masina de uscat rufe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Masina de uscat rufe le scoate si calcate? ma rog, aproape calcate?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Nu, dar daca le scoti calde si le netezesti putin si le impaturi, sunt ca si calcate. In plus, hainele pastreaza mirosul detergentului mult mai mult (stiu ca parca vb din reclame da' asta e!) - ieri am imbracat o bluza spalata si uscata in martie cu asa ceva si inca mirosea frumoooos.... Acuma nu stiu, probabil ca e si alta calitate a detergentilor din vest, dar cred ca contribuie si faptul ca hainele sunt uscate brusc intr-un spatiu inchis.

Pe scurt, parerea mea despre masina de uscat: boierieeeeee!! Este chestia care imi lipseste cel mai tare prin casa de cand ne-am intors in .ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by unboticutz
cel mai mult mi s-a micsorat un hanorac din fleece.

Inseamna ca, vorba ta, nu e de calitate fleece-ul nu intra la apa.

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Fetelor, de abia azi am intrat pe net!
Multumesc mult de raspunsuri!
Din cate am inteles:
1. Este utila
2. Consuma foarte mult
Otilia-chiar si cea de clasa A?
3. Trebuie sa ma uit ce haine pot sa fie uscate de o astfel de masina!! Nu orice rufa "merge"!

Va multumesc inca o data!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ralu, stiu ca cele din clasa A consuma cel mai putin, dar am auzit ca o masina de uscat consuma mai mult ca cea de spalat. Si Cata are dreptate, daca le scoti cat sunt calde nu mai necesita calcatul.;) Mie iarna nu mi se usuca hainele in casa si merg la spalatorie, ca e langa casa si usuc haine. Si stiu ca le impachetam direct acolo ca sa nu mai fie nevoie sa le calc. Si asa este, ramane mirosul de detergent mai mult timp in ele.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

masinile de uscat au diferite programe de a uscat rufe si diferite temperaturi, ca si cele de spalat... au programe de uscat rufe fine, delicate si nu se intampla nimic cu ele.. program special pt prosoape, pt luna... verificati bine programul masini si uitativa in carte 99 % din materiale merg uscate la masina... mie nu mi s-a intamplat sa mi se micsoreze nimic in 5 ani de zile... chiar si jucari de plus a piticului usuc acolo si sunt ca noi dupa ce le scot afara... haine de lana am uscat si sunt ok, polieste si bumbac...

si da trebe netezite si impaturate imediat daca vrei sa arate bine, daca nu sunt toate foarte sifonate.. si da isi pastreaza mirosul detergentul si poti adauga ceva batistute parfumate speciale pt masina si astea improspateaza si mai tare rufele.

de consum nu am nici o idee nu m-am uitat la asta nici o data.

Toate cele bune

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Masina de uscat rufe e independeanta de cea de spalat haine? Sau poate fi 2 in 1? Ca eu asa mi-as lua, din lipsa de spatiu. Iar daca e 2 in 1, e mai mare decat o masina de spalat rufe normala?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Merci mult fetele de raspunsuri!
O sa ma duc sambata sa vad care sunt preturile!!

Oana- din pacate eu nu am o spalatorie publica aproape de casa, asa ca incerc totusi sa imi cumpar una!!!O sa vad si cat consuma ca scrie la caracteristici. Oricum, inca nu m-am hotarat 100%. Te pup!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sunt si 2 in 1 si independente. Eu zic ca 2 in 1 e mai buna din punct de vedere al spatiului. Nu stiu cat de buna e din punct de vedere al uscarii rufelor.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beydo spune:

Buna, am folosit mult timp acest tip de "ustensila", mai ales in perioada cand eramin afara granitelor tarii, si pot spune ca un om civilizat, ar trebui sa o foloseasca cat mai des. NU numai ca este utila, este chiar FOARTE utila asa cum multi o spun, te scapa de multe griji si de foarte mult timp irosit, cu uscarea naturala, pe sarma. NU zic ca nu este buna, cea naturala, dar traim deja intr-o perioad ain care timpul este foarte pretios. SI la urma urmei cand tehnica este facuta sa ne usureze munca, de ce sa nu apelam la ea?
NU, categoric masina de uscat rufe nu este un moft, este un lucru normal, chiar banal in statele vestice.
Ma surprinde faptul ca am vazut pe site, persoane care folosesc programul deuscare de 2 ore??? sunt naucit... uscarea nu trebuie sa dureze mai mult de 15 minute, si de obicei se poate folosi si functia de sterilizare, folsinduse o uscare la o temperatura de 60 de grade Celsius.
Eu personal foloseam niste servetele, pe care sincer sa fiu nu le-am gasit in Romania, foarte ieftine, circa 2 dolari si 50 de centi pe piata americana, pana la 5 dolari, care se introduc intre rufele plasate in cuva pentur uscat, maxim doua servetele pentur o cuva plina. Asta ca sa fii in exces de zel, insa un singur servetel este deajuns, care are rolul de a apreta rufele si a impiedica formarea cutelor, astfel incat, dupa uscare, rufele se pot scoate din masina si se pot impacheta frumos, nemaifiind nevoie de folosirea fierului de calcat. O masina de uscat rufe costa intre 15 si 30 de milioane. Diferentele constau in capacitatea de incarcare a lor cu rufe. Dar una de 6,5 kg este de ajuns. Clasa A nu se prea fabrica, dar avand in vedere timpul de maximum 20 de minute folosit pentur uscare, nu este prea costisitoare/ Inainte de a cumpara, faceti ceva prospectii pe internet. este foarte in beneficiul dvs. O zi miunata sa aveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beydo spune:

Din experienta va spun ca o masina care face doua lucruri in acelasi timp nu prea este buna. O fi ea ergonomica, dar nu este rentabila. Va sfatuiesc sa aveti una bucata masina de spalat rufe, si una bucata masina de uscat rufe. In cazul in care aveti mai multe rufede spalat, umpleti o cuva, si in timp ce o spalati alta cuva se poate usca in masina de uscat.
O zi minunata.

Mergi la inceput