Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pe Anca o invatase bona sa legene un bebe care doarme.
Drept pentru care legana si pantoful meu.

Dar acum doarme cu bebe asta la cresa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina sa-ti traisca frumoasa Teodora ! LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gata, karmenutza, am gasit!
pt interesate care cauta de zabauce ca mine: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83738&whichpage=14 de aici incepe (ca eu cautam aici, mai recent... )

cge, deci, una peste alta... e bine ancuta la cresa, nu?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna fetele!
Da, este adevarat ce v-am povestit, este vorba de spitalul mare din Constanta. Ar fi muuulte de povestit de la gandacii care merg pe patuturile copiilor, de mi se facea mie pielea gainii, pana la faptul ca puneau copii mici de cateva luni - bolnavii fiind, ca doar erau la terapie intensiva- dezbracati in pielea goala, pe cantare de fier, fara sa puna un pledulet ceva pe el. Nuuuu, asa, piele goala pe metalul ala rece. Nu am mai vazut asa ceva. Si nu te lasa sa stai cu copilul domnule. Si plangeau aia acolooooo. Dar nici ele nu se duceau sa ii calmeze. Groaznic! Sa dea D-zeu sa nu mai ajungem niciodata pe acolo! Oricum au facut si un reportaj la protv despre starea jalnica, dar nici o imbunatatire.

Sofia, ce falcute are Nuka... O bombonik
Cge, dar Anca face progrese pe zi ce trece. Super!

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

aaa, si sa va povestesc pana la sf! Cand am zis ca eu imi iau copilul si plec acasa cand am vazut ce e acolo, in conditiile ca Mario era bine, dar ei voiau sa il mai tina acolo, ca li se parea ca e mai galben, a facut un dr un scandal ca treaba voastra plecati dar copilul asta e bolnaaav, hepatita cel putiin si ca dak are ce crede el, nu are nimeni c sa ii fak. Eu am zis ca sunt de acord cu analizele dar nu mai stam in spital, ci i le fac a 2 zi in particular. Pur si simplu nu mai putea sa il tin acolo, mai ales ca statea cu inca 3 copii bolnavi cu tuse, muci, la plamani nus ce... in fine si am intrebat o asistenta dak poate sa ia ce au copii aia si a zis ca da, normal ca doar esti in spital. Pai d c nu ii pune separat pe boli, nu inteleg! Bineinteles ca am plecat si i-am facut analizele si copilul nu are nik nik. Oribila experienta...Am imbatranit 5 ani acolo.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata, si la multi ani pentru Karola Anita si Teodora Sara!

Norina, sa-ti traiasca printesa!
Zino, ce draguta esti, sa ne astepti tu pe noi sa ne treinuim. Daca va stringeti multe, intilniti-va ca e pacat sa ratati ocazia; ne putem intilni mai des, nu?[:]
Sofia, ai curaj sa o imbraci pe Nuka in alb la groapa de nisip?
Dana frantuzoaica, bine ati revenit acasa.
Diana, deja protesteaza Petrut la programul tau.
Mary, felicitari lui Iaris pentru succese.
Cristina, pe zi ce trece ma convingi sa o dau si pe Miruna la cresa. Dar eu am doua intrebari: la cit o iei pe Ancuta de la cresa, si ce solutie de backup ai in caz ca se imbolnaveste. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simonique, m-am ingrozit. ce mizerie ...

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

He, he, ce nu v-am spus e ca am comision ptr reclama la cresa.
Glumesc bineinteles.

Ioana, la 17.30, o culegem pe printesa.
Eu mi-am facut program de la 8-17.00, ca dimineata va trebui sa il ducem pe Victor devreme la scoala.
Dar e greu, ca e o circulatie in Bucuresti si dimineata si seara.

Si in caz de boala, solutiile de backup ar fi soacra-mea si fosta bona care va avea cursuri numai juma de zi.
Dar parca vad ca atunci voi sta eu acasa.
Si multumesc Ioana, tu mi-ai dat pontul cu cresa asta.

Anca nu e adaptata de tot, dar e pe drumul cel bun sper eu.
Ghiciti ce face, plange cand nu e nici o educatoare dupa fundul ei.
Ma gandesc ca trebuie sa depaseasca faza asta.

Simonique, Doamne ce povesti din spitale. Sa nu ajute Dumnezeu sa nu ajungem acolo.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Daaaa, Sofia, e bine la Cafeneaua Actorilor, din parc. E asa de aproape de targ, mergem pe jos si apoi va duc eu acasa, no problem, ca o sa fiu cu masina(Floreasca e in drumul meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, multumesc. In juma' de an o sa dea "ceatza" ancuta la toti piticotii nostri; de asta ma gindesc sa o duc la cresa si pe Miruna, sa nu ramina codasha. Plus ca ma oftica un pic bona. Dar eu nu am nici o solutie de backup; sa mai vorbesc cu soacra-mea sa o intreb cind se pensioneaza. Eu stiam ca avem multe zile de concediu medical pentru bebe pe an, dar nu stiu cine ar trebui sa-mi dea adeverinta aia. Ai vreo idee, ti-ai luat pina acum?
Simonique, ingrozitor ce-ati patit.

Daca mai aud multe povesti de astea, o sa-mi rod unghiile ca n-am plecat in olanda asta primavara.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput