotel ieftin si destul de central e Hotel Carpati. Are o singura stea, dar e ok... acum depinde de pretentii... eu am stat in el si e ok.

P.S.: poti cauta mai multe www.hoinari.ro/cauta.php?c=bucuresti" target="_blank">aici.

- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminica spune:

multumesc mult nikomiko!
cred ca isi doreste un hotel curat cu baie sau dus si toaleta in camera. eventual cu mic dejun inclus.
sa fie central si cam atat..as adauga ca personalul sa vorbeasca engleza sau franceza, dar cred ca in Bucuresti (mai ales in serviciile de turism) cam e cazul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Ibis e super ok ca pret si serviciile sunt de calitate. Sa incercati si la ei! E unul langa Casa Poporului si unul la Gara de Nord.
Succes!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Hotelul Tempo, foarte aproape de biserica Armeneasca, costa decent si e un hotel nou.

Mergi la inceput

multumesc mult!
o sa ma uit pe internet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gasesti www.inyourpocket.com/romania/bucharest/en/category?chid=66" target="_blank">aici o lista cu hotelurile din Bucuresti sortate dupa preturi, cu descrierea facilitatilor si cite un scurt review.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Eu iti recomand sa cauti ceva pe net, gen garsoniera/ apartament in regim hotelier. Conditiile sunt mai bune, preturile la fel...depinde de zona...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Buuna

Uite personal trebuie sa lucrez foarte des cu cei din industria hoteliera.
Iti recomand cu mare caldura pentru prietena ta urmatoarele hoteluri:

www.hotelrembrandt.ro (management belgian,caliatatea serviciilor este mult peste asteptari verificat )Localiatia-zona BNR
Ibis Parlament- curat servicii bune
Golden Tulip-piata Romana,umpic mai scump dar isi merita banii

EU unul as alege Rembrandt.

Bafta

Mergi la inceput

vad ca moderatorii au mutat subiectul unde trebuie si am mai multe raspunsuri....
prietena mea ar dori o camera pentru o noapte sau doua, deci nu ar interesa-o un apartament....
multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

Eu am stat la Astoria. Este langa Gara de Nord, metroul te leaga de aproape orice. Doua stele, dar eu am fost foarte multumita. Am avut baie in camera, televizor, aer conditionat si frigider. Mic dejun inclus in pret. Nu stiu sa zic pretul ca eram in delegatie si a platit firma pentru care am fost.
http://www.hoteluri.org/hotel-astoria-bucuresti
Mai vezi aici:
http://www.travelworld.ro/cazare_romania/cazare_bucuresti_10.html

D.

Mergi la inceput