Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

f frumoase poze am vizionat (alinam, hildegard, codruta - avem monitoare la fel, sa inteleg ca pana la urma ai cumparat. esti multumita de el?).

simonique, eu fac asa numitii "soldatzei". felia de painica fara coaja taiata bucatele. sa le ia el singurel de pe masa si sa-i manance.

radu facea fff frumos "pa!" de pe la 7 luni, insa a uitat cu desavarsire si nu mai face sub nicio forma acum. noroc ca am filmari cu el de atunci, ca sa nu mi se para ca am visat.

noi suntem in continuare parinti denaturati, dupa ce ne-am dansat sambata noaptea lasand copilul dormind la noi cu soacra si lasand-o pe ea sa se descurce cu el pana dupa-amiaza a doua zi, aseara l-am lasat la maica-mea ca eram prea ocupati cu pizza si ping pong, iar azi nu-l luam prea devreme, ca mai avem ce face fara copil.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Kristinutza, la Philips te referi? Nu prea sunt multumita. Mai repede o aud din camera decat la monitor, apoi la unitatea cu baterii, daca se termina incpe si piuie de trezesc toti vecinii (si se intampla tot timpul noaptea). dar asta e...:))

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor. Dorim sa felicitam si noi toti copilasii aniversati azi, La multi ani!

Cu timpul nu stam tocmai bine asa ca mesajele noastre nu sunt prea dese dar asta e.
Important e ca Alberto face in continuare foarte bine, e super OK din toate punctele de vedere si face foarte multe nazdravanii dar toate sunt nazdravanii frumoase ca sa zic asa, de care sunt tare mindri. Probabil ca mi-ar lua mult timp sa scriu cam tot ce face asa ca ma rezum sa spun ca acum se plimba cu biciletuta lui cu inca alti doi copii vecini, ii plac mult copiii iar cind mergem la inot unde are deja amicii lui, face din ce in ce mai multe fara ajutor in bazin!

Dorim toate cele bune copilasilor si parintilor lor. Sa aveti o duminica frumoasa.

Salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dana, eu te vad pe chat, dar pe mine nu ma mai lasa sa intru, cica sunt conectata. Ma vezi tu in camera de chat?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Codruta, am incercat sa intru dar nu apare nimic, cred ca nu merge din pacate exact cind aveam si eu putin timp pentru DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!!!
DEDICATIE SPECIALA PENTRU GINERELE MEU ANTOINE NICOLAS!!!
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAA MUUUUULTI AAAAANI!!!

Nevasta-ta iti trimite multi pupici!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Eu n-am avut net 2 zile...
Cristina, am citit acum de cresa, of, of, cred ca ti se rupe sufletul! Eu te stiu pe tine foarte puternica si ambitioasa, sunt sigura ca totul va fi bine!
Catush, dresuri am luat de la un magazin mic din zona mea, din Militari.
Meme, felicitari pentru fetita!!! Eu aveam un feeling ca asa va fi, sa stii!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Multumim frumos pentru felicitari!!!
SI
La multi ani tuturor piticotilor care-au implinit un anisor!!!
Sa fie sanatosi, voinici si cuminti!!!
Ana mea nu mai vrea sa manance; cam nimic; nu stiu ce sa-i fac, dureaza o masa de m-apuca disperarea! Oare dintii sa fie de vina, caninii? Noi avem deja 8 dinti si parca sunt fff. albicioase gingiile in dreptul caninilor. Sunt dispe.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Clara Maria, Iustin, Maria, Alexia Maria si Ilinca ! Sa cresteti mari, si sa o duceti bine.

Ramona, pertrecere frumoasa azi! Ce a ales Maria de pe tava?
Dana Lucia, ce frumos ca mergeti la inot. Sa povestesti mai des, poate convingi si pe altii.
Alina . Incearca cu farfurii din Arcopal data viitoare.
Simonique, eu ii dau mirunei cam 1/4 de felie; ea musca singura; dar sa nu crezi ca tine felia "normal"; de cele mai multe ori partea cu brinza e in palma, si piinea e in sus.
Kristina, nici copilul meu nu mai face "pa", si tot asa, facea cind era mai mica. Lasa ca or sa-si aminteasca ei cind or fi mai mari.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Am intrat sa va invit www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060908&ctime=150053" target="_blank">aici sa-l vedeti pe Fabiano ce sunete scoate cand vine tata acasa. Parca am pui de foca...(asadar, cu sonor, neaparat !!!)
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput