Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

si Vicky. Multumesc ca va ganditi la mine.
Sincer, va citesc dar nu sunt in stare sa va scriu. Recunosc, sunt si f. ocupata la serv., asa e intotdeauna la inceput de an scolar, o gramada de hartii de intocmit, de rezolvat...
Urmeaza cele 3 zile libere (cu forta), in care sper sa apuc sa ma odihnesc si sa mai imi revin.
Din pacate vesti bune nu am. Mama mea e din ce in ce mai slabita, i-am cumparat un cadru sa se mai preumble dar oboseste repede, piciorul de pe partea cu semi-pareza se umfla din cand in cand, noaptea o pazesc ca iese des la toaleta si uneori trebuie dusa de mana sa nu cada. Despre socrul meu, tot vesti proaste, e internat pt. a 3-a oara in 2 luni, a fost operat de adenom de prostata acum un an si e in stare destul de grava acum, a inceput sa aiba dureri f. mari.
Eu urmeaza sa ma internez pe 9 oct. la Polizu pt. rezectia de col, deci iar voi lipsi de pe forum (motivat).
Copii sunt bine, cel mare a intrat intr-a XII, cel mic e la grupa mare pregatitoare si suntem la faza de plans dimineata. Nu-i place, dar nu are ce face.
Imi pare rau, dar chiar nu ma simt in stare sa va scriu mai mult de atat...
Va sarut si va imbratisez pe toate, racusoarele mele dragi, si va doresc numai bine!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Draga mea Vicky ,

Ma bucur nespus ca ai intrat sa ne mai dai vesti despre tine.
Tu stii ca noi suntem aici pentru tine si orice problema ai avea noi putem fii un sprijin pentru tine.
Nu uita ca ne ai alaturi.
In rest si baietelul meu se confrunta cu aceeasi problema cu gradinita.

ANGELA

Mergi la inceput

AAAA si am uitat sa te intreb la ce scoala ai de gand sa-l inscrii pe baietel.Eu sunt in pom cu chestia asta.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fuga fuga sa va dau vesti bune!

Astazi la 19:30 s-a nascut Sofia, bb de Georox. bebelusa care o adoptam si noi k s-a nascut sub atenta ingrijire a noastra...a venit pe lume cu 3.340 kg si 53 cm!!!!
Sa ne traiesti bebelusa scumpa si sa aduci numai clipe frumoase printilor tai si sa cresti frumos si armonios!
o din partea mea mamica scumpa si tanara si sa ai un cuminte foc!
va pupacesc

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Apar si eu!
Geo sa iti traiasca Sofioara si sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!!!!!!!!!!! Doamne is emotionata. Dupa ce mia spus Mire, ma gandeam, e primul bebe nascut de cand is io la racusori!Urmeaza Ramona si cine stie, or mai fi si altele! Eu, Mire, Menna,Cristina, care nu avem nici unul dar si voi dragele naostre care aveti deja copii mai puteti sa ne dati vesti bune!
Vicki, imi pare rau de vestile proaste. Sa iti dea Dumnezeu putere!
Angela ma bucur ca sotul e mai bine!
Mire, da si io is in pasa proasta! Da cica zice la horoscop ca luna septembrie nu e prea buna pt raci!
Hai va pupicesc si ma intorc la meciul secolului sa vad ce minuni a mai facut nevasta-mea, Steaua!

Mergi la inceput

Geo si Sofia sa ne traiti si sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume.Noi nasele voastre adoptive va uram toate cele bune.
In rest fetelor va invit la o cafea delicioasa.
Si va doresc o zi buna in continure.
July nu stiu de unde ai citit tu horoscopul cu luna septembrie,dar mare dreptate ai !!!!!!!!!!!!
Ia spune-ne pt octombrie se mai regleaza lucrurile?????????

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
AM lipsit si eu o zi si iata cate s-au intamplat!!!
Vicky multa sanatate mamei tale si socrului , iar tie iti doresc o operatie usoara si sa te faci bine repede.
Mire ce vesti bune ne-ai dat!!!
Geo sa iti traiasca bebelina si sa fiti santatosi si tu si sotiorul tau sa va bucurati de ea; sa va aduca numai bucuri!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fete dragi! Va gasesc tocma la pag 4?
Angela, nush daca pot sa zic numele site-ului ( moderatorii, am voie?)da pt octombrie o sa va zic pe 2. Dar uite pt maine, sa iti aduca o raza de speranta: "Primiti o veste mult asteptata care va readuce zambetul pe buze si speranta in suflet. O situatie poate ajunge la o solutionare excelenta, la care poate nici nu aveati curajul sa visati, deci nu va pierdeti niciodata optimismul cand dati de obstacole. Lucrurile bune pot aparea de unde nici nu sperati!"
Iar pt septembrie, desi a trecut aproape, uite: "LUNA SEPTEMBRIE 2006 - RAC

Nici dragostea, nici cariera nu-ti ofera prea multe motive de bucurie. In amor te simti singur - chiar daca e cineva alaturi – si nu esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul. V-ati cam racit, si nu mai puneti iubirea pe primul plan, ci interesele comune si dialogul rational. Unii pot acuza chiar o distantare, din cauza modului foarte diferit de a vedea unele lucruri, dar cel mai mult se va resimti raceala in cuplurile cu diferente mari de varsta. Totusi, in jurul datei de 4, ati putea primi un raspuns, o solutie prin care viata de cuplu poate cunoaste o stabilizare, o revenire la normal. Respectul ramane la loc de cinste, chiar daca amorul a cazut pe loc secund.

La serviciu, te-ai avantat in directii prea dificile si la primul hop esti gata sa te lasi pagubas. Simti ca nu ajungi la rezultatele dorite ci te lupti cu morile de vant. Ai niste planuri de atins, dar nu se contureaza prea bine, deocamdata. Trebuie sa investesti timp si energie pentru reusita finala. Totusi, esti mandru de ceea ce faci si iti prezinti rodul muncii celor care sunt indreptatiti sa te aprecieze.

Planul financiar, insa, e riscant, treci printr-un moment critic, de forma unei pierderi, a unui ghinion, a unei crize financiare, deci atentia si prudenta trebuie sa insoteasca toate deciziile tale de ordin material. Nu te aventura in directii neclare si mai ales in relatie cu persoane suspecte in privinta bunelor lor intentii. In jurul datei de 15, ghinioanele sunt prin preajma. "
Cristina, da unde ai lipsit draga mea?
Mire, Menna, Mona, Cookie????????????????????//
Va pupicesc!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

July cata dreptate au!!!!!!!!!!!
Bine ca vine octombrie si se vede ca o sa fie mai bine.
Va pup pe toate si va simt lipsa fetelor!!!!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

July ma refeream ca de ieri de dimineata nu mai intrasem si ramasesem in urma cu informatiile!!!! CHiar m-ia facut curioasa cu horoscopul. O fi cel de pe eastrolog?????

Cristina

Mergi la inceput