Dar despre Celine Dion sau Sandra????
Raspunsuri - Pagina 2
claudia_a spune:
Abia astept albumul Sandrei; ii stiu melodiile pe dinafara; are o voce superba!
Stiam ca nascuse gemeni, dar nu s-a mai scris nimic de foarte mult timp despre ea!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
danavasile spune:
Celine Dion merita toate aplauzele !!! Mi se pare o cantareata desavarsita iar vocea si melodiile ei ....te lasa fara cuvinte. Imi place foarte mult
oana cretu spune:
Citisem de curand in presa franceza ca se cam saturase de atatea concerte pe an la Las Vegas Celine, ca nu isi poate creste copilul asa cum trebuie, copil care se culca numai dupa ora 1 dimineata, se scoala tarziu, are un program nu foarte bun pentru varsta lui.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Mie-mi plac cel mai mult: "Loreen" - Sandra.
Vaaaaaai ce amintiri:)) pe melodia asta pe la 16 ani ce mai boceam de sarea camesa de pe mine dupa un iubitel frumooooos ca de poza..revazut dupa multi ani..chelios si cu cosuri pe fata...brrrr ce mi-o fi placut atunci la el
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
ange spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Citisem de curand in presa franceza ca se cam saturase de atatea concerte pe an la Las Vegas Celine, ca nu isi poate creste copilul asa cum trebuie, copil care se culca numai dupa ora 1 dimineata, se scoala tarziu, are un program nu foarte bun pentru varsta lui.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
nu pot sa cred.
aici pe posturile noastre are interviuri destul de des.Este invitata destul de des in emisiuni,concerte,etc.
Chiar era fericita si tare mandra de ceea ce face.
Copilul nu are nici o legatura cu spectacolele ei de noapte.Sau cel putin asa povestea ea...
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Roxali spune:
Buna si Sandra, dar mult mai complexa Celin.Dupa cate stiu e nascuta din familie de muzicieni.
Ali, mama baietzoiului Enrico
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by angequote:
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
nu pot sa cred.
aici pe posturile noastre are interviuri destul de des.Este invitata destul de des in emisiuni,concerte,etc.
Chiar era fericita si tare mandra de ceea ce face.
Copilul nu are nici o legatura cu spectacolele ei de noapte.Sau cel putin asa povestea ea...
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Eu va zic ce am vazut in reviste (pe doua coperti am vazut sigur si intr-una am citit), or mai fi fost si altele. Eu sper sa fie doar zvonuri.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
silvia_d spune:
Doamneee,ce-mi mai placea mie Sandra...stiu toate albumele ei,toate melodiile ei,versuri,tot...tot de-o iubire(frumoasa,implinita) ma leaga si pe mine Sandra!cel mai mult imi place Heaven CAN WAIT.
Acum imi place f mult Mylene Farmer.
Veve spune:
quote:
Concertul ei din LV trebuia sa se termine prin martie anul viitor;zvonurile sunt ca se va incheia mai devreme,prin decembrie,pentru ca este insarcinata....Nu stiu daca asta e si realitatea
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Browneyes spune:
Celine nu este sigur insarcinata. Va spun asta cu toata certitudinea...sunt fan inrait:) Mai mult, anul viitor va lansa un nou album ce va cuprinde piese in franceza.
Ascultati cit mai des Celine, si nu numai piesele foarte mediatizate prin Rominia, gen "Pour que tu m'aimes encore", sunt multe altele cu mult mai frumoase..are o voce deosebita si merirta cu desavirsire sa fie ascultata.
www.laurastoica.uv.ro -Site in memoria Laurei! (inca mai lucrez la el)
www.celinedion.myforum.ro - Forum Celine Dion-
http://360.yahoo.com/alex_andra0507 - My yahoo blog; you can read and comment