Sezatoarea canadiana (51)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Salutare.
Donia,
asta seara am venit acasa cu gandul ciupercilor la tigaie, dar am fost atat de obosita incat am cazut, nici macar de vizitat bucataria n-am mai avut energie. Tot in we ramane sa gatesc, o sa fac atunci si o supa crema reteta Nelia, abia astept.

Maine nu ma duc la scoala, am remplaçent pt cateva ore, restul mi le-a reportat secretara sambata. O sa-mi fac de cap, yeeeeesssss.

Sunt in heaven, astazi am aflat ca o sa cantam la Quebec City si Sherbrooke, de cand asteptam sa le vizitez....Qc city l-am vazut doar din pozele lui Sibin. O sa mai fac si eu o serie.

Sofia e bine, grasa si sanatoasa, asteptam long we sa mergem la safari parc...ne-am trezit si noi acum, pe vremea asta oribila, dar am primit de la niste prieteni biletele cadou, si expira. Ma'c sa-mi zgarie leii masina si Sofia creeri, asta-mi mai lipsea mie-n we asta.

Noapte buna, Canada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ira,

din categoria retete misto si repede iti recomand o raclette, costa aprox.25 cad la wallmart; o instalezi in virful mesei :))) bagi in priza si arunci ce vrei tu si e ramas prin frigiderpe ea: cirnaciori, bacon, ardei, frigarui, mai ales ciuperci brinza in caserole se topeste intre timp si o torni deasupra in farfurie; mmmm; in plus e misto iarna in seri lungi cu prieteni;
ficatei de pui in lapte+ ulei (1/2 cana fiecare), 1/2 ardei rosu si 1 catel usturoi- in 15 minute-s gata; spaghete cu sos si orice prin ele :)) etc;

we placut fetelor, noi plecam la Toronto, Niagara, etc...sper sa fie ok si mai ales fara evenimente nasoale

"If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia. If the dead talk to you, you are a spiritualist; If you talk to the dead, you are a schizophrenic."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Danamario- ma bucur ca va place la Montesori si ca e ok.
Cristina- ma bucur ca e totul ok chiar d s untetzi ocupate- si noi la fel- in fiecae weekend avem party sau zile de nasteri sau baby shower, sau se muta cineva, sau avem noi de sarbatorit- Emma,sotz si etc.Emma e ok,bine si papa si se joaca non-stop, trage ture cu premergatorul la greu,merge la innot si alte activitatzi, unde e cea mai avansata pt ca a practicat in mexic, etc- are deja 11kg la 8 luni si 76cm,ceea ce e ok.
Ira- bafta cu cantatul si vizitatul e fain Qc city.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

cam ce pretz este pe zi/luna pt MOntesori in Quebec, stie cineva?

Ktrinel si Ana Julia 33sapt

Da, si eu sunt interesata de subiect.Stie cineva care e pretul in Qc?

Ktrinel cum mai e bebelina?mai e nitel si nasti...offf, ce vremuri...

Donia???esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor,
Denisam, poti sa-mi spui te rog, daca era aglomerat la Tulum? Si cam cum a fost mancarea? Avea si portiuni cu umbra, sau ar trebui sa imi iau vreo umbrela de acasa? Plaja cum e? Eu tot citesc review-uri si drept sa spun ma naucesc si mai mult asa ca as prefera sa aflu de la cineva de incredere.
Referitor la apa, daca imi iau o cana din aia cu filtru ajuta la ceva?
Si iti multumesc tare mult pentru informatii, daca poti sa-mi mai spui cam ce ar fi bine de luat cu noi.
Inca o data mii de multumiri.
Mona_B felicitari si mai vino si pe aici cu optimism, poate ne mai molipsim si noi (adica eu) ca tot cu greu ma trezesc dimineata:)

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

DAIOPRI-la Tuluma fost super,celmai fain ca siin Aruba de bien la capitolul mincare, plaja si conditzii.
Mincarea a fost f.bun si diverisificata( dela aperitiev multe la felul 2, mincare mexicana, sushi, deserturi, sucuri naturale si vreo 10 rest a la carte), in camera ai min-bar gratuit cu sticle de apa imbuteliate, sucuri, cioco, bere.deci nu are sens sa cari nia dupa tine.plaja e numai cu umbrel eis nisp fin, si are si piscine, resortul e f. mare, is 3 hoteluir; Akumal, tulumsi diamond- saiei la diamond ca e cel mai bun ca pretz si ai voie sa mergi in cel. hoteluri gratuit si te duc ei cu shittle bus si ai voie la rest a la carte care sunt superbe- japonez, pescado, gourmet, mediteranea, steakhouse-the best au fost astea.Sa ceri sa mergi si in coba, ca acolo aia nu au plaja dar au restaurantele de mai sus si sunt super.
Excursii ce merita- la tulum la ruine si in parcul xel-ha pt scufundari si snorkeling, cam atata.
Dc mai vrei detalii,scrie-mi next week ca plecam la cabana noastra pt long weekend.
Happy ThanksGiving day!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Emilly, suntem bine, la 32 spt Julie are 2 kg si s-a intors cu capul in jos. eu stau acasa si ma odihnesc ....nu mai lucrez din august. ma pregatesc pt mareea intalnire.

Donia, tu ce mai zici?

Ktrinel si Ana Julia 33sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Denisam, sarumana pt raspunsuri si repede sa nu te pierd, care Diamond? Ca eu nu vad decat Bahia Principe Tulum, Akumal si Coba. Eu ma gandeam sa merg la Bahia Principe Tulum.
Si as vrea sa fac rezervarea wk asta, ca m-am saturat de atata cautat.
Pai atunci de ce zic astia ca sunt probleme cu apa, ca te imbolnavesti acolo?
Inca o data multumesc si am uitat: Happy Thanksgiving la toata lumea.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ira, daca tu nu ai avut energie (si de unde daca nu mananci???), eu in schimb am recidivat cu ciupercile si de data asta le-am mancat si cu hrean. Vezi ca la tigaie merge foarte bine si fara ulei, eu asa le fac, dar sa nu fie focul foarte tare, ci mai potrivit, ca altfel se umple casa de fum imediat. Daca e focul potrivit se umple doar cu miros...;)

Emilly si Ktrinel, sunt pe aici, dar de doua zile nu mi se mai incarca paginile DC pe calculator, nu stiu ce are. Asa ca am asteptat sa vina laptopul acasa cu sotul (sau ar fi mai corect sa spun invers...?:)) sa pot intra si eu pe forum.
Eu mi-s bine si chiar fericita ca am reusit in fine sa ne luam masina, un van Chevrolet la mana a doua, din 2002. Sper ca sambata sa o luam acasa si apoi de saptamana viitoare o sa bat tot orasul, mai am si treburi dar vreau si prin magazine, ca acum se naste bebe si il primim cu mana goala.

Faceti curcan de Thanksgiving? Noi am facut prima oara anul trecut si mai vrem si anul asta. Ati mancat careva sos de cranberry cu curcan? Cum se pocedeaza cu sosul asta? Ca eu am luat gata facut si nu stiu ce voi face cu el. Oare se toarna peste curcan? Cand e in cuptor sau dupa ce e gata?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Daiopri- tu cautzi Bahia principe Tulum, dar cand et uitzi la tipul de room scrie Dioamond, deci ala e, sa nu iei la Coba ca e scump si fara plaja si eu cand merg acolo nu merg pt pool ci pt beach.

Donia si Ktrinel si Laura- sarcina usoara, bebei sanatosi!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput