Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Menna Bulgaria este frumoasa pe litoral si in statiunile de la munte,dar daca mergi prin sate pe drumul de tranzit Ruse- Grecia ai impresia ca treci printr-o tara parasita.
SI da eu sunt cu familia aici.Lucram de 6 ani pentru Iveco,dar cred ca nu o sa mai stam decat maxim un an.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ma bucur pt tine Angi, caci va aveti toti la un loc si daca jobul va ofera siguranta materiala cat sa-ti permiti sa vii periodic acasa ,de ce nu !?

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

iote dom'le ce activitate aici si ce de laude pt mine..mai am un pic si va cred si mi se urca la cap
iulia, te-am pierdut zau! am treaba cu tine! ajungi azi?
io-s asa intr-o stare ciudatica. azi mi-e bine. mi-a trecut raul. m-am trezit bine. diseara merg la o petrecere mica si ajung mai tarziu.
sa aveti o seara minunata va doresc.

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mire distractie placuta si ma bucur ca acum esti bine.Sa ne povestesti despre petrecere.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

multumesc angela. tu esti inca la job?

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Da Mirela din pacate eu stau la job de la 9 la 21.
Oricum nu prea ai ce face prin Sofia.Nu-ti poti parca masina in centru ca sigur ti-o sparge,nu poti fii in siguranta pe strada ca sigur trece unu si-ti fura geanta etc.
Pana si la scara blocurilor platesti gardian care sa pazeasca intrarea in bloc pentru ca se sparg apartamente intr-o veselie.
Asa ca nu e prea placut sa stai prin oras.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Wow!!! Angela , pare mai rau ca la noi!!!!!????

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

pai sa stii ca este.Nu este la fel si pe litoralul lor unde esti in siguranta 100%.
Nu inteleg de ce asa discrepanta.
Pe litoral la Albena puteam sa ne lasam orice pe plaja,pe sezlonguri ca nu disparea nimic.
in schimb in Sofia daca parchezi masina in centru risti ca atunci cand te intorci sa nu o mai gasesti.
Imi pare sincer rau ca nu dau statistici la masinile furate dar cred ca ar fii campioni.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Trist. Probabil ca e ca si la noi, coruptie, birocratie si marii imbogatiti peste noapte din afaceri mai putin curate.
De litoralul lor am auzit ca e foarte frumos si servicii de calitate . Pentru asta ii apreciez pe bulgari, ca au stiut sa promoveze turismul, pe cand noi....
Serviciu usor, Angela!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hellllllllloooooooooooooo fetele! Ce de activitate pe aici!!!!!!!!!!!!!!!
Am ajuns si io pe acasa, cu greu, dar am ajuns! Maine scap de control, dar intru la varuit de saptamana viitoare!
Mire, cred ca am ajuns prea tarziu! Vad ca esti la chef!
Angela, vad ca e mai rau la bulgari decat la noi! Dar macar stii ca sunteti impreuna si ca munciti pt voi! Si zau ca stiu ce ma asteapta! Numa sa vina o data varuiala sa scap! Sa ii stiu pe ai mei bine!
Cookie, io te-am dat disparuta!
Menna, cum stai cu examenele? Astept si eu cu interes prima sesiune, ca is masteranda, na! Cum s-o impaca chimia cu dreptul nu stiu, da sper ca o sa fac fata! Cand m-o apuca damblaua ca 2+2 nu fac intotdeauna 4 nu stiu cum o sa scot camasa!
Mona, pe unde iti umbla oscioarele? Vreau si eu zacusca! Mai am un borcan de anu trecut! Zacusca de ghebe! Il pandesc de vreo 2 saptamani, da astept o ocazie speciala!
Bone, cum merge munca?
Cristina pup! Si te astept! Daca veniti mai devreme poate ne intalnim!
Vicki, tu nu mai dai nici un semn? Ne pui pe ganduri! Sper ca sunt bine si mama si socrul tau!
Pupam si pe Geo si pe Ramona chiar daca is lipsa! Le intelegem!
Am disparut, dar sunt prin zona!
Va pup!

Mergi la inceput