Dar despre Celine Dion sau Sandra????
Ce mai stiti despre ele??
Sandra a fost cantareata mea preferata in adolescenta; am crescut si am visat cu muzica ei! De cativa ani buni nu se mai stie nimic... nu a mai cantat deloc?!
Celine Dion la fel...a mai scos vreo melodie noua????
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Raspunsuri
layla spune:
Cred ca amandoua au luat o pauza sa creasca copii.
Pe Sandra am vazut-o de curand pe Viva intr-un videoclip cu DJ Bobo
iar Celine cred ca inca mai canta la Las Vegas.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Cristina_C spune:
Sandra are copii? Nu stiam.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
iren spune:
Cristina, are copii, shi e nemtzoaica, habar n-aveam!
Am vazut-o la sfirshitul anului trecut pe RTL la o emisiune, a cintat o melodie de-a ei, nu mai shtiu cum ii zice, oricum, arata bine tipa shi acum.
michelle7 spune:
da copiii lui sandra sunt romani pe jumate? I-a facut cu Michael Cretu? ca parca cu el era casatorita
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by michelle7
da copiii lui sandra sunt romani pe jumate? I-a facut cu Michael Cretu? ca parca cu el era casatorita
Michelle
Ar fi interesant de stiut si, daca e adevarat, de admirat ca in lumea lor un cuplu sa reziiste atat.
alba spune:
Si mie imi place mult de Sandra,mai ales ca e nascuta in orasul Saarbrücken, oras in care am stat si eu 13 ani de zile :-)
Cintecele mele preferate sunt:
Maria Magdalena
In the Heat of the Night
Hi! Hi! Hi!
Everlasting Love
Hiroshima
Sandra e casatorita din 1988 cu romanul Michael Cretu.
Amindoi sunt nascuti in aceeasi zi pe 18 Mai in zodia taurului.
Au doi baieti gemeni pe nume Nikita si Sebastian nascuti in 1995.
Traiesc pe insula Ibiza si se iubesc ca-n prima zi :-9
Pe 29.09.2006 Sandra isi va lansa noul ei album:
„Reflections"
Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
Cristina_C spune:
Mie-mi plac cel mai mult: "Loreen" - Sandra.
si "Pour que tu m'aimes encore" a lui Celine Dion.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Veve spune:
De vreo 3 anisori,Celine Dion are un supershow in Las Vegas;nu sunt fan Celine,insa spectacolul ei chiar iti taie respiratia.Puteti vedea ceva poze si clipulete www.celinedion.com/anewday/english/phovid.html" target="_blank">aici.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
blue eyes spune:
Are o voce superba care contrasteaza cu gusturile sale in ce priveste aspectul exterior, adica nu stie sa se imbrace sau se aranjeze. Si nici stilistilor nu le lasa mana libera. Acum vad ca are o noua frizura: seamana cu Camilla Parker Bowles.