masina de uscat rufe
Ce parere aveti de masina de uscat rufe? Voi utilizati asa ceva? Pe mine ma bate gandul sa-mi cumpar una bucata! M-am saturat de intins rufele aproape in fiecare zi....
Credeti ca merita, sau este doar un moft?
Ce marca de masina de uscat mi-ati recomanda?
Raspunsuri
Gabbriela spune:
Eu am masina de uscat rufe, e super total cu ea, nu mai intind haine decat cele foarte delicate care necesita sa fie uscate intinse flat.
Prosoape, pantaloni, camasi, tricouri, bluze de iarna, paturi, hainele lui bb, lenjeri de pat... tot pot usca acolo si in 2 ore, maxim 2 ore jumate sunt uscate. Daca le scoti imediat din uscator unele din ele nici nu mai necesita sa fie calcate.
marca de masina de uscat a mea este Kenmore, o avem de 10 ani si nici o problema cu ea
Toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
ralu spune:
Merci mult Gabbriela!!!
Deci din cate spui tu nu este un moft, ci este chiar practica!
Te pup!
unboticutz spune:
ralu, eu iti recomand mai intai sa verifici cate haine de-ale tale se preteaza la uscator. eu am masina de spalat care si usuca rufele si mi-am stricat cateva la uscator . desi am dat programul minim s-au micsorat cu doua numere.
cu prosoape si lenjerii nu-i problema da la haine trebuie sa ai grija.dupa ce m-am parlit m-am uitat pe etichete si am vazut ca pe majoritatea nu le pot baga la uscator; habar n-am care materiale merg si care nu.
ar mai fi si vatianta doi ca am eu haine de proasta calitate
---------------------------------------
common sense is not really so common
crinuta spune:
Este nu doar utila, ci foarte utila.
De fapt noi avem aici unde stam acum uscator separat si nu stiu ce m-as face fara el.
Crinuta si Rayan
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
habar n-am care materiale merg si care nu.
Matase, lana, voaluri si in general cam ce stii ca se duce de obicei la curatatorie chimica.
Eu am bagat din greseala o data o caciula de lana a sotului si s-a facut mica-mica si pe urma de fun am tot bagat-o la uscat pana a ajuns ca palariuta aceea de o poarta evreii pe crestet.
Masina de uscat e foarte utila, de obicei o pun pe programul de ora. Ma scuteste de calcat dar ca sa nu se sifoneze rufele trebuie scoase imediat cat sunt calde.
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
codruta_grg spune:
Masina de uscat rufe le scoate si calcate? ma rog, aproape calcate?
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
miria_cristina spune:
Bine ca am aflat de la voi cateva pareri, ca si eu tare imi doresc sa-mi cumpar!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
unboticutz spune:
[/quote]
Matase, lana, voaluri si in general cam ce stii ca se duce de obicei la curatatorie chimica.
[/quote]
cel mai mult mi s-a micsorat un hanorac din fleece.
---------------------------------------
common sense is not really so common
crinuta spune:
Eu nu pot spune ca ma scuteste de calcat.
Am 2 variante, cu aer cald si cu aer rece si de regula folosesc prima varianta, deoarece ma grabesc si vreau sa fie uscate cat mai repede.
Sunt uscate dar mototolite, deci nu scap de calcat, dar bine ar fi sa iasa si calcate, hehe, sa ne mai usureze munca.
Crinuta si Rayan
Otilia spune:
Si eu am o masina de-asta, am cumparat-o pentru ca in regiunea in care stau eu ploua mult si ma saturasem sa intind rufele prin casa... (mai ales cearsafuri care ocupa tot spatiul sau prosoape care se usuca intr-o saptamina)
Dar: consuma foarte mult curent electric, asa ca atunci cind e vreme frumoasa o las in pace si scot rufele la soare.
Nu se baga in masina de uscat rufe: sosete, fesuri :), jucarii === lina, matase, plastic, "maille polaire" (o materie sintetica speciala pentru iarna, tine foarte cald dar din fericire ies aproape uscate din masina de spalat) etc... Se poate baga linistit tot restul (bumbac sau amestec). E perfecta pentru prosoape (ies mai pufoase), e buna pentru lenjerii de pat, blugi etc.