Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

kristinuta,bravo pentru Raducu!
kidd,,cand ai timp spune-mi si mie cum ai facut dulceata pentru fata,ca eu nu-am mai facut si in retete tot gasesc ca se tin fructele in apa de var.

Iar a facut un kk mai moale.Eu tot nu inteleg de ce!Nu mai vroia sa pape morcov cu orez si i-am dat o 1/2 borcanas de morcov simplu(din comert) si inca o 1/2 de orez+morcov+vitel.Si la 15 min de la masa a facut acest kk moale.Asa ma enerveaza...credeti c-am gresit cu borcanasele???pai nu mai vrea sa pape nimic ,sa-i dau numai lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi pe ziua de azi. Felicitam copilasii sarbatoriti azi, "La multi ani!", sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
O urare speciala de la colegul vostru de listuta, Alberto "Cheers" ca tot ii place sa zica, fie si stilcit, acest cuvint!

Cristina (CGE) ce bine ca e OK cu copiii. Mult succes in continuare, asa cum ti-am transmis de altfel si prin PM, va tinem pumnii sa fie totul f.bine!

Felicitari copilasilor care au facut progrese si la cit mai multe!

Ioana m-ai intrebat de inot, pai pune si tu intrebari ca eu nu stiu ce sa scriu, ce sa descriu mai intii, Alberto merge la inot de la 6 luni asa ca astept intrebarile tale concrete, OK? Pupici Mirunicai de la noi!

Sa aveti o seara placuta si toate bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana Lucia, ma bucur sa aud vesti de la tine! lui Alberto de la Miruna.
Kristina, felicitari pentru mers!
Maddy, nu te stresa asa tare cu kk; ai incercat cu un plic de biotics in lapte si 2 banane pe zi?
kid, multumesc, esti draguta; dar nu stiu cit de desteapta e miruna daca nu vorbeste cu fiecare animal pe limba lui.

Bona m-a anuntat ca miruna ii spune "mama", si ca bonele din parc i-au zis sa aiba grija ca o sa ma oftic eu. Ca si la animale, miruna spune "mama" oricui; de fapt, nici macar mie nu-mi zice cu intentie, cred ca e doar un cuvint usor de rostit, ca si 'am-'am.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Azi iar n-am avut net, ceva se-ntampla...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! Sa cresteti mari si frumosi Luca filozoful, Matei-Calin si David!!!
Vero, sa stii ca n-am uitat cu pozele dar efectiv n-am timp deloc acum, sper sa-mi iasa treaba saptamana viitoare! O sa spun cand pun pozele!
Dupa cum spuneam n-am timp deloc deloc; azi am fost la analize cu bona la Sp. Municipal si la Medicover; maine vine doctorita in vizita pe la noi, vineri pleaca barbatu-miu in Franta, tot vineri sau sambata dimineata cred ca merg cu Ana la tara pentru week-end si tot asa...sunt incoltita rau! Da' ma descurc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ioana, ce inima ai? cum ti-ai pus-o? e super.

miflore, vezi ca te trag de maneca in curand

am aflat de unde ne curge nasul.Are gingia jos in dreapta superrrr inflamata.saracul!
de aia e asa agitat. Il dau cu dentinox, l-a vazut si medicul azi la noi acasa, ii dau si panadol, ca lui ii face mai bine decat nurofenul.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Kristinutza, felicitari pentru Raducu!!! Wow!
Vreau sa stiu daca mai exista copii care nu merg inca, in afara de puturosica mea care are o viteza ametitoare la mers in 4 labe si merge f. incet de-a lungul mobilei - asta doar de vreo cateva zile - in schimb, ca trebuie sa bag si treaba cu vorbitul, Ana mea astazi isi arunca mingiuta pe hol sau in diverse colturi ale camerei si se repezea dupa ea in 4 labe calcand aiurea peste jucarii si peste orice si strigand cat o tinea gura: Partieeeeee!!! Si asta de mii de ori!
Kid, cred c-a fost tare bun tortul!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara!
Le multumim fetelor care ne-au vizionat : Sofia, simonique, alinam, kristinutza, Simo74, diana, nicole (poza aceea o am pusa acum pe desktop , hildi (pe mess)
La multi ani sarbatoritilor
Diana-americanca, frumoase poze si frumoasa apa si baiat mare si frumos tizul nostru. Vorba lui Diana-clujeanca....cum furi piatra la copil?!
Ioana, cunoastem cu telefonul mobil Nu sunt din Bucuersti, dar iti spun ce am patit eu. La fetele din Cluj le-au venit (la unele) indemnizatia pe card. Eu am dat la inceput contl de card iar acum cand am mers sa vad de ce nu mi da si mie mi-au spus ca nu e stampilat de banca extrasul Ceea ce nu e adevarat, ca banca nu ti-l da fara stampila. Asa ca am mers din nou cu un extras semnat si stampilat si din noiembrie, deabia, mi vor da pe card.
Cristina, e bine pentru inceput cum s-a prezentat la cresa, nu? si pentru Victor. Se da cadou la nasi la 1 an?! Ups noi nu am stiut....hmmm
mimsi, felicitari pentru dintisor ...de acum incep sa vina
Carmi, am vizionat pozele ginerelui, dar parca ne-am indepartataca si rude.... nu mai avem asa mult timp?!
Inna, deci fun manele ? A mea e fun tiganeasca
Simonique sper ca e bine cu vaccinul Mario?! Nu stiu ce e cu trezirile astea la ei?! Nici dupa ce ii dau de mancare noaptea-pe la3-4 nu prea vrea sa adoarma, dar nu face nici scandal...De aia am stins lumina de veghe si de ieri dormim fara. Poate e cu succes asa
Ruxandra, efectiv rade biberonul de 250 ml. De aia nu-i mai dau cand se trezeste dimineata lapte, ci toar tartine sau omleta, etc. Bine de tine, cu o trezire vei fi boieroaica

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Vero, sa iasa dintisorul repede!!!
Ioana, si mie-mi place inimioara ta!
Si pentru Albertino, !
Fetele, se apropie Baby Expo la Polivalenta, ce-aveti de gand? Perioada 22-24 septembrie; eu zic sa ne-ntalnim pe-acolo, vedem ce facem cu cumparaturile si musai dup-aia la resto cu noi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Am dat send, dar am vrut sa mai scriu.

Petra zice la catel MAM_MAM, isi spune pe nume, PETA, la veverita Mariana spune MANA, si incepe sa vorbeasca vrute si nevrute. De vreo 3 zile a inceput sa ii turuie gura....Daca suntem in scara blocului incepe sa vorbeasca tare, sa se auda in ecou.

Kristinutza, felicitari pentru umblatul singur-singurel. De acum ochii pe ei.....asa usor se pot lovi..
Elaalesia, asteptam sa scri mai des Nu ca eu as scrie foarte des in ultimul timp , dar sa te cunoastem mai bine

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

Mergi la inceput

As mai da o raita prin expo, dar nu-i la Cluj . As fi vrut sa ii mai ucmpar carticele la Petra (care canta, sunt o gramada....)Oooooo, deci numai la anu'

& Poze noi &

Mergi la inceput