Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bianca, bafta cu adormitul, eu de cate ori incerc smecheria nu mai adoarme juniorul.
Plimbare placuta in parc.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Azi cred ca plecam din nou la Tarnita.
ieri i-am dat sa pape cartofi pai. Mmmmm ce i-au placut....(cred si io).
Pana scriu eu pe aici petra patruleaza prin casa. E tot mai cuminte, in sensul ca isi gaseste activitati independente de mine, duce cartofii cu galetusa la buni sa ii curete...e o scumpa.
Anto, Petra nu doarme invelita si nici sacul nu-l suporta. Acum o imbrac cu body cu maneca lunga si salopeta cu talpi. Si are manutele calde.
Hildi, l-am admirat ieri pe juniorul tau. are niste ochi albastri....o sa bage in boale fetele.
Alinam, am vizionat si pozele voastre. E un scump

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Eiiiii, ce de sarbatoriti care implinesc un anisor avem azi.

La multi ani pentru Clara Maria, Iustin, Maria, Alexia Maria si mentiune speciala pentru Ilinca cea scumpica de care ne e dor. Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti parte numai de bucurii si fericire alaturi de parintii vostri. Petrecere frumoasa si sa primiti cadouri multe si zgomotoase.

La multi ani si lui Antoine care mai are de asteptat o lunita pana sufla in lumanare, numa maine nu-i poimaine.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

La multi ani puilor care sarbatoresc azi

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

Mergi la inceput

Va rog sa va uitati la cateva poze de-a noastre exemplificative :
1
2
3
4
5

& Poze noi &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

La multi ani pentru Clara Maria, Iustin, Maria, Alexia Maria si Ilinca!

Bianca, imi pare rau ca nu pot veni in Herastrau. Aseara am fost la o nunta si am plasat copilul la bunici. Dupa masa trebuie sa ma duc la targul de mobila sa iau cadoul de nunta si abia dupa aia ridic copilul.

Tonia, iti multumesc ca spui cuvinte dulci pentru un suflet de mama: auzi-samanta de geniu... Din pacate cred ca e doar automatism. Ma vede toata ziua la telefon si am "dresat-o".

Ieri am dus-o si pe ea la biserica, unde am stat cateva ore sa asteptam randul la fast-marriage. Mai nou exista pile si la biserica, asa ca popa a luat trei nunti inaintea noastra. Fata mea s-a plimbat prin zona, a conversat cu invitatii, iar la ceremonie a adormit lemn. Are ceva cu bisericile: si la botez a adormit cum s-a pus popa sa cante. Si cum avea muci, mai si sforaia.

Gata, ma duc sa strang prin casa ca e ca dupa razboi.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Codruta, am admitat-o pe mica gospodina!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Codruta, Alina, Hildegard, fooooarte frumoase pozele! Am observat ca deja nu mai avem bbi ci copilasi in toata puterea cuvantului. C mari s-au facut, parca nici nu imi vine sa cred...

Multumesc fetelor pentru raspunsuri, intr-adevar cred ca solutia este sa mai gasesc un medic pediatru in paralel

Nici Mario nu suport sa doarma invelit, dak cumva in somn simte ca am pus ceva pe el, se enerveaza, se trezeste si incearca sa se dezveleasca. Nici eu nu stiu cum o sa facem, pt ca ma gandesc ca eu il imbrac bine la culcare dar pe parcurs oricum ti se face frig cand dormi... hmmm nu stiu cum sa pracedez. De sac de dormit nu poate fi vorba.

Am fost la kid's expo la noi, o porcarie: 3 standuri, 3 surcele si gata, cu preturi de magazin.

Aaa, intrebare: voi cand dati paine cu pateu, branzica, gem sau altele, le dati sa muste din felie sau le rupeti bucatele mici - intrebare cam tampita probabil, dar eu nu ma dumiresc, Mario nu musca din felie tre sa rup cate putin- ?

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna ziua la fete
Noi profitam de sf de saptamana pt a sta impreuna, dar nu puteam sa nu intru sa o salut si eu pe nora mea si sa-i spun La multi ani, ca deh, e fetita mare de acum, dar bineinteles si celorlati copilasi care se aniverseaza.Sa fiti sanatosi puiuti frumosi,ca asta e cel mai important pt mamele voastre, sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce e mai bun.
Nu am citit nimik asa ca nu pot sa raspund la nici o intrabare, ah, da,nici Iaris nu doarme invelit, dar nici nu e rece in casa.
Plec ca maraie,vrea la mine, va pupec.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani Clara Maria, Iustin, Maria, Alexia Maria si Ilinca!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si cuminti !

Nici Vladut nu doarme invelit si asa ma streseaza treaba asta.
Noi suntem super maraiti, noaptea e nasoala rau ,cu muutle treziti, mancarea e nasoala si asta pentru ca ne ies si nou doia dintisori sus, unu de fapt a iesit dupa o saptamana de chin, acum sa vedem cat mai dureaza pana iese si al doilea.

multumim pentru vizionare.

Codruta distractie plakuta la Tarnita, am vazut pozele Petrei , e fetitza mare si frumoasa :).

Hilde uitandu-am la pozele vostre cu dezordinea ....mi-am adus aminte fiimiu m-a lasat acum doua zile fara farfurii adanci... a bagat mana in dulap si a tras tot teancul de farfurii jos ....din 6 farfurii adanci mai am doar una .

Bianca, Vladut abia acum spre un an a invata sa faka cu mana "pa" si tot face la toata lumea, si eu ziceam ca nu mai invata ...deh eu m-am obisnuit cu ideea ca e mai puturos, ca nu ma baga in seama cand ii arat carti, poze ...

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput