Sezatoarea canadiana (51)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Of, ce de tragedii se intampla ....
Condoleante famililiior indurerate

Iar asta este pentru Tata ; azi s-a implinit un an de cand nu mai e langa noi... Ne e dor de el si dorul doare......

Chiar frumos la Safari!
Am fost si noi sambata si de mult ce ne-a placut am mers si duminica.
Mere nu am cules dar le-am luat gata culese ptr ca Arturicii imi adormisera in masina. Am luat si cidrul si o sa il gust eu cu vreo ocazie...

Si azi am fost la o ferma in West Island dar nu mai stiu cum se cheama. A fost interesant dar am venit repede acasa ca ai mei pui la 13 se culca.

Acum incerc sa caut ceva sport unde sa ii duc pe Arturici. Ma gandeam la patinaj, am inteles ca ar fi in zona ceva patinoar acoperit. Voi ce ziceti, la 3 ani ce pot sa fac cu ei?

O zi frumoasa in continuare,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ioana, dar tu ai gemeni ?
La gradi nu ii duci ?

Fratilor, sa va zic una.

Astazi mi-a bagat Sofia capul in sala de clasa, printre gratii, in timp ce cantam in duet cu elevu' la vioara,
a inceput sa urle la mine, sa zica ca eu sunt a ei
ca elevul e urat, ca i-e frica singura afara (desi era cu ta-su, venisera sa ma ia acasa)
si toate astea in franceza,
dare-ar gaura neagra-n el de bilingvism
a fost rupere, daca nu m-or concedia astia, creca-mi dau eu singura demisia si ma si tund la 0, mama ei de viata
si ta-su cica nu putea s-o ia de la geam, da' il inteleg, cum nu ?
cacu Sofia nu se pune nimeni, nici tigrul alb de la safari, si ala s-a carat cand a vazut-o.

asta e, maine e o noua zi, il urez amnezie totala din suflet elevului, sarmanu' de el, si mie nervi de otel cu Sofie a mea de aur.

Mergi la inceput

Oh, si am uitat ultima perla din seara asta : Tolaniti care pe unde apuca, ne tragem sufletul dupa o zi de munca (azi am muncit amandoi). Ne e atat de lene incat nici inspre telecomanda nu reusim sa intindem mana. Plictiseala, amorteala, vorbim in silabe neinteligibile. Aproape ca adormim, se aude doar ceasul ticaind. Sofia, fresh as allways, doar are numa 3 ani juma, se enerveaza imperativ :

-Tati, auzi ? Da-mi cheile de la masina sa ma duc la Blockbaster sa-mi iau dora dansatoarea (cine ma-sa mare o mai fi si asta)

-Dar de nu te duci pe jos, ay ?(intra Sibin in joc)Doar e la coltu' strazii.

-E prea obositor, o sa fac asta cand o sa fiu mare.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ha ha ha IRA, ai reusit sa ma faci sa rad asa, de dimineata.... Super Sofia ta!

Eu da, am gemeni. Yann si Philip 2 ani si 8 luni fiecare.
Merg la gradi dar momentan la programul scurt. Noi am aterizat in Canada nici de o luna asa ca toti 3 (doar noi am venit) suntem in perioada de descoperiri si acomodari.
Oricum, energia lor e foarte mare. Acum mai e cum mai e ca ii duc in oarc si alearga acolo si tipa cat vor dar ce ma fac cu ei cand vine iarna?
Musai imi trebuie un sport pentru ei; inot, patinaj, maraton in sala....

Deja mi-au batut vecinii de sub noi in tavan! Pot eu sa tin legati 2 Arturici? Si cum aici se aude tot (aseara vecina de sus a avut intalnire....)....

Va doresc o mini saptamana frumoasa tututor!

Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arturicii

Buna dimineata!

Eu da, am gemeni. Yann si Philip 2 ani si 8 luni fiecare.
Oricum, energia lor e foarte mare.

Si mai esti in viata ? Ca mie-mi vine s-o-mpaiez pe-a mea, asa singura cum e, nu-mi imaginez cum ar fi la dublu. Eu nu cunosc W Island decat ca turist, e tare frumos.

Sofia ?

Azi de dimineata mi-a zis ca nu vrea sa se duca singura la baie sa se spele.
- De ce, mami ? o intreb
- Pentru ca sunt timida. Asteapta putin si-o sa-mi treaca.

peste 3 minute :
- Mami, nu mai sunt timida, vino sa ma speli tu atunci !

Mergi la inceput

Ira,
sunt in viata, sunt in viata, cum altceva.
Dar sunt din ce in ce mai nazdravani si energici.
Si copiaza tot ce vad de la cei mai mari; si din pacate nu intotdeauna vad lucruri bune.

La garderia asta unde ii duc vad ca vorbesc cu ei numai engleza; la ei la grupa sunt 2 tipe, una ar tb sa vorbeasca numai engl si una numai fr dar....

Oricum, e ciudata rau quebecoisa. De unde nu stiu eu mare franceza (traiasca engleza!) cand imi vorbeste cineva in franceza asta de pe aici nu inteleg nimic.
Ce sa va zic ca am mai gasit si mesaje in franceza pe robotul tel si mi-am chemat prietenii sa le desluseasca :-)

Mie imi era teama ca nu o sa ma inteleg cu nimeni pe aici din cauza francezei. Dar acum sunt super relaxata si multumita ca extrem de rar am intalnit persoane care sa nu vb engleza.
Una e doamna de la posta! ;-)

Azi am mers la banca sa ii intreb unde mi-s CEC-urile. Le trimisesera de pe 15.09...
Nici cardul de rezident nu il aveam, nici o factura... Cutia de posta mi-o instalasem singura, o verificam zilnic.. nimic.
Si...sun la posta. Aveam cutie la 3 pasi de casa, impreuna cu ceilalti locatari din zona.
Mie proprietara nu mi-a zis nimic; doar a lasat cheia de la cutie pe geam in buc. Eu vedeam oamenii ca isi luau de acolo plicuri dar io cautam in cutia mea.

Asa ca acu sunt si io in toata regula cu card de rezident, card de asig sociala si...facturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

http://news.yahoo.com/s/nm/20061010/ts_nm/botulism_dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Am scris mesaj si s-a pierdut...cre ca e probleme in retea !
Ira, ai cumva vecini iubitori de tulburel ? Asa s-ar explica prezenta betivilor la voi acasa . Mi-a zis cineva ca le poti starpi cu spray de muste .
Pe Sofia n-o impaia, costa da-o spre infiere, e mai ieftin eu asa amenint cupilul cand e prea de tot .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 34 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Yael,asa o fi daca spun ei
la Mtl. a fost o stire scurta cum ca au scos de pe piata 2 sucuri de morcov de la 2 comp. diferite dar nu am auzit sa fi murit cineva sau paralizat sau altceva...
Doamne fereste dar parca au cam exagerat cu cele scrise

am citit si eu pe quebec...doamne ce tragedie!!
saracuta avea doar 5 luni de Cad. si numai 38 de ani...
d-zeu sa o odihneasca.

fetele din Mtl. ce ziceti de frigul de afara?

Mergi la inceput

Din categoria : cei 4 evanghelisti erau 3, Luca si Matei :

Sofia : Mami, eu am 3 prietene !
Eu : Cine, mami ?
Ea : Sofia, Anamaria si Alexandru !

In incheiere, de noapte buna, un cantecel de toamna cantat acum de Sofie :

Toamna, toamna, harnica
si de toate darnica
ai venit iar pe la noi
sa ne-aduci vanturi si ploi
ai venit iar pe la noi