Sezatoarea canadiana (51)
Raspunsuri - Pagina 26
CataD spune:
Salutare fetelor,
Sper ca ati avut un weekend bun, a fost asa frumos afara la noi in Toronto! Acum au inceput ploile si se pare ca or sa tina!!!
Noi am facut curcan duminica, cu pretenii, a iesit foarte bun. Luni am fost la cules de mere, i-a placut Laurei foarte mult! Acum cand vede mere pe masa zice: "Ala eu l-am cules":)
Ioana, nu am realizat ca esti singura aici cu Arturicii. Condoleante pentru tata (nu stiu daca e tatal tau sau al baietilor).
Oricum, cred ca e greu sa stai singura cu doi copii intr-o tara noua, ai toat respectul meu. Stiu ca suntem departe dar daca ai nevoie de ceva sa zici. Acomodare cat mai usoara iti doresc.
Ira, draguta Sofia!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
Ira spune:
Buna.
Exista cineva care are asigurare furt/incendiu pe apartament ?
Cam care ar fi sumele ?
Eu vreau sa-mi fac de luna viitoare si as fi dorit sa stiu preturile.
Sibin a gasit cu 39$ pe luna la o companie care face reduceri pt. compania unde lucreaza, si fara nici o franciza, pt incendiu pagube totale ar fi 13 mii, dar mie mi se pare cam putin suma lunara, in sensul ca mi-e frica sa nu fie vreo gresala, ceva.
Arturicii, in afara de link-ul pe care ti-l trimisesem cu toate centrele de distractii pt BB-i, poate mai organizam si iesiri in parc cand o fi mai frumos afara. Ai masinuta ? Mai sunt si centrele de loisir, unde activitatile pt. cei mici presupun sume infime, si serviciile sunt de buna calitate.
Emilly spune:
Ira noi avem cu Desjardins-ul, 25$/luna , cred pentru 11mii dolari.Vreau si eu link-ul pentru activitati cu pitici.Sunt si eu interesata sa o duc pe a mea giza pe undeva acum cu vremea asta si nu numai.
Mercic mult!
Ioana bafta sa nu astepti mult si sa incepi franceza.Eu am avut colegi in clasa care aterizase in Canada de 1-2-3 luni.Deci se poate si repede.
Catalina ce-ti mai face minunea?cum merge la gradi?
seara faina tuturor!
arturicii spune:
Buna ziua tuturor!
Am reusit si eu azi sa ajung sa vad cum e cu acele minunate cursuri de franceza.
Am depus cererea, ramane sa vedem ce si cum si mai ales cand. Ca poate se mai leaga si de mine ceva franceza.
Cata
Era vorba de tatal meu.
Multumesc pentru cuvinte. Mi-am propus sa ajung si in Toronto in vizita asa ca poate bem un suc cand om ajunge pe acolo.
Ira
Avem masina, vreme urata este asa ca avem toate conditiile sa ne vedem :-)
Ref la asigurare, ti-am dat PM cu numele datele de contact al amicului care mi-a facut asig de sanatate. Intamplarea face ca a venit pe aici imediat ce am citi mesajul tau si l-am intrebat.
Mi-a zis ca el nu face decat de viata asigurari dar ca iti recomanda pe cineva. Suna-l dc vrei; poti vorbi cu el in dulcele grai romanesc.
arinna spune:
Buna fetelor!
Ati vazut pe undeva produse Eucerin in Canada?Am nevoie de sapun PH 5,5 , sa stiu daca are rost sa mai caut.
ange spune:
ira,si eu tot cu 25 cad aveam pe apartament.
arinna,parca am vazut mai gama asta "eucerin" la farmacii daca nu ma insel.mergi si vezi,intreaba.dar parca ,parca mi-a sarit in ochi. e ceva cu rosu si albastru pe ambalaj nu?
sper sa nu vorbesc prostii.
stiati ca daca aveti o ipoteca pt. casa si o achitati(vanzand casa evident) si vreti sa va luati alta casa trebuie sa faceti alta cerere,alta alergatura pe la banci,alta distractie?
Eu una nu am stiut
am crezut ca odata ce am un pret ipotecar este al meu si fac ce vreau cu el.Il achit,il cheltui din nou,iar il achit iarasi il cheltui
Iote ca nu e asa...
Astazi i-am scos colegului dosarul de la "equifax".in 6 ani a reusit sa umple 8 pagini la oamenii aia.
Acel punctaj facut de ei pe baza istoriei tale de credit ajuta la ceva? stiu ca lucra parca cineva de pe aici la equifax-ul asta
stiti ceva?
o seara buna.
Ira spune:
Caroline era in tema cu equifaxu'. Pe unde o fi ?
Emmily, merci de raspuns. Mi se pare ca platesti f putin, dar nu stiu conditiile. E si pt. vol si pt incendie ? Ce franciza aveti ? (suma pe care o achiti tu initial). Aveti asigurate si logicielele ? Please, fa-ti un pic de timp si raspunde-mi.
Ange, tu la ce companie erai asigurata ?
Arturicii, merci de privat. Trebuie sa ma decid repede, ca nu mai vreau sa fiu stresata ca daca imi arde casa ramanem pe drumuri.
Despre intalneli...singura mea zi libera e duminica, si aia de la ora 13 incolo (cand ma trezesc). Dar o sa gasim noi ceva timp, cu siguranta. Sofia mea e timida si un pic inflexibila cu copiii necunoscuti - la inceput -, dar ii trece repede.
Ange, ce faci cu casa veche, nu mi-o vinzi mie ? Ti-o las la juma de pret.
Oameni buni, vreau catel. Un din ala mic mic, de pus in poseta/cana/buzunar. Se cheama yorkshire sau bichon maltais si costa numa 800$.
As vrea sa-i dau unul Sofiei de Craciun, da' sa nu ma coste mai mult de 100-200$, optimista de mine. Deci, daca aveti vreunul de aruncat, dati un semn.
Noapte buna tuturor.
Donia spune:
ange, scorul ala arata de fapt pe scurt ce credit history ai. Cu cat scorul e mai mare cu atat ai sanse mai bune sa ti se accepte cererea de imprumut si nu stiu sigur, dar parca te ajuta si sa ai o dobanda mai mica, tocmai pentru ca ai credibilitate.
Uite aici un link despre punctaj, credit score. Vezi ca pe link, in coltul din dreapta sus, poti sa selectezi limba franceza.
Si pentru cine vrea sa afle mai multe, intrati aici si apasati pe "See Example", sunt disecate un credit score si un credit history si sunt foarte multe explicatii, eu am avut ce invata. La fel, se poate selecta limba franceza.
A, si tot legat de scor, noua ni l-a verificat si Hydro, ziceau ca daca e peste 500 si nu stiu cat nu mai trebuie sa platim un depozit de siguranta de 180 dolari.
Ira, pen' ce-ti trebe caine?
Emilly, cum esti?
arinna, ia uite ce am gasit pe net:
http://www.eucerin.ca/index.php?lang=2
E chiar interesant site-ul! Cum sunt produsele? Ai mai incercat si altceva in afara de sapun?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
Vin de pe quebec.ro. A mai murit un roman, un barbat de 38 de ani, tata a doi copii. S-a culcat langa fetita sa ii citeasca o poveste si a murit, l-a gasit sotia lui dupa vreo doua ore.
Si Ioana a fost inmormantata azi.
Incepe sa mi se faca frica.
Doamne, ai grija de noi!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Emilly spune:
Da...cutremurator ce se intimpla.Eu nu prea inteleg, Donia cum poti muri asa fara sa scoti un sunet??!!ori sunt eu mai batuta in cap...
Cum sunt??sunt varza, astept rezultatul ce va veni peste 2 saptamini.Examenul m-a terminat psihic, atata psihiatrie si geriatrie ce mi-a dat ca m-a timpit...nici nu vreau sa ma mai gindesc...
Ira "Aveti asigurate si logicielele ?" ce-s alea?sa zic in primul rind ca sunt zero la banci, conturi, facturi si apoi sa incerc sa-ti raspund.
Deci, da, e si pentru vol si incendiu, inundatii.Platim 25dolarei americani lunar, dar pentru siguranta o sa-mi intreb sotul azi si revin cu amanunte.Eu nu stiu nici cit e bell-ul lunar sau netul deci da-ti seama...
Te rog frumos, da-mi si mie link-ul pentru bebelaci, distractii, activitati, etc.