Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Dragi racusoare, va dau o veste trista, azi la ora 17 a incetat din viata socrul meu. D-zeu sa-l odihneasca. Va multumesc ca mi-ati fost si imi sunteti mereu alaturi.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Vicky Dumnezeu sa-l ierte. pentur sufletul lui adormit.
Dumnezeu sa-l odihnesca in pace.
Imi pare nespus de rau si sa stii ca suntem alaturi de tine

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Vicki, Dumnezeu sa-l odihneasca si voua sa va dea putere sa treceti cu bine peste incercarea asta.
Cristina, nu, nu e eastrolog. Daca moderatorii imi dau voie, o sa zic site-ul.
Angela, pe 2 octombrie is prezenta cu horoscopul! Pana atunci ia mai delecteaza-te si cu previziunile pe anu asta!
2006 este un an ceva mai incarcat, cu o agenda mereu plina, in care veti munci foarte mult. Veti avea niste scopuri foarte clar conturate si veti depune toate eforturile sa le vedeti atinse. Adeseori stresul va fi major, iar oboseala se va acumula, ceea ce poate da nastere si unor mici probleme de sanatate cauzate de epuizarea fizica. Va veti dedica unor planuri de durata, in care se cere atentie, concentrare, lucru cu acte, cifre, materii prime. Sunt favorizate activitatile comerciale, contabile, industriale, productive, agricole, lucrul cu instrumente, aparate si unelte. Accentul anului: finalul lunii august. In prim plan: cei nascuti in anii ’80.

Planul sentimental pare sa fie cel mai favorizat, va simtiti excelent in compania persoanei iubite si va bucurati de mai mult succes la sexul opus. Admiratorii nu vor lipsi incat va veti permite sa alegeti dintre ei pe cel care va place cel mai mult. Poate va ganditi sa va asezati la casa dv., iar anul acesta pare sa fie de bun augur pentru un asemenea pas. Moment mai deosebit: mijlocul lunii septembrie.

Planul profesional este mai echilibrat, nu mai dati piept cu vechile suisuri si coborasuri din anii trecuti, ci parca totul se aseaza pe un teren mult mai solid. Poate chiar incepeti sa prindeti radacini intr-un loc, fara sa va mai temeti pentru viitor. Totul se linisteste in cariera dv., deci puteti sa incepeti sa construiti ceva solid pe un fundament mult mai bine conturat. In prim plan: cei maturi.

Planul financiar este usor oscilant, pentru ca vor exista directii total diferite in care trebuie sa va consumati resursele financiare, dar este posibil sa aveti parte si de doua surse de venit total opuse. Trebuie sa luati decizii foarte importante cu privire la banii dv.: investitii, achizitii, economii, dar la fel de posibil e ca rezervele sa creasca deoarece incepeti sa adunati sau impartiti banii la comun cu un partener de viata sau un partener de afaceri. Cooperarile cu scop financiar sunt foarte probabile, deci nu refuzati eventualele asocieri. Moment mai deosebit: luna iunie. In prim plan: cei nascuti in anii ’60.

Sanatatea este solida, nu va ofera surprize neplacute, dimpotriva, chiar si vechile probleme par sa se mai regleze, dar pentru a va mentine starea de sanatate pe acest nivel, trebuie totusi sa acceptati sau sa continuati un regim de viata echilibrat si bine organizat. In prim plan: persoanele peste 50 de ani.

Mergi la inceput

Mai July chiar m-ai facut curioasa acum.Dintre toate horoscopurile asta mi se potriveste cel mai bine.
Rugam moderatorii sa te lase sa afisezi site-ul .Doar e in interesul racusorilor.Daca nu trimite-ne PM la toate.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky , condoleante!!!
Imi pare nespus de rau pentru socrul tau. Multa putere tie cat si sotului.

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata si va sarvesc cu o cafea bunnaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Mire pe unde umbli,sper ca nu s-a intamplat nimic grav.
Menna nu stiu ce mai faci?Ai ajuns acasa? Cum stai cu examenele???
Bone si Cookie nici o veste de la voi.
July ce spune horoscopul astazi???????????
Cristina cred ca examenele pe la medicina sunt ca si astea pe la drept.Ma refer la specializari.Marea majoritate intra tot pe pile.

ANGELA

Mergi la inceput

Neata!!!
Angela tare buna cafelutza , iar cu vremea asta atat de ploioasa e bine venita!!!
Cred ca peste tot examnele se iau numai cu pile. Din pacate e o realitate a societatii noastre . Asta e , daca nu am si eu o "pila"

Cristina

Mergi la inceput

Cristina mi-e imi spui.Stii ca sa intrii in barou ai nevoie de semnatura a 2 avocati cu o vechime de min 8 ani in barou.Pt cele 2 semnaturi platesti min 10000 de eur in Bucuresti si asta daca-i gasesti liberi.Pt ca nu au voie sa dea semnatura decat pt 2 invatacei.Si oricum marea majoritate nu vor sa dea semnaturi pt ca li se reduce lor clientela.Ce mai e un cerc vicios.
Sa nu-ti mai spun despre notari care au ajuns sa ceara spaga de 150.000 de Euro .Am innebunit cand am auzit.
M-am gandit ca daca as avea banii astia ,as sta linistita acasa.

ANGELA

Mergi la inceput

AM auzit si eu de chestia cu cele 2 semnaturi si sapaga de 10.ooo de euro pt. o semnatura. Prietena mea cea mai buna din copilarie a terminata cum 3 ani dreptul. A tot incercat un an sa faca rpst de cele 2 semnaturi, dar nu a avut atatia bani.
S-a resemnat in ceea ce priveste acest domeniu. Acum un an si jumate a plecat in Anglia ca baby-sitter!!!!

Iar cu notarii!!!! Hotie in stil mare!!! Stiam ca nu mai accepta , fiindca e o suprasaturatie de notari, cel putin in Bucuresti. Cred ca isi baga copiii si rudele!!! TRIST!!!!! IN ce tara putem trai...

Cristina

Mergi la inceput

sincer e foarte trist.
Cat despre afacerea de familie denumita Notariat sa nu mai vorbim.
Asa ca si eu m-am impacat in parte cu ideea.Am gasit acum un avocat care mi-a promis ca-mi da semnatura si tot el ma ajuta si cu cea de-a doua.Si ma costa cam 3000 de euro,acum insa sa vad daca se va tine de cuvant.Eu oricum invat .Banii ii dau dupa ce intru in barou,deci nu am ce pierde.

ANGELA

Mergi la inceput