Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor
Iar am ramas in urma asa ca am de recuperat.Din ce am citit pe ultima pagina, subscriu si eu la copii mofturosi si care nu fac pa.Ma oftic ca lumea pe strada imi zice ca e mare si ar trebui sa stie.De papat nu papa decat daca ii dau ceva sa zdrangane de masuta si sa bage in gura intre linguritele de mancare.

Pentru fetele carora li se trezesc bebeii noaptea aparent fara motiv.Si a mea de la 8 luni jumate la fel se trezea urland. De curand am citit undeva ca bebeii de la 9 luni au cosmaruri datorate stimulilor puternici din timpul zilei si eu am presupus ca televizorul e de vina.Asa ca l am desfiintat, il deskid un pic seara la stiri si atat, sa nu mai stea belita toata ziua la reclame. Plus ca mai are si strabism la un oki.De cand am terminat cu televizorul fata mea nu mai urla noaptea.Ii pun toata ziua muzica pentru copii si sta si se joaca si danseaza.

Lori&Luanna 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Hildegard, noi am facut Infanrix si am dat 2,2 mil

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Latrishia, o sa incerc si eu cu tv-ul, adevarul ca la mine merge tv tot timpul, sper sa fie asta (dar el nu se uita la tv, cum sa fie influentat oare?)

Mergi la inceput

Irina, bine ati revenit, super ca v-ati simtit asa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

LA MULTI ANI MATEI! Sa cresti mare si frumos si fericit si sanatos alaturi de minunatii tai parinti! Cine-i seful?

Kidule inside informationurile pe care mi le-ai dat mi-au mers la suflet. O persoana deosebita intr-adevar si tu esti si mai deosebita ca se vede ce mult tii la sotiorul tau

Irina bine ai venit din concediu. Asteptam poze cu Vladutu.

Mifloricico Nici Luca nu merge inca singurel. Este de o prudenta iesita din comun. Isi fixeaza clar reperele de sustinere si urmeaza un traseu sinuos prin toata casa

DanaLucia pupici multi lui Alberto nazdravanul!

Tonnia pe unde mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Simonique poate de zgomote daca nu se uita. Incearca vezi poate se linisteste.

Lori&Luanna 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu mi-a mers netul 2 zile, i-am asteptat degeaba pe neseriosii astia de la cablu toata ziua ieri si azi am constatat ca merge dupa ce am scos modemul din priza si l-am bagat din nou. Ma simt brusc foarte priceputa! Calcul;atoarele nu mai au taine pentru mine, haha!

In alta ordine de idei, sunt un pic ingrijorata pt ca nu-l mai simt pe bb2 (zis si Paturica)de 2 zile. incepusem sa-l simt regulat. De abia luni ajung la o eco.

Nici Dinu nu merge singur, a facut cativa pasi numai in patutul lui, in rest nici de o singura mana nu vrea, e cam tarsalos. Pe bune, mi se pare prudent copilul meu, numai in apa la mare mi s-a parut un pic nesabuit, in rest nu se arunca cu una cu doua.

Karmenutza, ma bucur ca e bine Cata! Trebuie sa dai o urocultura, sa cumperi de la farmacie recipient steril (pt baieti sunt pungute, nu stiu pt fete). Eu am dat la Medicover(niste dobitoci), la Medsana si la CMU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Va multumesc tare mult pt. urari . Matei e in greva somnului azi, deci diseara cand implineste pe bune 1 an e foarte posibil sa doarma dus .
La multi ani fetelor de 13 care fac 11 luni azi!

Am vazut acum cu ocazia unor urlete de protest ca are gingia alba sus si la incisivi (astia o sa iasa sigur maine poimaine) dar si la maselute.

Kidutule, o sa fim in parc diseara. Sper sa doarma totusi pana atunci, macar un pic.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simo , e clar cine e seful, nu e clar daca e doar sef sau dictator de-a dreptul.

Tonnia, nu poti ajunge mai devreme la eco? Hai du-te pliz, sa te linistesti ca e totul in ordine. cu Paturica, mi-a placut.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Simona, si ti-a facut reactie la el?

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput